- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv mindenkinek!
Sajnálatos módon érdeklődés hiányában nem fog össze jönni a verseny. Akik a szervezésben segédkeztek, illetve akik a zsűri szerepét vállalták, azoknak köszönöm, és akik neveztek volna, illetve a versenyre eljöttek volna nézőnek, azoknak is köszönöm, és sajnálom hogy nem sikeredett a dolog. Lehet majdan szervezés alá kerül ismét a dolog, és megpróbáljuk újra, de még semmi sem biztos. Mindenesetre ez most nem jött össze. A topicot záratom a mod.ker.-ben, mert hát gondolom, hogy mindenki egyet ért azzal, hogy nagyon nincs értelme agyon UP-olni a topicot.
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Hasek -
Mec
aktív tag
[link]
De azért nézőnek elmegyünk ide is ha nem baj -
Winner_hun
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #180 üzenetére
Mond, hogy csak véletlenül írtad a leszt dupla sz-el....
<UPnak elmegy nem? 8S> -
Winner_hun
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #180 üzenetére
feltéve ha lesz első
-
TESCO-Zsömle
titán
Lehet, hogy hülye kérdés, de jövőre is lessz ilyen???
Örülök, ha MTH-ra elkészülök, arra is legfeljebb csak fater gépével, az enyém ugyanis még csak terv, és a legbonyolultabb résszekkel kapcsolatban (elekrtonika, zártechnika, faelemek) még nem vagyok tisztában!!! -
föccer
nagyúr
Az első hsz nem tanúskodik, hogy valami fergeteges tömeg lesz a versenyen
Ha ez így folytatódik, akkor visszamondom a zsűri tagságomat, és egyedüli indulóként megnyerem a saját magam álltal befizetett összeget... 8-)
UP -
Winner_hun
félisten
fel
-
Winner_hun
félisten
balra fel
-
trassher
addikt
ez így nem oké
-
Winner_hun
félisten
fel
-
Winner_hun
félisten
bummfelup
-
Hasek
Közösségépítő
UP!
-
Winner_hun
félisten
fel
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #167 üzenetére
MSN-en túl tárgyaltuk...
UP! -
Winner_hun
félisten
up
-
Hasek
Közösségépítő
Pontosítva egy kicsit, van egy helyszín jelöltem, ami viszonylag jó árban van, elég nagy férő helyes, és könnyen oda lehet jutni, mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel, de egyetlen 1 gond van... pont 19-ét már kiadták... 12-e lenne a jó, de akkor viszont megint műsorváltozást kellene alkalmazni...
-
trassher
addikt
válasz
Winner_hun #163 üzenetére
Ha meglesz a szinter addigra akkor sztem igen. Ha meg nem akkor is megyek nézelődni és persze emelni az összejövetel fényét
-
trassher
addikt
válasz
Winner_hun #161 üzenetére
Én már készülök
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #156 üzenetére
WOW! Ez nagyon komoly! Jó ötlet volt... még egy up!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #155 üzenetére
up
-
Winner_hun
félisten
jobb helye lenne a hűtés/házak/tápok/modding részben, remélem kérésem meghallgattatik a modkeres topikban
-
Winner_hun
félisten
up
-
Hasek
Közösségépítő
Na mi ez a kihaltság emberek! Lehet jelentkezni! UP!
-
föccer
nagyúr
UP
-
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #132 üzenetére
Húúúú bazzzzz
nemakarok mégegyilyetlátni
1ébként hőcső az nem az a vastag középen , nem fog müködni -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #146 üzenetére
Széltébe fért volna még
Ha nem egy nagy csövet használsz, hanem 2 kissebbet, akkor lehet hogy jobb hűtést is kaptál volna :
Na mindegy, ez csak kötekedés, nem vagyok egy moddingos gyerek. -
föccer
nagyúr
válasz
Az a nagyon durva benne, hogy kilóg a gépből....
Gondolom direkt, de miért is?
KarenAtesz: Az is jó, hogy nézőnek jössz. Az a lényeg, hogy minél többen legyünk
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Én csak nézelődni megyek ki, meg esetleg ha kell, segítek (pakolni, stb
)
-
föccer
nagyúr
válasz
eastsider #142 üzenetére
Úgy hallottam, hogy kevés a biztos jelentkező.
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy aki úgy gondolja, hogy biztosan eljön, az jelezze Haseknak, hogy biztosan eljön. Minnél hamarabb <és minnél többen> jelentkeztek, úgy annál hamarabb és jobban lehet megszervezni a találkát.
Üdv.: föccer
ui: UP! -
eastsider
nagyúr
UP!
-
Winner_hun
félisten
up
-
Winner_hun
félisten
Ide is lehet jönni a versennyer kapcsolatos kérdésekkel, a DM portál elindult: [link]
Fórumozni már lehet -
ArmanD.
őstag
Húú lehet neveznem kell?
Ja a hűtés szép!
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Te figyu! Miért is nem szereled rá még arra a bordára, egy ipari légkondiből kioperált vetit?
Némán! Fannatikus vok(jó érzékkel, és két n-nel! Akkor is úgy hagyom!).... mí csoda...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
válasz
például -
trassher
addikt
válasz
Ez a batár nem fogja kettétörni a kártyát? Van a hűtő alatt valami támasztás hogy ne a karit húzza lefelé?
-
eastsider
nagyúr
egy upocska
-
Hasek
Közösségépítő
Arra gondolsz, hogy a (pölö: CPU)-t hány százalékra húzta fel valaki(2000MHz-->2500MHz=25%)? Mert ha igen, akkor közlöm, hogy ez eddig is így gondoltuk, és így is lesz! Csak a speciális esetekre kell alkalmaznunk progis eredményeket(pölö:holtverseny esetén). De még mindig csak annyit mondhatok 100%-ra biztosra, hogy kidolgozás alatt a pontozás.
Illetve minden gép azonos szintről fog indúlni, akármilyen proci, vagy egyéb alkatrész van benne. Mivel nem kötelező mind a kettő kategóriában indúlni, ezért akinek nincs olyan nagyon rángatható konfigja, az megteheti, hogy nem indúl az OC kategóriában.
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Sztem az oc-t nem a programokban elért %os gyorsulással kéne osztályozni. Legalábbis sehol nem láttam még ezt. Mindig a konkrét stabil elemelt orajel %os többségét nézik, vagy nem?
Neked 3,06os anti tuning celeronod van akkor nem fox az oc-ban indulni.
Sztem minden processzor egyenlő szintről induljon. Ez olyan mint amikor súlyozni akarták sumakker autóját hogy ne nyerjen már annyit -
KrAt
veterán
Srácok!
Az overclock látom, hogy még kidolgozás alatt, így gondoltam, megosztok egy észrevételt:
nyilván vannak procik, amit jobban, illetve amit kevéssbé lehet tuningolni. Példáúj egy kis (~2.2-es) celeronD-t jobban lehet tuningolni, mint pl egy 3.06-ost. Ezt nem lehetne valahogy beleírni a szabályba?
Vagy az OC is 2 részből álljon: százalékos OC és teljesítmény, amit mondjuk egy SuperPi tesztből lehetne kihozni. Vagy nemtudom, csak egy ötlet
Üdv: Atesz -
Hasek
Közösségépítő
Nos. Az első HSZ-ba is most már bele lett írva, hogy a OC-pontozása még kidolgozás alatt, szóval még semmi sem kizárt.
Valószínűleg kelleni fog egy kis idő, míg normálisan ki lesz dolgozva, az egész OC kategóriának a pontozása. Addig is csak annyit tudok mondani, hogy türelem!
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
benedekco #112 üzenetére
Hamár oc-ról beszélünk a vga oldalon is van 1-2 számomra nem egyértelmű finomság.
Pl letiltott pipák viszakapcsolása biosban vagy softveresen esetleg hwesen (heggesztve). Vagy mondjuk voltmod. Ezek milyne súllyal birnak? Mert teljesitményben is többet hoznak mint pusztán az órajel emelése amire %osan kapnánk pontot. -
trassher
addikt
Kész a külsü terve is szóval már csak pénz és utazás kell pöstre. -
methos666
csendes tag
hát szeretnék eggyik barátommal ''bejelentkezni'' a DM-re...most még csak nézelődés (tapasztalatszerzés) szempontjából mennénk ki..de majd legközelebb már...
remélem sokan leszünk -
-
hali
már így előre is mondom jó kis dolog fog ebből kisülni
mennék Én is, de addigra már nem leszek az országban, uhhogy csak fórumon fogom kísérni az eseményeket... remélem azért lesz belőle PH!-s cikk és fotók is jöhetnének (de ez még odébb lesz)
de rátérek a lényegre...
OC zsürizéshez lenne okosság: sztem ha azonos a százalékos teljesítmény többlet akkor nem a szépséget, hanem a stabilitást kéne pontozni, azaz a starttól számítva X ideig kéne futtatni valami procit (esetleg még memóriát is) izzasztó progit, az a letelt idő után kiírná, hogy mennyit hibázott a gép... ha meg nem hibázott az egyik sem akkor jöhet a szépség alapján...
ráadásul még az is a fejembe ötlött, hogy a ram húzását is pontozni kéne, vagy összevonni a proci tuning százalékával, a lényeg, hogy ne csak a proci többlet órajelét pontozzátok, hanem a ram-ét is...
gondoltam megosztom veletek az 5leteimet, hátha lesz belőle valami és finomítotok a szabályokon... remélem számotokra is jó 5leteket tudtam adni...
sok sikert a versenyhez
(ha mégis az országban maradnék augusztusig akkor Én is elm1ek rá)
(mod: 1-2 gépelési hiba)
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
válasz
Winner_hun #109 üzenetére
Nem biztos hogy a legjobb, de az egyik legbetegebb.
Én is moding buzi vagyok, de utálom a csili vili világító agyonneonozott gépeket.
MOD: kimaradtak a szmáj-lik.
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #106 üzenetére
Valóban... a jelentkezési határidő is kitolódott egy hónappal.
-
Xantomas
őstag
Amikor megláttam a címet, és olvastam a kezdő hsz-t, épp akartam írni, hogy ezt Winner nyeri meg.
Így viszont korrekt lesz. -
Hasek
Közösségépítő
Na akkor! Az új időpontok az első HSZ-ben olvashatók. Azért volt véleményem szerint erre szükség, hogy aki még nincs kész a gépével, de viszont jönni szeretne, akkor legyen még egy kis ideje bifejezni a gépet. Jó, nem lett valami sokkal meghosszabítva, de több mint a semmi.
-
-
trassher
addikt
válasz
Winner_hun #97 üzenetére
Ő lesz az egyik referenciád.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #96 üzenetére
mármint parafával bevonva és vip vendég lesz
-
eastsider
nagyúr
válasz
Winner_hun #93 üzenetére
majd te besegítessz trassher kollégának
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
Éppen van pár de azok már mind télleg a hardcore kategória. Lan partyn webkamerával figyelték a bejárati ajtót meg az egyik a gépe kábeleit azzal a cuccal vonta be amivel a zuhanyzó csöveit szokás.
Mod.: ha már itt vagyok megkérdem: mennyibe kerül egy adag krómfesték:
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
fákk
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
Winner_hun #73 üzenetére
Még nem tom. ha vonattal megyek elég érdekes lesz de majd megoldom. ha lesz még zsém utána beépítek pár cumót aztán majd kiderül, de ott lesze az tuti.
-
Winner_hun
félisten
Első hsz-t nézzétek meg
-
trassher
addikt
válasz
Winner_hun #59 üzenetére
THX de még az se tuti hogy viszek gépet
-
Reac^
őstag
válasz
Winner_hun #69 üzenetére
Azér lassiccsunk... Meglátom hogy készül el a ház! Bár már kezd összeállni a kép
Számomra nem szükös a határidő... és még tuningban is jó vagyok(40%)
Ha lehet egy tanácsom akkor a modding és az oct szerintem is külön kéne indítani.
Vagy ha mégis muszály egyben akkor az oc % 30%tól négyzetesen kéne hogy emelkedjen kapott pontszám szerint. Mert igazából 10% átlagos gyári hűtéssel is elérhető, kicsit kihegyezve 25-30% is. A gondok 30% fölött jelentkeznek (fesz emelés, stabilitási problémák, spec hűtés, esetleg víz)...
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Jó dolog ez!
Mivel kisebb rendezvény mint az MTH ezért talán kisebb modok is labdába rughatnak, mint pl. az enyém... -
Hasek
Közösségépítő
válasz
oettinger01 #64 üzenetére
Overclock. A gép teljesítményének tuningja.
-
Winner_hun
félisten
válasz
oettinger01 #53 üzenetére
nem voltam közöttük
-
Hasek
Közösségépítő
Az OC pontozása, csak akkor tud igazán befolyásoló tényező, ha valaki megduplázza a gépe teljesítményét. Az viszont pedig már teljesítmény, szal megérdemli. Akkor a Pontozás, csak hogy mindenki megnyugodjon:
A Kinézet az minden moddingot egybefoglal. A Zsűri döntésétől, elámulásától, és ízlésétől függ a dolog. Semmi több. Itt a pontszámok: 1-30.
Az OC-ra sokkal kevesebbet lehet kapni. Erre van egy táblázat, szóval mindenki a megérdemelt pontot kapja, kizárólag. Íme a táblázat:
OC - Pont
0% - 0
1%-25% - 1
26%-50% - 2
51%-75% - 3
76%-100% - 4
101%---> - 5
Amint látjátok, csak az kap ''magas'' pontszámott OC-re, ha atomerőművet épít bele. De az megis érdemli szvsz!!! -
Pötyi
őstag
Ööö, most lehet, hogy én vagyok a csekélyértelmű medvebocs, de jól értem azt a mondatot, hogy:
''A Pontozás: Minden nevező két pontot fog kapni. Az egyik a kinézet, ami a zsűri saját ízlésétől függ. A másik pedig az, hogy hány százalékra húzta fel a gépét.''
moddolnom ÉS overclockkolnom is kell a gépemet, ha jó eredményt akarok?
Csak azért nézek ilyen értetlen fejjel, mert én especiel még sose húztam egy MHz-et se a gépeimen, miközben extravagánsnál extravagánsabb házakba moddoltam bele őket...
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
volt akik mászkáltak ide-oda közben
-
trassher
addikt
Monitorról juz eszembe. Aki nevez annak is kell vinni vagy lesz ott 1 mindenes monitor? Csak azért kérdem mert pesttől 350Km-re lakok szóval vonaton a gépet is nehéz lesz elintézni nem hogy a monitort. Gépet csak akkor viszek ha addig meglesz a 30K.
-
darabka
tag
Háát, a vasat nehéz lesz kicipelni (kb. 35 kiló, recseg alatta az asztal, meg a parketta)
Mindenesetre a pörgés érdekel, meg ha tudok járgányt szerezni, kiviszem a cuccost is -
harry
veterán
válasz
oettinger01 #45 üzenetére
Én viszont emlékszem, szegény monitor érdekesen mutatott
-
eastsider
nagyúr
válasz
jujjjjj
nah én pont ettől félek h megkarcolom
eddig csak a hátulján lett egy kisebb karcolás, de mindig külön zacsiban viszem, jól kibélelve -
Winner_hun
félisten
válasz
Hogy emlékeznék, ha nem abban a teremben voltam?
-
oettinger01
őstag
válasz
Winner_hun #44 üzenetére
ott volt 8. PH! Lanon, nem emlékszel rá
pont akkor cseszte el a monitorját, sikerült neki egy jó nagy karcot csinálnia szállításkor, mert ráborult a gép sarkára a monitor és egy tekintélyes vágást eredményezett a művelet
hú de baromira üvöltöttem vele
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
oettinger01 #43 üzenetére
Állítgattam, de nem sikerült sehogy sem
CRT után nem igazán barna a ph, bár valamennyire már sikerült visszaállítanom. Hozd el unokaöcsédet, hogy állítsa be
-
oettinger01
őstag
válasz
Winner_hun #41 üzenetére
ennyire nem lehetsz béna......
nem lehet az olyan bonyolult. unokaöcsémnek pont ilyenje van, mint neked és ő csak 12 éves és meg tudta oldani
nekem 173P van és én is meg tudtam. de ha ennyire elakadtál keresd Racecam-ot ő ebben nagymester
-
Winner_hun
félisten
válasz
oettinger01 #39 üzenetére
Színbeállítás. Nekem valahogy nem megy
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun #34 üzenetére
Titeket, az egész rendezvényt..
Azért nem válasz, mert mindenkit megnézek (remélhetőleg
)
-
oettinger01
őstag
válasz
Winner_hun #32 üzenetére
miért is kell érteni TFT-hez? mi a gond?
-
eastsider
nagyúr
válasz
Winner_hun #29 üzenetére
ok értem, gondoltam, is rá, h kéne egy gép
-
KrAt
veterán
Sztem kimegyek, meglátogatlak, de sztem gép nélkül..
-
Winner_hun
félisten
Remélem lesz ott valaki, aki ért a TFT monitorokhoz
-
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
-
-
eastsider
nagyúr
válasz
Winner_hun #26 üzenetére
ezekkel én mind tisztábavagyok csak poénnak szántam...
-
eastsider
nagyúr
válasz
Winner_hun #24 üzenetére
lehetne referencia
áhh nem lenne igazságos...
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Hmmm elhozzam a gépem?
-
Hasek
Közösségépítő
Utána jártam, és azt mondták a városházán, hogy ha közintézményben van,. akkor nem kell engedély, vagy legalábbis az a közintézmény vezetőivel kell megbeszélni, hogy ez és így lesz(svédasztal, hang), és utána már az ő dolguk ezt bejelenteni. Ha saját tulajdonban lévő helyen, (pölö: lakás) akkor a helyi önkormányzatnál kell megbeszélni. Adózás ugyileg, pedig be lesz jelentve és minden le lesz könyvelve, majd minden után adózni fogunk.
-
trassher
addikt
Egy kis kedvcsináló a versenyhez.
[link] -
Hasek
Közösségépítő
Inkább modding, de pontozzuk s OC-t is, de azt nem olyan magasan, hogy ne annyira befolyásolja az eredményt. Az 5k a költségekre kell mint már mondottuk, ugyanis zsebből nem lenne könnyű finanszírozni, fölleg az első befuttatlant. Nem tudom ezt mennyire lehet megérteni. Az ötleteidet köszönöm, és fontolóra veszem, ugyan is van abban valami amit mondasz. THX! Viszont az ilyeneket PLZ ne ide(gondolok most az utóbbi HSZ-edre). Rendezzétek le a Ring-ben, vagy Privben, de nem itt. Szerintem egyértelmű, hogy miért ne itt.... THX!
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
eastsider #17 üzenetére
Több száz k? Miről beszélsz? Most ez elsősorban modding vagy OC verseny lesz? Ezt fontos lenne tisztázni. Másik meg, hogy miért is fizessen 5k-t? Hogy elvihese a gépét? Kicsit nézzetek szét MTH oldalán is. Eddig egyszer sem volt nevezési díj, és belépő sem sok (múltkor Hungexpoban volt, és előtte sem kis helyeken).
-
Hasek
Közösségépítő
-
harry
veterán
Nem rossz ötlet de nem tudom mekkora sikere lesz.
Eleve 5k-ért nevezni sztem nagyon sok. Aki gépet készít amúgy is sok pénzt öl bele, és nem a díjakért megy, hanem hogy mások is lássák, beszéljenek a gépekről. A határidő elég közeli, ami ismét zavaró lehet (én is dolgozom egy házon de az őszi MTH-ra lett ütemezve így még egyáltalán nincs kész). Valamint javaslom több szempont szerint legyen pontozás (kívül/belül, egyéni ötletek, hűtés, optika/összhang, stb). Tehát szerintem az ötlet jó, csak még dolgozni kéne rajta. Nézőként lehet, hogy elmegyek. -
Hasek
Közösségépítő
oettinger01: THX!
brasil: A Hangtech-et egy haverom viszi el(Spyke) csak a hangcuccokat kell bérelni, de azt is kedvezményesen... De tényleg THX! -
brasil
senior tag
nem lenne rossz elmenni de sajnos csóró vagyok így majd csak nézelődök
vagy felajánlom a hangtechnika szállítását és akkor arra nem kell költeni
-
trassher
addikt
Vassal vagy vas nélkül de ott leszek az fix. Mit nekem 300Km, amúgy is érdekelnek PH!-s arcok.
-
5@$
aktív tag
Lehet hogy ottleszek, vagyis inkább azt irom, hogy ha itthon lezsek, és ráérek, akkor ott a helyem -
FoBCRaistlin
őstag
kira kis ötlet, grat hozzá
-
Hasek
Közösségépítő
Ezennel kihirdetem, az I. DreamMod(DM) versenyt!
Ez a verseny eredetileg az I. PH!-s modding versenynek indult, de mint utóbb kiderült, van már olyan modding verseny, amit a PH! támogat. Viszont Arra kaptam engedélyt, hogy itt, a lokálban hirdessem meg, a PH!-soknak ezt a verseny.
A Verseny idő pontja: Augusztus 19. A pontos idő, még nem derült ki.
A helyszín: Ez attól függ, hogy mennyien neveznek a versenyre! Az biztos, hogy Bp. és környéke. Nagy az esély arra, hogy Vecsésen lesz, de ez tényleg attól függ, hogy mennyien neveznek.
A Verseny úgy fog majd zajlani, hogy a nevezők elhozzák a kész gépeiket, és zsűri pontozza. Ezt követően eredményhirdetés, majd utána egy kisebb Party. Lesz svédasztal és pezsgő. A Partyn normális zenék fognak szólni, és a PH!-sok el tudnak beszélgetni egymással, és megismerhetik egymást. Egy olyasfajta PH!-s taliként is felfogható.
A Pontozás: Minden nevező két kategóriában indulhat. Az egyik a Modding, a másik az OC. Ezek alapján a pontozás is meg fog osztódni, és a díjak is.
Kategóriák:
Modding – Ennek a pontozására van egy táblázat, aminek a segítségével a zsűri tudja pontozni a gépeket a saját ízlése szerint.
Íme a táblázat, hogy nagyjából mekkora pontszámokra lehet számítani:
1: Hűtés (hatásfok, ház kialakítása, szellőzés) 0 - 3 pont
2: Ötlet kívül 0 - 3 pont
3: Ötlet belül 0 - 3 pont
4: Kivitelezés minősége 0 - 3 pont
5: Praktikusság (kábelek elhelyezése, hardverelemek elhelyezése) 0 - 3 pont
6: Összhatás 0 - 3 pont
Ez összeadódik a végén, és az így elérhető pontszámok 0 - 18 pont
OC(overclock) – ennek a pontozására is lesz egy táblázat, de itt nem játszik szerepet a zsűri ízlése. A pontozás még kidolgozás alatt!
A versenyre lehet mind a kettőre is nevezni egyszerre. De ezentúl aki jelentkezik, írja oda, hogy melyik kategóriába.
A Zsűri: Négy főt kértem fel erre a nemes feladatra, és ők a következők: föccer, Grafiqs, westlake, Winner_hun.
A nevezés, illetve a belépés: Már most felhívom a figyelmet, hogy nevezési díj lesz! Gondolom senki nem cáfolja meg azt, hogy a terembérlés, hangtechnika, svédasztal, stb… nem egy-két Forintba fog kerülni.
Szóval akkor a nevezési díj, 5000 Ft.
Ennek 60%-a a költségekre megy el(Az előbb felsoroltak.) A maradék 40% pedig az első három-három helyezett díja lesz igazságosan szét osztva.
A Nevezés úgy fog zajlani, hogy aki Júli. 25-ig nevez(véglegesen azt mondja hogy jön), attól privben elkérem a pontos címét, és nevét. Amint ezt megkaptam, küldeni fogok a postán egy levelet, amiben található lesz egy nevezési lap, és egy számlaszám. Erre a számlaszámra kell küldeni a nevezési díjat.(kérek mindenkit, hogy az átutalásnál legyen odaírva, hogy kiküldte, és hogy milyen okból.) A nevezési lapot csak az átutalás megtörténte után kell vissza küldeni. Ha valaki visszamondja Júli. 25 előtt a nevezését, akkor ő visszakapja a pénzét, amiből egyedül a „vissza”utalási díj fog levonódni. Ha valaki Júli 25. után mondja vissza, vagyis a nevezés lejárta után, akkor már csak a díjakra fordított összeget fogja vissza kapni, vagyis 40%-ot. A többi 60% ugyan úgy a költségekre megy, és a visszamondás napjára lehet hogy már felhasználtam az a pénzt a terembérlésre, vagy hangtech.-bérlésre. Ha a versenyre nem jelentkezik a minimumra kiszabott fő, és a verseny meghiúsul, akkor az addigi befizetők vissza kapják a pénzüket.
Azoknak a PH!-soknak akik nem neveznek, csak nézőnek eljönnek, illetve a PH!-sok vendégeinek (családtagok, haverok), a belépő 500 Ft.
Ennek a 100%-a a költségekbe megy, és ezt a helyszínen, a belépéskor kell fizetni.
Díjazás: A fentebb említettek szerint, a nevezési díj 40%-a lesz
szétosztva.
A díjakra szánt összeg két egyenlő részre bontva, a két nevezési
kategória (OC, Modding) alapján.
Az első helyezett a kategóriájára eső rész 50% -át.
A második helyezett a kategóriájára eső rész 30%-át
A harmadik helyezett a kategóriájára eső rész 20%-át
Egyéb: A versenyen biztonsági őrök lesznek, szóval vigyázni fognak ránk. A Versenyre Július 25-ig lehet nevezni, ugyanis sok minden csak a fix nevező számmal fog eldőlni. Akik neveznek, azokkal a további nevezési információkat Július 25-e után közlöm privátban, ugyanis ez eléggé személyes jellegű dolgokat rejthet, és addig meg sokan meggondolhatják magukat. A Verseny csak, és csakis akkor fog megvalósulni, ha Július 25-ig min. 25 nevező lesz.
Egyéb 2: Mindenkit szeretettel várunk!
Az idő folyamán ide lesz felírkálva a nevezők, és a várható vendégek nevei:(Kérek mindenkit, hogy mikor közli, hogy eljön, akkor közölje azt is, hogy hány vendéget hoz magával
Azok akik jelentkeztek, de nem határozták meg azt hogy neveznek-e vagy csak nézelődni jönnek:
5@$
Brasil
Darabka
Harry
Kalandor
KrenAtesz
Pötyi
Reac^
Trassher
Akit kifelejtettem, attól bocsánatot kérek, és megkérem hogy jelezze, illetve aki a felsoroltak között szerepel, és már eldöntötte hogy nevez-e vagy sem, akkor őt is megkérem hogy jelezze azt.
A Szervezésben segédkeznek: eastsider, Spyke (nem PH!-s) Winner_hun
(a hozzászólást ngabor2 szerkesztette, 2006. 05. 29, 21:50)
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest