- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
trassher
addikt
Éppen van pár de azok már mind télleg a hardcore kategória. Lan partyn webkamerával figyelték a bejárati ajtót meg az egyik a gépe kábeleit azzal a cuccal vonta be amivel a zuhanyzó csöveit szokás.
Mod.: ha már itt vagyok megkérdem: mennyibe kerül egy adag krómfesték:
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
-
harry
veterán
Nem rossz ötlet de nem tudom mekkora sikere lesz.
Eleve 5k-ért nevezni sztem nagyon sok. Aki gépet készít amúgy is sok pénzt öl bele, és nem a díjakért megy, hanem hogy mások is lássák, beszéljenek a gépekről. A határidő elég közeli, ami ismét zavaró lehet (én is dolgozom egy házon de az őszi MTH-ra lett ütemezve így még egyáltalán nincs kész). Valamint javaslom több szempont szerint legyen pontozás (kívül/belül, egyéni ötletek, hűtés, optika/összhang, stb). Tehát szerintem az ötlet jó, csak még dolgozni kéne rajta. Nézőként lehet, hogy elmegyek.
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged