- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bigrock #93132 üzenetére
Ha jobban megnézed, egyféle letölthető verzió van (a verziószámoktól eltekintve). A v0.62-t töltsd le szerintem (bár nekem X220 vagy régebbi Thinkpad-ekkel van tapasztalatom, X230 és TPFC viszonylatában nincs).
mobal: ha hétfő este érte jössz, kedden meg visszahozod, ennyi időre kölcsönadok egy 4338-at (eSATA változat).
-
Tikakukac
titán
válasz
bigrock #92562 üzenetére
Ha akksin vagy eleve szigorodnak a dolgok, turbo órajeleket vág a gép, esetleg el is hagyja. Igen szigorúan vágja magát vissza, amennyire lehet. Nyúlhatsz bele utólag ha akarsz, egyébként felesleges, mindig annyin fog menni a proci (feltételezve, hogy a program amit hazsnálsz nem szemetes) amennyi épp elég.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
bigrock #90858 üzenetére
Bakker
Más: nem lenne jó szerintetek összeszedni egy listába, hogy milyen hdd, ssd, ram stb működik melyik Thinkpadben és melyik nem, vagy melyikkel vannak gondok? Így ha valaki keres pl ssd-t, csak átnézné a listát és megvenné ami másnál már tuti bevált. Vagy nincs ennek semmi értelme? Csak azért gondoltam erre, mert olvastam itt párszor már, hogy bizonyos ssd-k néhány típusban nem működnek jól, meg most egy ram-al én is megszívtam, elvileg teljesen kompatibilis a gépembe, mégis vacakol, pedig nincs semmi baja, le volt tesztelve, meg egy dell notiban azóta is remekül teljesít...
-
Tikakukac
titán
-
azbest
félisten
válasz
bigrock #90466 üzenetére
miből tudod biztosan, hogy nem melegszik túl? Persze, ha valamilyen programmal nézted, akkor az sokat segít. Nálam win alatt a tpfancontrol fut t430-on, nem piszkálom vele, a biosra hagyon a szabályozást, csak mint egy kis praktikus hőmérsékletkijelzőként használom.
Esetleg, ha a hőmérséklet / hűtés el van állítva a biosban, talán az is okozhat furcsaságot, bár anno még a t61-essemnél volt amiatt probléma, míg rá nem jöttem. Esetleg bios default beállítással lehet próbálkozni, de előtte azért nem árt átnézni, hogy vissza lehessen állítgatni, ha esetleg valaminek bekavar szoftver szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest