- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
raczger #102981 üzenetére
Akkor driver gond.
Ez WIn10 alatt, well, mindig egy jó móka. Miután 16 helyen kikapcsoltad, hogy ne telepítsen fel mindenféle hülyeséget, engedd rá a tiszta rendszerre, amit kell és menni fog.
Vagy ha Linuxban otthonosabb vagy pillanatok alatt megtudod, ha ott megy, Win alatt is fog, csak kér pár óra anyázást
-
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102947 üzenetére
Sajnos én nem nyertem fogadást, úriember biztosra nem fogad, pedig tudtam volna mire
Nekem is az az érzésem, hogy a véleményed nem fog változni. Ha a fél gépet ki kéne cserélned és ha az ujjad elgörbülne azon a hulladék touchpaden, akkor sem. Nem ma kezdtem ezt a szakmát, pontosan ismerem ezt az ügymenetet. A hit hegyeket mozgat.
Félre ne értsd, nekem aztán az én szögemből teljesen mindegy, hogy ki mit vesz. De azért azokat az igen magas és merész kijelentéseket, amiket ideraktál... minimum osztanám kettővel. Mint aki lehúzott pár évet tesztelőként, csak iránymutatásnak: 1-3 hét közötti időintervallumokra kap egy teszter egy laptopot. Ezek új, sokszor olyan gépek, amiket piacbevezetés előtt vagy közvetlen akkor szórnak ki, tehát elég ritkán tudunk másoktól is olvasni valamit, fórumok meg tartós használatról szóló bejegyzések, szervizes tapasztalatok nulla. Na, ha most én a teszt végén leírnék akár csak fele annyira bátran dolgokat, mint azt te tetted, lenne gond elég hamar. Ehhez képest eltelt sok-sok év, született mérhetetlen mennyiségű user teszt, szervizes tapasztalatokból hegyek állnak. Nem értem mit szeretnél bizonyítani, meg főleg hogyan egyetlen gépből. Ezt a meccset lejátszották, te most a visszajátszott kazettával hadakozol a VHS előtt
-
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102944 üzenetére
Mások tiszteletben tartásával kérdezek akkor egyet. Vagy párat.
Szerettem volna egy megbízható, megkímélt T-t. Sikerült.
Ezt 3 hétből?A touchpad elsőre furcsa volt, de megszoktam és már szeretem. Lehet ezért megköveztek.
Én biztosan nem. Fogunk egy T450-et meg egy T440-et és azonos feladatokat kell elvégezned. Mérünk időt és végül 1-10-ig pontozzuk az ujjleszakadást és b@zmegelést. Az biztos a szeretem szót 40-es touchpadről khm, nos, nem sűrűn olvasni. Finom voltam.A gép anyag minősége hozza a szokásost.
Szokásos mit? Mert nem ThinkPadot, ezt tudjuk, látjuk, mérhetjük, tapasztaljuk.
Tehát megbízható, strapabíró.
Ugrás az első pontra, grátisz egy gépből ezt levonni...
Tehát a Thinkpad nem változott negatív irányba x40-es szériával.
Továbbra is tisztelettel: ömlik az önigazolás szegény értékelésből. Ezt én így nulláról betolva 2-3 hét tapasztalattal erősnek érzem. Kicsit olyan szemben az autópályán érzés. -
Tikakukac
titán
válasz
Olajka02 #102925 üzenetére
Leírtad a 2 okot ami lehet: telepről render és 90 fok. Nem feltétlen kell 105 fok vagy épp mennyi, az az Intel ajánlása. A gyártók eltérhetnek és szoktak is ettől.
Plusz akkuról nem tudsz maxi kraftot kiszedni, szinte soha. Bizonyos gépek fixen tiltanak is szorzókat. Neked még szinte jó is a dolgod. Renderelni tápról, meg főleg nagy asztaliról szoktunk
-
Tikakukac
titán
válasz
SPeti1984 #102903 üzenetére
Az abszolút zsákutca. Ennél a 2260-as a nagyobb fail. Adapterezhető a dolog egy darabig, utána úgyis kompatibilitási gondod van.
Szóval ja, remek kis szabvány volt, most is szinte telített a piac ilyenekből. Ja, nem, anno is volt 3 SSD összesen, abból meg lett 1 mostanra.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
bacsis #102812 üzenetére
Deee, deee, ez volt az. Csak a Lenovo azóta háromszor áttakarította a weboldalait, minden régi drivert és egyéb dokumentumot törölt és ennyit hagyott meg belőle új felülettel.
Ez is kiírja mi volt benne, csak a régi vasakat meg sem találja.
Nekem fél tucat gépemre totál megszűnt minden dokumentációm.
-
Tikakukac
titán
válasz
bacsis #102809 üzenetére
Parancsolj. 3 darab T60-on néztem meg eddig, egyikre sem működik már.
donjohnson: Egy darabig igen. X230 sima, T60 nem, R400-am van kéznél, talán még ott megy.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Tompika777 #102782 üzenetére
Próba cseresznye. Berendelsz 10 féle utángyártottat meg ebay és alis cuccot, indulhat a teszt. Ha lesz ami kiállja az idő próbáját, megoszthatod velünk.
Vagyon, az. Van, aki évente cserél akkut. Anyám 6 év után 70% körül van még akkuval. Első és egyetlennel. Lehet számolni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tompika777 #102780 üzenetére
Én már annyi "brandesített" akkut elhasználtam, hogy számát sem tudom. Valami kreténséget mindegyik tudott produkálni idővel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tompika777 #102778 üzenetére
Másnál sem játszanak azok az árak, ezért írtam amit. Olyan szinten megy az akkuhamisítás, hogy valóban csak jó szerencsét tudok kívánni, ahogy a kijelzőkkel úgy az akksikkal sem tudtam 5 év alatt sem elérni egyetlen stabil, megbízható eladót elkapni. Mindig volt az a pont, amikor próbálkoztak átverni. Akkuval ezt főleg könnyű, bár vannak módszerek amikkel detektálhatóak. Csak ugye ezzel neked még akkud nem lesz
-
Tikakukac
titán
válasz
Tompika777 #102776 üzenetére
Definiáljuk a korrekt árakat. Minap 9 cellás x230 akkut akart valaki, újat, 8, de postával és futárral számolva 10k-ért. Mondtam okés, ha megvan, szóljon, nekem is kell úgy 40-50 darab.
-
Tikakukac
titán
Miért recseg a jobb hangszóróm? Tettem fel a kérdést. Mindenféle buherálást és Linuxot kipróbáltam, mondom akkor szétszedem a gépet. Nos, a szervizes asztalon olykor vannak kicsontozott dolgok, amik szemétre kerülnek. Ilyenkor nem tűnik fel a kósza csavar, mert ugye szemét minden. Bizony felszívott a mágnes egy pici csavart egy akkubank bontásból és ezért recsegett.
Nem első ilyen eset, csak saját géppel még nem történt meg, akinek ilyen baja van erre is gondoljon.
-
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102724 üzenetére
Eléggé igazak. Vegyed a T440-et, de szóltunk előre. Nem a proci a gond, hanem az egész gép úgy ahogy van.
Keresés, keresés, keresés. Apró padlásig van lehúzós szerencsétlenekkel, nem kell velük foglalkozni. T440-et pedig tényleg az vegyen, aki nagyon nem szereti magát.
-
Tikakukac
titán
válasz
adamhr #102722 üzenetére
Passz, hardverapró és mehet az ügyeskedés, hogy van-e bármi rejtegetnivaló mögötte. 85k-ra jött ki az egyik létező legfullosabb konfigos latitude húgomnak pár hónapja. Tényleg mintha dobozból vettem volna ki.
Keresés, keresés, keresés. T450-et pár hete konkrétan olcsóbbra ki lehetett volna hozni.
-
Tikakukac
titán
válasz
F.B.I. #102671 üzenetére
Na, akkor mondom, mert ez egy visszatérő showműsor.
A képen az látható, hogy van egy karcos és nem gyengén mocskos fedlapos ThinkPad. A teljes tisztításhoz első körben javaslok lakkgyurmát vagy "csoda"szivacsot, az a fehér szivacs, amit itthon eladnak 3k-ért 2db-ot, kínából meg 10 darab fél dollár. Kis vízzel vagy Cleannel átmész a fedlapon, utána letörlöd. Ha ez megszárad, megkapod a fedlapod valódi állapotát.
Innentől aztán bárki bármit kenhet rá, egyetlen dolgot fog csinálni: a karcok helyét, az "árkokat" valamennyire feltölti, ezáltal nem törik rajta annyira a fény és sokkal kevésbé feltűnő. Merészebbek próbálkozhatnak üveglappal rögzített 2500-as csiszolópapírral levenni századokat az egész fedlapból és utána bedörzsölni krémmel, bútorápolóval, waxokkal vagy amivel akarja. Esetleg gépi polír.
Ez ugyanaz, mint egy sima autópolírozás. Karcokat eltüntetni úgy lehet, hogy leveszel a lakkozásból, hogy minél egyenletesebb legyen az egész felület, utána pedig feltöltöd valamivel a maradékot. Bumm. Nem egy nagy okosság, egyszeri paraszt logika. A gázolaj/krém/wax egyebek problémája, hogy vagy csúszik vagy ujjlenyomatos lesz vagy vonzza a port stb. Esetünkben az a gond, hogy lakkréteg nem nagyon van, sőt. Matt fényezések és felületek emiatt szívások. Ott nincs polír, ez a trükk nem működik, az ha karcos lesz, újrafényezés van és cső.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Albigator #102627 üzenetére
Ismerős érzés. Nálunk is csakazújmettajándékbahogynézkimegneménfingottambeleelsőnek az általános alap mindenre.
De szerencsére kimosta az élet bőven elég takony új cuccal már az orcáját mindenkinek, így szabad egy ideje használt dolgokat venni ajándékba is. És láss csodát, máris egyszerűbb és boldogabb az ember, mert mondjuk nem lövi szét az utángyártott fos a töltőelektronikát ami utána egy szekér pénz mire megint jó. Plusz ugye új akku megint -
Tikakukac
titán
válasz
Albigator #102621 üzenetére
Helyi apró meg jófogás esetleg vatera aztán keress egy olyat, ami reset után is tud vagy 60-70%-ot. Gyorsan megvan, helyben is van, gyári is lesz főleg jóval olcsóbb.
Az a baj, hogy a gyári akkuk már sok évvel ezelőtt is voltak 20k-k. Azóta meg csak elszállt mindennek az ára.
Kínaiaknak meg sosem hiszünk el semmit. Ez mondjuk igaz bárkire, aki nem a saját klónod. Majd küldjük a pénzt, meg kérjük vissza a lomot blablabla. Francokat. A vasat ütni kell. Ha valamit meg akarnak oldani az max 48 óra alatt mindig megvolt. Ha ez kevés úgyis le akarnak koptatni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Albigator #102619 üzenetére
Akkor sorjában.
Olyan kiskert, ahol minden létező akku van, adatbázisra olvasva és updatelt árakkal tolva én nem ismerek. Oka egyszerű. Kell belőlük heti szinten max 3 egy jobban menő pesti boltban is. Ezeket rendben tartani borzalmas. Raktározni meg instant tökönlövés.
Akkus boltok már jobbak ebből a szempontból, csak mivel a gyári akksi drága, a géped meg nem ér sokat, kitalálod magad is: ők sem fognak gyári akkut tartani, mert kutya sem veszi. Utángyártott meg kínai kamu akku megy. Más nem.
Ha nem egy 20 éves ritka géphez kell cucc ez napok alatt meg kell legyen. Nagykereknél és ellátóknál azért szokott lenni pár darab.
Áruk az bezony lesz 20-25-30k simán.Azt értem, hogy nem akarsz kínából, bár, a fülest is ott kefélted el, hogy... na mindegy, szóval ez így nem is megy velük
Tehát ez úgy néz ki, hazai bolt berendelni bagóért, tripla áron kiszámlázza neked. Ha egyszer ülsz a buszon, nézed a filmet és a gép reccs, utána gyári akkuról is reccs, na akkor éri majd a felét a kompjúter hirtelen.
Annyi meg annyi felújított meg neves "brand" utángyártott akkujával szívtam X sorozatban is, hogy nem. Inkább hetekig bújtam az ebayt használt rendesebb akkupakkért gyáriból is, de még egyszer én nem fogom játszani ezt. -
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #102489 üzenetére
Nem különb, mint a többi. A legtöbb gond a nagyon vékony fedlapok miatti sérülések miatt vannak. Másik pedig maga a panel nyűgök. Maga a technológia adott, a fizika dettó. Itt csoda nincs.
embe: Ezt csak képzett szőröstökűeknek ajánlom mindig. A HP-t amit a kukából építettem fel nem sokkal piaci ár alatt jött ki a végén, Igaz, tényleg szinte kott új lett az egész gép, de azért kellett pár embert zaklatnom, hogy na, akkor akku, na akkor panel, na, akkor másik SN-es a kasztni, de a lap még garis stb stb stb.
Szóval ahhoz, hogy ez megérje vagy tudnod kell nagyon a témát vagy baromi olcsón kell venned. -
Tikakukac
titán
válasz
vicze #102482 üzenetére
Szerintem nem titok, hogy új gépek eladásával és emellett szervizeléssel foglalkoztam jópár évig. Ergo tudom, hogy levetítve mit jelent a szervizes gépek mennyisége.
Eredeti cuccokat vagy heroin árban kapsz nagykeren/kiskeren át vagy szervizből kiokosítva. Minden más valamilyen kompatibilis, talán gyári sorról származó dolog. De, hogy miért tudták megvenni a csatornából kiesve mindig rejtély.
Én is olyanról beszéltem, ami csak Samu vagy AUO gyárilag. Dellben szinte csak AUO-k vannak a tömegben FHD-ra. Na én ilyet simán használtam a HP-ban. Amiben meg sosem volt még csík híre sem ilyesminek. Kicsi kíniak megoldják, nyugatiak meg örülnek.
-
Tikakukac
titán
válasz
vicze #102480 üzenetére
Az a baj, hogy mikor már ezredjére is kiforgatják az ember szavait, hajlamos vagyok elgurítani a gyógyszert és bunkózni
Nyugodtan vehetsz bármit, felőlem akkora ótvar típushiba halmazt is vehetsz vagy vetethetsz bárkivel, amit csak akarsz, de amikor nyomásra fagy egy típus vagy egy másikban a palmrest csere olyan, mint reggel az alsó nacim felhúzása, az izomból foskazán. 100k-ért nem. 400k-ért igen. Attól, mert használtban 80-150k lesz, az alkatrész még horror drága. Vagy gagyi.
Van felhősödő? Van. Van egy pontban kifehéredett? Van. Oda lettek ba**va valamihez? Mint a szar... (Az asztal sarkát minding szeretik valamiért.
) Ja volt full alkufedeles HP Elitebook is ezek között, szart nem ér. Ha odabasszák akkor odabaszák... Max még szép horpadás is lesz a csodás szál csiszolt alun.
Há' jah. Vannak ilyen full alufedeles HP-k is. Meg van olyan TP is, amin nem lesz a fedlapodon horpadás. Szimplán a neoprém tasiban a bezel eltörögeti az átvezetőket alul a kijelzőben és csak belülről lesz szar a géped. Kívülről mint condition. Ezeket nagyobb öröm cserélni, olcsóbb is lesz bele az alkatrész. Nope.Kijelzőből meg rendelhetsz full eredetit pontos FRU számmal és 100%, hogy jó lesz(akár Aliről). De a legjobb kijelző amit beleraktam valamibe az egy Samsung PLS volt, és még a fényerő állítás is ment, pedig ilyet sose használt Lenovo. De volt már pixel hibás is, fos színekkel, mert épp olcsón kellett.
Ha értelmes áron veszed értelmes helyről értelmes panelt fogsz kapni.
Ez pedig így ebben a formájában minden, csak nem igaz. Igaz, az "értelmes" és a "jó lesz" kifejezést nem definiáltad. Lesz PLS panel is mindenbe, nekem is így volt HP-ban Dell FRU-s panelem. Csak hát minden EDID lista szerkesztett. Az a része, hogy pontos FRU szám lesz szintén talált. Az, hogy full eredetit kapsz részben igaz. LG fogja gyártani meg a Samsung. Csak valamiért lekerülnek a sorról. Erről bővebben fentebb írtam, belöktem pár száz kijelzőt az évek alatt laptopokba, ha nem azonnal de később kiderült a furfang. Mert majd hülye leszek egy jól jövedelmező bizniszt bejáratott ügyfélkörrel feladniNem. Nekem abból lett elegem, hogy bármit rendelsz kintről, azzal valamikor szopó lesz, de minimum nem lesz olyan, mint ha rendelném a getroból. És indul a faragás, okosítás, vergődés eladóval, ügyfél idejét húzni... óóó igen. Imádnivaló.
-
Tikakukac
titán
Tesztgépekkel új korukban nekem sem nagyon volt és van gondom. Mikor betöltik a második évüket kezd kirajzolódni 1-2 típusról, hogy mondjuk minden második megevett már 2 alaplapot
Vagy tesztelésről szólva: E7440-et olyan hibával kellett alaplapozni, hogy YT 60fps videók alatt megfagyott. Minden más teszten, nyúzáson és programon átment. CPU hiba volt, ha ne lett volna garis 50k instant kuka. És most kezeket fel, aki ilyeneket is simán ellenőriz ha elhoz egy gépet kapugarival. Bevallom, én soha. -
Tikakukac
titán
Na, így már egyszerűbb. A válaszom is hasonlóan egyszerű: mindennek lehet baja és lesz is baja. Itt is volt róla szó, hogy vannak gondok és ez csak a jéghegy csúcsa.
Én abban az esetben mennék bele ebbe, ha megvan a kapcsolati hálód. Az ebayes kijelzők 99%-a valamilyen szinten átverés. Van, amikor nagyon durván vernek át és van, amikor csak kicsit. Igazán tuti és gyári-gyári minőségű panelt én baromi keveset tudtam venni. Volt amikor tényleg impresszív volt egy panel bemérésre, de a furatok pölö el voltak mászva. Állj neki fúrni egy olyan kijelzőt, ami a ránézésre is képes tönkremenni...
Én amikor garin kívül mertem ilyen kvázi drágább gépeket venni, előtte mindig megkerestem a megfelelő embert a HP-nál és Dellnél. Ha gond volt, lett valóban tuti alkatrészellátásom nem sokkal az ebayes cuccok ára fölött. TP, nos, az rohadt macerás.
Ezen kívül csak garis cuccokban gondolkozz. Marha idegesítő tud lenni, hogy rendeled az Alis meg ebayes kijelzőt, megjön, kiderül a turpisság és rendelsz megint, na, ekkor leszel 2 hónapig gép nélkül és nem tuti nem fosimosi-e a következő is.Én sokáig rendeltem 1 sráctól, nem olcsóak voltak a kijelzők, de elég jók, legtöbb panelt ebből építettem be. Erre volt egy TN-es szopó, aztán egy átvezető-törött és végül valami totál random. Ennyit a bejáratott helyekről, itt mondtam azt, hogy okés, akkor ezt befejeztük.
-
Tikakukac
titán
Mint mindegyik másik hasonló kijelzőre. Vékony fedlap, még vékonyabb panel és hártya átvezetők. Csíkosodás és foltosodás borítékolható, nem véletlen veszek vagy marha olcsón gépet eleve hibával vagy drágábbat de gyári garival. És akkor nem gond, ha 3 kijelzőt beledobnak 2 év alatt
-
Tikakukac
titán
válasz
S_x96x_S #102431 üzenetére
Ne szórakozzunk már
Ez olyan, mint a kőműves megoldásai arra, hogy nem inkább rendes munkát végez, hanem a végén tákolunk meg szilózunk.
Ez egy hulladék gép volt újonnan is, most akkor touchpad csere-2 tartalék alaplap és új kijelző? Nope. A szemüveges meg a többi rész az ultra gagyiba tartozik. Forintot nem szabad erre költeni ez a gép mehet nyugodtan a kukába.
-
Tikakukac
titán
válasz
TarekElAli #102422 üzenetére
Jó kis T440. Én attól függetlenül, hogy buhera-paneles vagy sem adnám is tovább a lelkesebb kollégáknak
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Régi mókázás, hogy random nem hajlandó hangot adni az x230. Win7 64 bit. Driverek rakosgatása meg tiltás, meg restart, mert jack bedugás, ilyesmi segített olykor. Na most megkotlott totál.
Az tűnt fel, hogy a power manager retardált néha. A néha alatt a nonstopot értem. Ha bent van az akksi akkor a fél világot átprofilozza és letiltogat random dolgokat, performance módból is néha átvált akksi kímélőre. Szóval ha valakinek ilyen baja van, akksi kiszed és ha egyből megy a hang, akkor a progival kell kezdeni valamit. -
Tikakukac
titán
válasz
Frawly #102395 üzenetére
Gyanakvásod alaptalan. Csuklópánt nélkül dolgoznak ezer meg egy szervizben, nem ez lesz a probléma. A probléma még mindig az, amiről nem tudsz és nem is emlékszel rá: a véletlen olyan helyre kotorászás, ahova nem kellett volna.
Tapasztalatnak azért szerintem így is jó. Megtörtént ez már sokunkkal, csak mivel fölötted nincs kamera nem tudod visszajátszani. De ott lesz az
Drága meg relatív, hacsak nincs 6,5k-ért alaplap. Mert annyiért még Pesten is megvan egy teljes takarítás. -
Tikakukac
titán
válasz
Frawly #102367 üzenetére
Nem az a gond, hogy átverés van. Vagy nincs. A gond, hogy itt olyan dolgokat állítanak vagy éppen nem állítanak ami márpedig 100000%, hogy lesz és van.
Ez itt a gond. Hogy átverés lesz vagy valami simlisség, hát ez van. Vagy megoldódik vagy nem, akkor mondtam, hogy elég, amikor legutóbb az egyik top seller dobozolt be egy fost és küldte el, hogy ez az, amiről csatolt fényképet is! Annyi mákom volt, hogy nekem meg bontós videóm volt ellene. És itt fejeztem be a rulettet. Ez a szutyok panel főleg ilyen áron ezekbe a gépekbe már lekváros bukta.
-
Tikakukac
titán
válasz
Frawly #102365 üzenetére
Legfeljebb rápacsálok vele, tanulságnak akkor is jó lesz a topikba, elrettentő példának.
Már sokan megtették előtted, nincs rá szükségDe ennél a kínainál nincs ilyen trükközés, a kollégának is itt felettem tényleges IPS-t küldtek.
Persze, hogy nincs. TOP3 sellertől maxi értékeléssel jött csíkos, TN panel, amihez 3 kör kellett, mire visszakaptam a pénzemet.Tényleg nem kizárt, hogy valami „kici kinai occóért” rátette a kezét valami normális panelszállítmányra, simán előfordulhat, hogy vak tyúk talál szeget.
Jah. A Lenovonak nem sikerült beszállítani rendes kijelzőt, de a sorról kiszortírozva ebayre meg alira került egy spéci áttervezett verzió. Én bírom a sci-fi műfajt
Igaz kicsit olcsónak tűnik, de nem olyan gyanúsan olcsónak, hogy átverés legyen.
Ugye? Ez a lényeg. A nagyon olcsó gyanús. Mit kell tenni? Felárazni a normálisok közé, sőt! Árazd fentebb. Máris bízol a cuccban. Ha tudnád hány PS3-at adtak fel nekem így, ami vagy sosem érkezett meg vagy kitömték szeméttelA nem totál hülyék nem baromi olcsóra teszik ki a semmit, hanem beszórva a normálisok közé, esetleg picit alá. Nem gyanús, utalsz és szívsz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Frawly #102362 üzenetére
Plusz megverik a vámosok majd, készülj zsetonnal azért, rámentek a kopszok rendesen.
Gond1: angolból a panelek jelentős része kamu. Vagy csíkoz eleve vagy TN. Tudom, mert ezt is próbáltam. Meg sokan innen a topikból.
A reviewek azok hozzám kötődnek. Nem fizetett értékelőkhöz és nem eladókhoz. Naná, hogy jót írnak. Király a pixel, nincs folt, ghosting meg főőőőőőőőőleg nincs. Egyik panelen sem. Miért lenne? A gyáriak is fosok, a javítottak is, de nem, Alin meg ebayen spéci LG szállítmányok várják az egyszeri kalandort.
Szóval ha meggyőzted magad, hajrá. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ha kevés a 3 számjegynyi tapasztalatom ezekkel és inkább a review meg a net, akkor tessék
-
Tikakukac
titán
válasz
Frawly #102357 üzenetére
Ghost mindegyikben lesz. Lehalós pixel és folt is esélyes.
Az a baj a review leginkább gyári panelekhez köthető. Van amúgy az ilyen panelek között is diffi, de itt már az alap is elkottázott, én már felhagytam az egésszel meguntam. Száz fölött építettem be és valami apróság mindig fosos volt.
-
Tikakukac
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest