- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
Tikakukac #102639 üzenetére
Köszönöm még egyszer a válaszaitokat. Végül is pont egy T450s lett belőle, ezt sikerült kifogni jó áron (legalábbis szerintem).
T500 után felüdülés. Gyors, szép, könnyű, elég sokáig bírja az akksija, kb a 6 óra megvan átlag ahogy a teszt is írja a 6 cellával, nem úgy mint a gyári 9 cellás T500, ami 2-3 óra átlagot ha hozta. Régi konstrukció már.Észrevételeim/kérdéseim:
1. furcsa volt, hogy a BIOS jött be, nem az UEFI vagy valami modernebb felület, gondoltam már fejlődött e téren is az üzleti vonal bár lehet felesleges volna, nem tudom.
2. Windows 10-el kaptam, BIOS-os kulccsal. Elvileg jó a licensz, de hogyan mehetnék biztosra, hogy nem egy generált kulcs?
3. Először használok állandó jelleggel win 10-et, majd a saját topikjában is végigolvasom miket érdemes beállítani, de van ThinnkPad specifikus program/driver amit érdemes használni?
4. Ujjlenyomat olvasót hogyan lehet a Keepass-ra is alkalmazni? Elvileg valami Client Security Solution-t ajánl, illetve hogy olvassam végig ennek a security pdf-jét.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby rádiós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest