- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19900 üzenetére
hát, akkor én már nem tudom, pedig működnie kéne
akkor menj be megint bios-ba és nyomj egy f9-et, majd f10-et
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19892 üzenetére
ott a képen az "excluded from boot order" lista, rámész a matshita dvd-re és megnyomod a billentyűzeten az x gombot, ezután bekerül a bootolható meghajtók közé, ott már tudod f5/f6-tal mozgatni
majd f10 és enter...
szerk: amúgy a gyári beállításokat f9-cel tudod behozni, de egyszerűbb ha felrakod a dvd-t a boot listára, különben mindent be kell állítani megint, feltéve ha voltak speciális igények
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19894 üzenetére
Bios menű: F1, utána nem kell enter, magától belép..
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19895 üzenetére
Majdnem, biosban a restart felirat alatt találod a bios defaultot, ha az megvolt, utána save, majd kilép magától!
-
válasz
LaptopSystem #19894 üzenetére
szoval amikor mondjuk F10-el kilépek a Biosból akkor elindul egyből az xp
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19892 üzenetére
Mikor kilépsz a bios- ból, amikor az escape gombot nyomod meg, ott lesz a load bios default felirat, többek közt a save bios alatt..
-
válasz
LaptopSystem #19891 üzenetére
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
LaptopSystem #19883 üzenetére
nyomj neki egy load bios default-ot
szerk. megelőztek egy jobb megoldással
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19883 üzenetére
x-et nyomj ha nincs a boot listán a meghajtó
-
válasz
LaptopSystem #19882 üzenetére
irja és fel is ismeri a biosban a meghajtót viszont az F5 és F6 ra nem reagál csak sipol
első helyen ugye a HDD VAN utána 1-8 ig üres majd az van kiírva hogy Excluded From Boot order az alatt -USB HDD majd az utolsó a meghajtó -
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19853 üzenetére
Ha csak HDD jön be, akkor optika van benne? Mert olyan nincs, hogy ne írná ki az F12 lenyomására a boot alatt, hogy csak HDD van, optika meg nincs?! Itt valamit rosszul csinálsz...
-
Gondwana
addikt
válasz
LaptopSystem #19853 üzenetére
BIOS-ban a bootnál F5/F6-tal emeld följebb az ODD-t, mert a vonal alatt van (Do not boot from...)
(Az ultrabay pöcke biztosan rendesen a helyén van?) -
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19849 üzenetére
Bekapcs, rögtön F12 nyom, na akkor utána lehet választani a boot sorrendet, hogy miről bootoljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- EAFC 26
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gyúrósok ide!
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest