- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
peace&love
aktív tag
Arról van szó hogy most lesz gépvásárlás, és aztán egy évig semmi. (cég)
De egy ilyen processzor csere még belefér pár hónap múlva, ezért gondoltam ki ezt a variációt.
Ja, és persze onnan indult az egész, hogy duálos gépet akartam, de a ''Duál processzoros masina'' topic-ban néhány senior tag + házigazda:P lebeszélt, és ajánlott egy ilyesmi megoldást, mondván ez a HT is két logikai procit szimulál.
Szóval kösz a tanácsokat, de az, hogy várjál még egy kicsit mert akkor majd kijön ez, vagy az, ami sokkal jobb, nem megoldható, már így is vagy két hete halogatom a dolgot.
Ti tudjátok a legjobban, hogy ha várok még két hetet, megint lenne olyan újdonság, vagy árlehúzó tényező amire megint lehetne várni még kettőt, aztán megint, és a végén itt maradnék a mostani gépemmel addig, míg tényleg szemétre nem lehetne dobni... -
peace&love
aktív tag
A téma egyértelmű, MSI 648 Max, 845 PE Max, amit én tudok,
de van valami Granite Bay E7502 alapú lap is, ugyanott olvasható VIA P4X400(A), SiS 648 is.
Cikk itt: [L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=1954[/L]
A kérdésem lényege: az MSI weboldalán a 648 Max-nál nem szerepel a HT-támogatás, holott azt itt egy prohardveres cikkben úgy olvastam.
Viszont szerepel egy másik lap, aminél naaagy betűkkel ki van írva hogy eeez bezzzeg, ez pedig a 845 PE Max2! Most akkor a másik is támogatja, csak még nem merték ráírni, vagy mi van?
A 648Max szerintem már kapható itthon, a másik meg tök újnak néz ki és még tuti nem kapni, pláne Miskolcon... Ha tehát a 648Max valóban támogatja a HT-et, akkor tuti vétel, mondjuk egy kicsit ''olcsóbb'' P4 2,0MHz-es procival, hiszen egy fél-háromnegyed év múlva, könnyedén (a proci árának a különbözetéért)fejleszthetek egy elméletben sokkal jobb gépre!
Vagy nem?
Szóval támogatja, vagy nem támogatja?
Vagy ha van más amiről nem tudok, (pl. a fent említett egyéb lapok) vagy van info, ide vele:))
Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged