- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

rgeorge addikt Ma már eljutottam odáig, hogy ez a crunchbang++ feltelepült, de el nem indul, csak fekete képernyőig jut. PloP CD-vel és USB-vel telepítettem, aminek az az előnye, hogy miután az USB is csak 1.1, nagyon lassú, viszont nem gyors. 504 MB RAM van a gépben, ami nem sok, de lehetne kevesebb is, szóval az talán nem lehet gond. Lehet, hogy a HDD haldoklik, mert néha kattog, de egyrészt régi, másrészt az eleve rajta lévő XP-t többször is el tudtam indítani már. A Hiren's Boot CD miniXP-je töltődik most kb. 5 perce, talán el is indul valamikor még ma. 
- 

- 

Bocsek aktív tag Uhh, na nekem is az lesz ha nem lesz valami előrelépés. Én mondjuk még nyugodt vagyok valamelyest, asszonyé a gép, ő külföldön van most, de ő is rájuk gyújtaná már az egészet  Az a baj hogy ha jó is lesz, ő se fog tudni ránézni... Az a baj hogy ha jó is lesz, ő se fog tudni ránézni...
 Most az edigital felől közelítek, aztán jön a tmx.
- 

Chaser legenda 
- 

Francia91 veterán Látná a másik processzort, sztem nem kell hozzá BIOS-t frissíteni. 
 Nekem pl P9700-as processzor van a T500-asombanInkább akkor érzel javulást, ha SSD-d van, HDD mellett csak a CPU igényesebb feladatoknál veszed észre a különbséget 
 Ha a YouTube-os 1080p videókra gondolsz, azt nekem sem csipázza a hardver, még a P9700-assal sem, de ha YouTube-ozol, akkor érdemesebb az integrált Intel grafikát választanod, annak van hardveres Flash gyorsítása, ami ATI vonalon a HD4000-es szériától van, tehát a HD3650 még nem gyorsítja hardveresen a netes HD videókat, csak amiket a gépről játszol le
- 

Chaser legenda Javul vele a helyzet, de a szűk keresztmetszet a c2d. Hogy egy példával szemléltessem, 1080p yt videónál: 
 T500 T9400/8GB ram/250GB SSD - mikro akadások
 T510 i5/2GB ram/ 250GB HDD - akadás nélkülRettegett java updatenél amikor beáll 100% cpu terhelésre és persze nem lehet kilőni sehogy, előbbi gép használhatatlanra lassul, utóbbinál látom hogy cpu maxra van küldve, de használható marad a gép. Lehet hackelgetni, próbálkozni HTML/Flash móddal, de már bootnál is kiütközik az i5 gyorsasága. Pár ezer ft különbségért viszont T szériás c2d-t megéri venni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest