- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
T500-nál ha rádugok egy külső monitort a vga csatira, ki lehet kapcsolni vhogy a noti saját kijelzőjét? Mert nekem ugyanazt csinálja, mindkettő most. Inteles, ha számít ez vmit.
-
xcds
őstag
Az X220-amban realtek wifi kártya van. Ahogy látom, csak 150 Mb/sec-on megy. T500-nál is volt ilyen gond, de ott volt vmi beállítási lehetőség, ahol át kellett állítani 20mhz-ről 40-re. Itt viszont nincs olyan. Lehet ezzel vmit kezdeni vagy ez ennyit tud?
-
xcds
őstag
X220-ra rádugtam vga kábellel egy 1280*1024-es monitort, de nem lehet kiválasztani ezt a felbontást.1024*768-on megy, de a nagyobb felbontások mind szélesvásznúak. Win7 64 bit egyébként a rendszer. Nem értem, mi van
Szerk: Rájöttem közben, win+p kombóval csak kivetítőre kellett kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz Sokimm #69545 üzenetére
A p jelzésű procik gyárilag alul vannak feszelve, de nyugodtan vehetsz t-set is, mert magadnak még jobban alul tudod feszelni, mint a p-s van gyarilag. Egyébként ha a telj. a lényeg, akkor t9600 vagy p9700. Az előbbi a fentiek miatt jobban megeri, mert gyakoribb es olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz scarbantia #69563 üzenetére
T500-ak is megdöglenek ugyanúgy. Esetleg azért nincs annyi hibás belőlük, mint T61p-ből, mert hűvösebbek.
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #69619 üzenetére
Jaja. De a rollcage is olyan vékony, hogy ha kimenne, akkor is össze lehetne nyomni...
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #69621 üzenetére
Na, a zsanér témába meg bele se kezdjünk inkább.
-
xcds
őstag
válasz macikos #69704 üzenetére
Hát T500-on pl semmi baja. Attól még, hogy trackpoint ez is az is, nem hinném, hogy ugyanolyan driver kell mindkettőre. System update-al meg kell nézni, hogy talál-e rá másik drivert. Elképzelhető az is, hogy a legújabbal vmit elkeféltek és egy régebbit kell feltenni. T500-nál pl a hotkey driverrel voltunk így, nem ment az osd. A lenovo oldalán fent vannak a régebbi driverek is, próbálgatni kell, melyikkel a jó. Ha szerencséd van, ez megoldja és nem hardver probléma.
-
xcds
őstag
válasz andris1602 #69787 üzenetére
-
xcds
őstag
válasz andris1602 #69791 üzenetére
Egy próbát megérne sztem 3-ezerért, de te tudod.
-
xcds
őstag
válasz donjohnson #70040 üzenetére
Nekem is ilyen.
-
xcds
őstag
Én ettől a tiptoplaptoptól vettem. A többi úgy van, ahogy Kukac leírta. Még annyit, hogy a ramok miatt csipogott és nem indult el. Próbáld ki más rammal te is, hátha az a baja, csak vmiért nem csipog.
Amikor dokkra tettük, még én sem tudtam, hogy passzol rá a T500 bill-je. Uh végül is nem kell hozzá dokk. -
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #70063 üzenetére
Kell hozzá egy kis kalandvágy az biztos.
-
xcds
őstag
Minden hdd-t be lehet tenni caddy-be anélkül, hogy tennék alá vmi nem vezető réteget? Mert amit most vettem, az elektronika nem nagyon van védve és eléggé egy síkban van minden. Nem gáz, ha ráteszem egy fém tepsire?
-
xcds
őstag
Na, eljutottunk oda, hogy a Chrome 7 füllel (Google térkép az egyik) és egy médialejátszó program futott és kevesellte a memóriát 8GB és 400 MB fix lapozófájl mellett.
-
xcds
őstag
válasz spammer #70874 üzenetére
Sokkal időtállóbb egy T500 és nem sokkal drágább. A ram olcsóbb bele és még megbírkózik a yt-al.
lehet, hogy ugyanolyan idős két laptop, de a kijelzőben nem biztos, hogy ugyanannyi üzemóra van ugyanolyan fényerőn. Lehet, hogy az a hp non stop ment full fényerőn egész életében. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest