- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Macrodroid
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
Aktív témák
-
harry
veterán
Ok, egyetértek, de szerintem akkor is kicsit sok... Persze szponzorokat keresni ismét nehéz feladat, főleg egy első rendezvényhez. De így lehet sokakat eltántorít a nevezési díj, és csak látogatókból ismét nehéz lenne egy nagyobb esemény költségeit kifizetni. Amúgy mint mondtam is, örülök, hogy mások is foglalkoznak moddinggal, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, csak itt-ott változtatnék rajta. Tehát pl hangtechnika nem tudom mennyire fontos - egy kis alaphang jó, de ehhez nem kell olyan komoly berendezés. Illetve svédasztal - ha valami komolyabb esemény van, esetleg egy nagyobb PH! tali akkor jó, de így verseny keretében nem tudom mennyire fontos. Így kezdésnek lehet kicsit sokat akartok, lehet jobb lenne kicsit lépcsőzetesebben haladni (pl kisebb hely, kisebb technika, kisebb költségek).
Aktív témák
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest