- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Persze, ez így igaz, ha sok minden mozog egyszerre, az nagyon megdobja a bitrátát. A hullámzó vízfelület is ilyen. Én egy bizonyos videóra értettem a yt-on, hogy ha növeled a minőséget, egyből jobban eszi a gépet.
Egyébként meg minél újabb flash player, annál jobban szaggat.
Ha vkinek ilyen gondja van, hogy kevés a gép a yt-hoz, ha chrome-ot használ érdemes kikapcsolni a plugineknél a pepper flash-t.A maxthon böngésző is jó, régebbi flash playert használ, jóvak kevésbé eszi a procit, mint a chrome. Nem tudom, hogy a chrome-ban hogy lehetne régebbit használni, lehet az is jó lenne.
-
xcds
őstag
Nem is az a lényeg. Ha felveszed full hd-ra a gép terhelés megugrik, még ha a minőség nem is.
Ezt csak tesztre szoktam, használni, nem szoktam fh-ban yt-ozni, pláne, hogy a kijelzőm se fhd. Csak ez a yt teszt jól megmutatja, mennyire alkalmas egy gép hétköznapi használatra.
x200-nak kell is vinni, bár nem tudom, milyen proci van benne.
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #37892 üzenetére
Akkor t7200-val és ati x1600-al is menni kellene. Én is a legújabb chrome-al próbáltam. Mondjuk az asztali P4-em is elviszi némelyik 720p-t vmi 10 éves integrált vga-val. Sokszor a proci nem is pörög nagyon, mégis szaggat a yt. Szóval tök összevissza van ez.
Én ezzel szoktam próbálni.
-
xcds
őstag
válasz
Gondwana #37596 üzenetére
Enyémben is sanyo akksi van. Amikor megvettem a gépet 53 ciklussal, 7%-os volt az elhasználódás. Kétszer lemerítettem, feltöltöttem és 9% lett. Csináltam egy perform resetet, 2% lett újra. Beletettem még egy ciklust és 3%. Egy perform resetet te is megpróbálhatsz, hátha javul.
Ja nekem 100%-ig tölti, de a bekapcsolás 20%-ra le van véve, hogy ne töltögessen rá mindig.
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #37369 üzenetére
Helyet is spórolnak vele.
-
xcds
őstag
Én is táskákat nézegetek. Az a bajom a legtöbbel, hogy a belsejük ez a gyöngyvászon, ami sztem lesmirglizi a kijelzőfedélről a gumiszerű bevonatot, főleg a sarkoknál. Láttam már olyat, ami ilyen plüss szerű volt belül, de azon meg nem volt elég zseb.
-
xcds
őstag
válasz
buvartacsko #35972 üzenetére
igen, be van.
(#35973) brd : 32-es
-
xcds
őstag
Próbálgatom az rmclockot, de vmiért nem ismeri fel se a cpu-t, se a chipsetet a t500-ban. P8400 van benne. Nem tudom, hogy emiatt-e, de nem tudom beállítani rendesen. Az ida kivételével minden órajelhez tartozó fesz 0.875v, az ida pedig 1,0625 eddig. A vid mégis felugrál 1,0875-re is 8,5-ös szorzó mellett, ami nem is szerepel az rmclockban.
Lehet, hogy nem jó verziót töltöttem, le, bár úgy látom, hogy ez kb 4 éve nem változott.
Vki tud ebben segíteni? -
xcds
őstag
"szerk: Engem az érdekelne mennyi egy sl9400 v 9600 800mhz-hez tartozó VID-e, de ezt még senki se mondta."
Először ezt kéne tisztázni. Paraszt logikával, ha a fesz megegyezik, akkor nem kéne különbségnek lenni fogyasztásban. Persze lehet, hogy kisebb az sl9xxx-nek a fesz, nem tudom.
-
xcds
őstag
Nincs vkinek régebbi power manager letöltve?
-
xcds
őstag
Más is járt így régebben, de neki sem oldódott meg.
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #35181 üzenetére
Akkor nálam van elb@szva vmi. Pedig mielőtt frissítettem, ment rendesen. El is távolítottam, letöltöttem külön, feltettem újból, akkor se jó.
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #35180 üzenetére
Most hirtelen nem is tudom, hogy a win sémában lehet-e engedélyezniaz optika kikapcsolását. Próbáltam a kiegyensúlyozott sémát, de ott meg a cpu energiagazdálkodása nem volt egyértelmű. Ott %-ok voltak, nem pedig power state vagy sleep akármi. Rmclock-ot még nem próbáltam, ha arra adom a fejem, lehet, hogy lesz pár kérdésem.
-
xcds
őstag
Ha meg akarok változtatni egy beállítást az egyik sémában, leokézom, utána visszaáll ugyanarra, mint előzőleg volt. Így jártam az optikai meghajtó kikapcsolásával is a system settings-ben és a cpu deep sleep engedélyezésével is. Kipróbáltam power source optimized és max battery life sémában is, de mindig visszaáll a gyári értékre.Az optikai meghajtó kikapcsot még megoldottam, mert van olyan séma, ahol enabled akkuról és hálózatról is, de a cpu deep sleepet én le akarom tiltani akkuról és az engedélyezve van mindegyik sémában.
-
xcds
őstag
6.32-es power managert használ vki? Vannak vele gondok.
-
xcds
őstag
Frissítettem a power managert és azóta nem kapcsolja ki automatikusan a dvd meghajtót a gép. Hiába állítom enabled-re a system settings-ben, amikor megint megnyitom a pwr mgr-t, már megint disabled hálózatról. Van vmi okosság, ami nem jutott eszembe?
-
xcds
őstag
válasz
Shatterstar #34237 üzenetére
.
-
xcds
őstag
válasz
mitulabattyi #33509 üzenetére
Mivel semmilyen hibát nem javít, nem éredemes frissíteni.
-
xcds
őstag
válasz
Chaser #33454 üzenetére
Biztos kapott tükröződéscsökkentő bevonatot.
-
xcds
őstag
válasz
BalazsKKa67j #33153 üzenetére
Ha megvan az előkészítés, pont, hogy nem sok meló. 20 dollár a cam, másik 20 a keret. Ha annyira kell kamera, nézd meg, hogy benne van-e a csatlakozó.
-
xcds
őstag
válasz
BalazsKKa67j #33149 üzenetére
Van, amelyikben megvan a kábel és csak keret kell meg a cam.
-
xcds
őstag
válasz
lakisoft #32950 üzenetére
A power manager-re gondolsz?
-
xcds
őstag
Füleld már meg a tápot is. Ha ugyanazt a nyüszörgést hallod a tápból, mint a gépből, akkor ha kicseréled a tápot csendesre, akkor az a hang a gépből is eltűnik. Valamennyi hangja mindenképp van az alaplapnak, de nem mindegy, hogy miylen meg mennyire hangos. Meg lehet próbálni kikapcsolni a biosban a cpu power management-et(vagy vmi ilyesmi a neve), meg a win-es power managementben is ki lehet kapcsolni a cpu deep sleep-et, de ezek csökkentik az akkuidőt és nem biztos, hogy segítenek.
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
Olvastam itt az idle fogyasztásokról és kiváncsiságból én is néztem egy minimumot a T500-on. Fényerő minimumon, wifi kikapcsolva, mást nem csináltam. Egy 160-as WD vinyó van benne, cpu p8400.
Amikor a vinyó dolgozott vmin, ingadozott a fogyasztás, ennél alacsonyabbra nem nagyon ment. De ezek szerint nem nehéz egy ilyen screenshot-ot csinálni...
-
xcds
őstag
válasz
!Overdose! #32391 üzenetére
Múltkor meg aszondtad, elkelt.
-
xcds
őstag
válasz
buvartacsko #32236 üzenetére
Most nem arról van szó, mindenki azt vesz amit akar. Én csak megjegyeztem, hogy a háttérvilágításos bill-eknél jobban tetszene, ha oldalra nem világítanak ki a billentyűk alól.
-
xcds
őstag
válasz
buvartacsko #32234 üzenetére
Nem ez a világ első világítós billentyűzete.
A dell-é ugyanilyen.
-
xcds
őstag
Jók ezek a háttérvilágításos bill-ek, de megoldhatták volna úgy is, hogy ha nem full felülről nézi az ember, akkor se világítson a billentyűk mellett, hanem csak ott, ahol kell.
(#32231) Tikakukac: Dellekbe dobálják, igen. Thinkpadhoz meg nem.
-
xcds
őstag
Használja vki ezt a TPFancontrol programot? Mennyire megbízható? Azt akarnám megcsinálni vele, hogy bizonyos hőfok alatt teljesen passzívan menjen a gép.
-
xcds
őstag
válasz
r3dsnake #30827 üzenetére
Én nem mondtam. Ilyenkor, amikor már kipróbáltad a másik módszert, jönnek az alternatív megoldások.
Lehet, hogy vmelyik driver okozza. Ezért kell kipróbálni úgy, hogy minél kevesebb driver meg segédprogam van feltelepítve. Ha van olyan állapot, amikor működik még és nincs fent minden, akkor egyenként teszed fel őket és mindegyik után ellenőrzöd. ha megvan a hibás, abból próbálsz keríteni egy régebbi verziót neten vagy ha nem fontos, akkor azt fel sem teszed. Persze lehet, hogy nem ez a baja, de ha van időd rá, sztem érdemes megpróbálni.
-
xcds
őstag
válasz
buvartacsko #30737 üzenetére
Azért használom a touchpad-et, mert amikor nem gépelsz, hanem pl fórumot olvasol, kényelmesebb egy ujjal görgetni, meg a dupla kattintás is könnyebb, gyorsabb. Én meg azt nem értem, hogy ha nem gépelsz, akkor miért a trackpoint-ot használod. Azért, mert az a menő?
Azért állítottam, el, mert akkor nem kell nyomva tartani a középső gombot görgetésnél, ami egyel jobb.
Az akksi lötyögésnek funkciója van.Én meg ehhez gartulálok. Nem láttad utána a szmájlit ezek szerint. A töltő csatlakozót is meg merte jegyezni más is rajtam kívül, de, gondolom, azt sem láttad.
Itt van a haverod is, akinek a legnagyobb szája volt, no komment...
-
xcds
őstag
válasz
audi100td #30709 üzenetére
Nem tudom, feltűnt-e, hogy nem neked címeztem a hozzászólást, de ha már megint így megtaláltál, próbálok normálisan válaszolni.
A reflektor vicc volt, amúgy tényleg zavaró éjszaka, amikor nem is megy a gép. Erre a normális reakció az volt, hogy fekete szigetelőszalag. Ennyi az egész, senki nem vette komolyan rajtad kívül.
A töltő kábele meg azért nem hülyeség, mert aki gyakran pakolássza a gépet vagy pl ágyban használja, nem mindegy, hogy milyen könnyen akad bele vmibe és hogy milyen erővel feszegeti a csatlakozót. A szoftveres dolgokra meg egyikre sem tudtad a választ, de már megint ott tartunk, hogy te engem fikázol azért, mert csúnyát mondtam a kedvenc laptop márkádra. -
-
xcds
őstag
válasz
audi100td #30695 üzenetére
Ha már nem bírtad ki és odaszúrtál: Aki tőlem vett bármit is, még nem csalódott. Lehet, hogy azért, mert én nem hypolom agyon, amim van, csak azért mert nekem az van. Most is leírtam, hogy mi a bajom vele, annak ellenére, hogy árulom. Döntse el mindenki, hogy melyik a korrektebb hozzáállás.
-
-
xcds
őstag
válasz
audi100td #30685 üzenetére
Az amilo-n halkabbak a gombok, kisebb úton járnak, jobb a kiosztás(pl fn nem a ctrl helyén van), alátámasztás is jó. A touchpad meg érzékenyebb és nem smirgli. Ezért vagyok igénytelen?
És nem elfogultságból mondom, tudom, hogy az egy vacak gép.Olyan sokat azért nem bénáztam, az egérnél se tudta senki, hogy pont annál a beállításnál nem működik, a scroll.
Nem kéne személyeskedni. Megbántottam a kicsi laptopodat? Én meg az ilyeneket nem bírom, hogy magukra veszik, mint vmi óvodás. Csak jót lehet írni vagy mi van?
Amúgy meg, ha nem számolsz el 10-ig akkor mi lesz?
-
xcds
őstag
válasz
Quaresma #30678 üzenetére
Hát ráhibáztál, mert pont egy amilo a másik gépem.
Ráállni nem lehet, de a touchpadja sokkal jobb, billentyűzet is, nem zúg a töltője sem, nem áll ki belőle a töltő kábele, mint egy kard, mert volt annyi eszük, hogy L-alakú dugót tegyenek rá, nem egymás mellett van 3 centin belül az összes usb csati. Gyenge a ház, de vigyáztam rá és 5 évesen még mindig működik. Szóval lehet, hogy szar gép, de ami elvárható tőle, azt tudja.
-
xcds
őstag
válasz
audi100td #30656 üzenetére
Ezt a kérdést én is feltettem már magamnak.
Csak, hogy hű legyek magamhoz.A trackpoint-al a görgetés miért nem működik a windows intézőben meg hasonló helyeken?
(#30657) brd: Nem, hanem ami ott világít a dvd mellett. Az állapotjelző csak akkor villog, amikor csinál vmit az író. Ez az "extrafényű" meg csak ott világít.
-
xcds
őstag
Úgy volt, de már rájöttem, hogy a Nero-val kínlódtam, utána kezdte el. Rendszer visszaállítás megoldotta. Mondjuk most meg nem kapcsolt még ki magától. Tehát ott van az ikonja a sajátgépben, mint a másik laptopomnál. Mikor kéne ennek kikapcsolódnia magától? Az a zöld reflektor a gép oldalán is baromira idegesítő és alvó állapotban is világít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged