- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #28913 üzenetére
Ez még megvan?
hruodnand: Valóban feltűnően olcsó, egy hete 47k-ért vettem az X61-et tiptop állapotban, a fedelén kisebb esztétikai hibával, 100%-os 8 cell akksival és még így is jó áron volt. 100 alatt még nem igen láttam X200-at.
-
audi100td
nagyúr
válasz
franc0 #28889 üzenetére
Új-Zélandon is? Pl. nyugaton nem is igen kapni már a 470-et, kifutott széria, ahol lehet is, drágább mint a 830. Nem értem miért erősködsz.
-
audi100td
nagyúr
válasz
zonaporkolt #28807 üzenetére
Ha felnyitod még nem jár garivesztéssel, de ha a CRU-s alkatrészeken kívül máshoz is hozzányúlsz, akkor ugrik (ha észreveszik).
-
audi100td
nagyúr
Notebooksystem.hu-n fent van egy X200s 100e Ft-ért, ha valakinek ilyen gépre fáj a foga, szerintem ne habozzon, bár a boltot nem ismerem.
-
audi100td
nagyúr
válasz
!Overdose! #28780 üzenetére
Az is változó ki hogyan méri a boot időt, sokan nem a bekapcsológomb lenyomásától, pedig szerintem úgy több értelme van.
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28752 üzenetére
Mennyi RAM van ebben a gépben? Lenovo recovery lemezről lett telepítve, vagy sima win7?
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28752 üzenetére
igen, teljesen jó
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28748 üzenetére
Pl. GPU-Z-vel lehet monitorozni ha minden igaz.
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28745 üzenetére
notebooknál a furmark-ot kerüld, kinyírhatja a gpu-t olyan erősen terhel, szerintem 3dmark 06 megfelel, procihoz pl. prime95
rii: nem, csak legyen nyitott állásban, különben nem tudod belerakni a gépet
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28743 üzenetére
szerintem nagyjából oké, kérdés terhelés alatt meddig kúsznak fel, gondolok itt első sorban a gpu-ra, az a legérzékenyebb pont ezen a gépen
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28740 üzenetére
Nem tudom mi fogja vissza, de a hőfokokat szerintem nézd meg Aida64-ben.
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28736 üzenetére
Ma még nem létezik olyan notebook HDD ami átlépné a SATA1 korlátait, biztos, hogy nem az fogja vissza, de ha beírod keresőbe, hamar megtalálod, már sokszor be lett linkelve.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Psychonaut #28731 üzenetére
igen, így értettem én is
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28711 üzenetére
Akkor nyilván az lesz.
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28706 üzenetére
Nézd meg Aida64-el, windows eszközöknél, hogy milyen hardver lehet.
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay #28703 üzenetére
nem lehet, hogy intel turbo memory?
-
audi100td
nagyúr
Klasszikus Lenovo Toolbox telepítő nincs valakinek esetleg lementve? Most ez az idióta Solution Center van helyette, de közelébe nem ér az eredetinek.
szerk: Illetve lenne még egy kérdésem illetve pontosabban kérésem, tudna nekem valaki küldeni egy ilyen schreenshotot X61/X61s-ről (USB-Vezérlők)?
Vagy inteles T61 is jó lehet szerintem. Előre is köszönöm.
-
audi100td
nagyúr
válasz
sinus1 #28670 üzenetére
Szia,
igen, jó lesz bele, de aprón is szétnéznék, lehet épp hirdet valaki garanciális használtat.
Csere kb. 5 csavar ki- és becsavarása, manual le is írja a folymatot, képes ábrákkal.
Acronis true image nevű progit szoktam használni, azon belül is a klónozást, de létezik több ilyen szoftver is.
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
valaki nem tud esetleg X61-hez magyar billzetet?
szerk: basszus, az előzöt nem ide akartam, sorry, töröltetem a modikkal
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
T400s-nél 2,5->1,8" átalakítóban van az SSD/HDD vagy eleve csak 1,8" megy bele?
-
audi100td
nagyúr
válasz
CharlieDrop #28246 üzenetére
Szerintem itt az aprón érdemes keresgélni, a különböző használt laptopokkal foglalkozó boltokban általában magasabbak az árak, vagy esetleg osztrák német, UK eBay.
-
audi100td
nagyúr
válasz
CharlieDrop #28244 üzenetére
-
audi100td
nagyúr
válasz
Psychonaut #28173 üzenetére
Szerintem ebből ítélve 99%, hogy inverter.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #28171 üzenetére
Ezt jó tudni, kösz szépen.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #28169 üzenetére
Ezt nem tudtam és ugyanolyan a lábkiosztás is?
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
ha valaki esetleg SSD-t keres ThinkPad X40, X41, X41 Tablethez, van egy eladó 16GB-osom.
-
audi100td
nagyúr
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
zonusz #27277 üzenetére
Szerintem rossz topikban tetted fel a kérdést, de mindegy. Aki ThinkPad-et szeretne az nem fog helyette EliteBook-ot venni és fordítva, eleve teljesen más a kettő vonal. Jó az EliteBook is, csak nem felel meg az én ízlésemnek, a szigetes bill. meg nem valami szimpatikus, de ha neked nem hiányzik a ThinkPad feeling, akkor miért ne, nem hinném, hogy megbánnád.
Egyébként általában azok írnak be egy fórumba panaszkodni akiknek gond van a gépükkel/szervizzel, a többség csak használja, minek írná le, hogy minden oké.
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #27242 üzenetére
Én is követem a PH-s híreket, de a klasszikus T, X, W vonalat még csak nem is szokásuk tesztelni, tapasztalt híján csak a fórumos szócsatákra alapozni szerintem nem a legszerencsésebb, amúgy nem kötekedés volt a szándékom. Nem mondom, hogy nincsenek gyengéi a lenovo-s gépeknek, de az IBM modelleknek is ugyanúgy volt. Eddig egyedül az itthoni garanciális feltételek változása ad okot aggodalomra, jogosan.
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #27239 üzenetére
Igen, úgy, hogy kb. alig ismered a brandet és csak pletykára alapoztad az állításod.
Egy ilyen demógép alapján nem érdemes egyelőre messzemenő következtetéseket levonni, főleg, hogy nem is a klasszikus termékvonalról van szó, nyugodtan rá lehetne ragasztani az edge logót.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #27209 üzenetére
közben lehet félreértettelek, ha képi vibrációra gondoltál, akkor nem szóltam, nálam az inverter környékén fizikailag érezhető volt, hogy erősen rezeg
-
audi100td
nagyúr
válasz
mitulabattyi #27209 üzenetére
CCFL?
nálam emiatt cserélték a kijelzőt és több panaszt is hallottam erre a hibára vonatkozóan
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #27162 üzenetére
Volt nem egy IBM és Lenovo gépem is, a hanyatlás szvsz erős túlzás illetve egyáltalán nem megalapozott, mondjuk tény, hogy a T61 óta már nem az igazi a billentyűzet alátámasztása, de nem vészes és ezen lehet segíteni kétoldalas ragasztóval. Billentyűzetből meg eleve 3 különböző beszállító gyártott az IBM/Lenovo-nak, mindenkinek más jön be, Chicony-t kedvelik a legkevésbé, én az ALPS-ot részesítem előnyben, de az NMB se rossz. ThinkLight változó, de különösebben egyik gépemre se lehetett panaszom, egyedül a T42-esé nem az igazi valahogy, pedig az még IBM és talán az X200-é volt a legjobb, azok közül ami eddig nálam járt.
Az a T61 szvsz erősen túl van árazva, aprón ki lehet fogni szép példányokat 50-60k között.
"Akkor csak felhígították a márkát?"
Kiadtak a név alatt Edge még egyéb olcsóbb szériákat, de szerintem kár ezen agyalni, semmi köze a klasszikus T, X, W szériához.
szerk: T400-nál érdemes arra figyelni, hogy két verzió létezik, a megjelenés után pár hónappal kiadtak egy faceliftelt változatot aminél rendesen alá van támasztva a bill: régi, új
hogy pontosan milyen gyártási dátumtól készült a javított változat, már nem emlékszem
-
audi100td
nagyúr
válasz
fi:zi'k #27159 üzenetére
Pontosabban mire gondoltál? Csak mert a hardvert leszámítva szinte ugyanaz mind a kettő gép, az akksik is cserélhetőek, billentyűzet, stb. A hűtése állítólag halkabb a T400-nak, meg a "p"-s procik ugyebár kevesebbet esznek. T61-nél az Quadro-s modellekre érdemes odafigyelni, érintettek az nV féle hibába (kivéve 2008.06 utáni gépek).
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #25370 üzenetére
dehogy Audi az A2
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #25342 üzenetére
ebay?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25322 üzenetére
"Van valami kapacitásbeli limit arra hágy GB-os hdd-t rakhatok bele?"
nincs
sutszi: hozzátenném, nem összekeverendő azzal, hogy ha még bekapcsolt állapotban rákötöd töltőre és úgy kapcsolod ki a gépet, majd hagyod tölteni, ebben az esetben a power manager beállításai érvényesek
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25302 üzenetére
Ja, most már leesett
, az előbb írtam ZH-t, ami úgy néz ki faszán is sikerült, még a hatása alatt vagyok, meg ki tudja mi járt a fejemben.
Igen, a nagyobb felbontás valamit javít a helyzeten de Tn panel révén még így is elég pocsék és a háttérvilágítás is elég gyenge a T61p-ben használt WUXGA kijelzőnek, talán a kora miatt is (4 éves volt), nem tudom. Mindenesetre a Dell IPS monitorommal nincs ilyen gond, le is szoktam hamar a notebookról.
Ha meg nagyon szükség van rá, még mindig kéznél van otthon egy X40-es.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #25284 üzenetére
elírtam, 1400x1050 illetve 1680x1050 az ideális úgy gondoltam, tervezési munkánál valóban jó az elérhető legnagyobb felbontás, de hétköznapi használatra feleséges és körülményes
(#25294) Chaser: megrendelheted, szállítanak Mo-ra, a caddy is mehet, nincs hézag, hacsak nem pontatlanul dolgoztak a kínaiak
-
audi100td
nagyúr
válasz
salieri. #25283 üzenetére
Szerintem ha van ennyi pénzed, keress inkább T410-et, 130-ért talán már ki lehet fogni. Az IPS panel fasza, megéri a pénzét, de 1600x1200 teljesen felesleges, 1920x1200 úgyszintén, ha sokat olvasol kifolyik a szemed, nagyon kicsik a betűk. 1400x150, 1680x1050 szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged