- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rgeorge
addikt
Ma már eljutottam odáig, hogy ez a crunchbang++ feltelepült, de el nem indul, csak fekete képernyőig jut. PloP CD-vel és USB-vel telepítettem, aminek az az előnye, hogy miután az USB is csak 1.1, nagyon lassú, viszont nem gyors. 504 MB RAM van a gépben, ami nem sok, de lehetne kevesebb is, szóval az talán nem lehet gond. Lehet, hogy a HDD haldoklik, mert néha kattog, de egyrészt régi, másrészt az eleve rajta lévő XP-t többször is el tudtam indítani már. A Hiren's Boot CD miniXP-je töltődik most kb. 5 perce, talán el is indul valamikor még ma.
-
-
Bocsek
aktív tag
Uhh, na nekem is az lesz ha nem lesz valami előrelépés. Én mondjuk még nyugodt vagyok valamelyest, asszonyé a gép, ő külföldön van most, de ő is rájuk gyújtaná már az egészet
Az a baj hogy ha jó is lesz, ő se fog tudni ránézni...
Most az edigital felől közelítek, aztán jön a tmx. -
Chaser
legenda
-
Francia91
veterán
Látná a másik processzort, sztem nem kell hozzá BIOS-t frissíteni.
Nekem pl P9700-as processzor van a T500-asombanInkább akkor érzel javulást, ha SSD-d van, HDD mellett csak a CPU igényesebb feladatoknál veszed észre a különbséget
Ha a YouTube-os 1080p videókra gondolsz, azt nekem sem csipázza a hardver, még a P9700-assal sem, de ha YouTube-ozol, akkor érdemesebb az integrált Intel grafikát választanod, annak van hardveres Flash gyorsítása, ami ATI vonalon a HD4000-es szériától van, tehát a HD3650 még nem gyorsítja hardveresen a netes HD videókat, csak amiket a gépről játszol le -
Chaser
legenda
Javul vele a helyzet, de a szűk keresztmetszet a c2d. Hogy egy példával szemléltessem, 1080p yt videónál:
T500 T9400/8GB ram/250GB SSD - mikro akadások
T510 i5/2GB ram/ 250GB HDD - akadás nélkülRettegett java updatenél amikor beáll 100% cpu terhelésre és persze nem lehet kilőni sehogy, előbbi gép használhatatlanra lassul, utóbbinál látom hogy cpu maxra van küldve, de használható marad a gép.
Lehet hackelgetni, próbálkozni HTML/Flash móddal, de már bootnál is kiütközik az i5 gyorsasága. Pár ezer ft különbségért viszont T szériás c2d-t megéri venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest