- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
oettinger01 #45 üzenetére
Én viszont emlékszem, szegény monitor érdekesen mutatott
-
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
-
harry
veterán
válasz
eastsider #17 üzenetére
Több száz k? Miről beszélsz? Most ez elsősorban modding vagy OC verseny lesz? Ezt fontos lenne tisztázni. Másik meg, hogy miért is fizessen 5k-t? Hogy elvihese a gépét? Kicsit nézzetek szét MTH oldalán is. Eddig egyszer sem volt nevezési díj, és belépő sem sok (múltkor Hungexpoban volt, és előtte sem kis helyeken).
-
harry
veterán
Nem rossz ötlet de nem tudom mekkora sikere lesz.
Eleve 5k-ért nevezni sztem nagyon sok. Aki gépet készít amúgy is sok pénzt öl bele, és nem a díjakért megy, hanem hogy mások is lássák, beszéljenek a gépekről. A határidő elég közeli, ami ismét zavaró lehet (én is dolgozom egy házon de az őszi MTH-ra lett ütemezve így még egyáltalán nincs kész). Valamint javaslom több szempont szerint legyen pontozás (kívül/belül, egyéni ötletek, hűtés, optika/összhang, stb). Tehát szerintem az ötlet jó, csak még dolgozni kéne rajta. Nézőként lehet, hogy elmegyek.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest