- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
Hacked_3878
csendes tag
válasz
peace&love #1 üzenetére
Hát én tudom ajánlani az Intel Clearwater (SE7500) alaplapot :-)
-
karib
addikt
válasz
peace&love #8 üzenetére
Nemtom, 3.06 GHz-ről indulnak, nem? Most egy 2.8-as száz rugó felett van. Ez még beletelik egy időbe, mire feleződik. Ma inkább egy felpiszkált 1.8A vagy 2.4B-t érdemes venni, árban azok a legtutibbak. Hozzá valami masszív aktuális lapot. Ezt meg minek háborgatni egy évig? :)
Aztán jövőre alaplap + proci repül, addigra HT és dual DDR (rev2 kiadású lapokkal) orrba-szájba. -
karib
addikt
válasz
peace&love #4 üzenetére
Amúgy milyen procira gondoltál? Csak most jönnek ki... Én úgy látom a dolgot, hogy ma kell venni valami olcsó DDR400-as cuccot (SiS648?) egy 1.8A-val vagy 2.4B-vel, oszt majd ha lesznek normális árban HT-s procik és második szériás dual DDR alaplapok, akkor majd érdemes lesz ugrani... addig meg úgyis teljesen elavul a mai konfig, bármit veszel.
De mondom, ez az én laikus hozzáállásom, nincs szükségem erőműre, ezért nem tudok érdemben nyilatkozni a témában :)
Amúgy nagyon HT-s idők következnek... HyperThreading és HyperTransport :D Vajon melyik megoldást fogják HT-nek rövidíteni? Ráadásul lesz kombó is... VIA asszem csinál majd HT-t alkalmazó chipsetet a HT-s Intel prociknak, nem? Hehe... :D
No, szóljon már hozzá valami P4 guru is! -
karib
addikt
válasz
peace&love #1 üzenetére
Szerintem majd a kétcsatornás DDR cuccok lesznek az igaziak, ott meg már mindegyikben lesz HT támogatás. Most elég nagy totó, hogy vajon melyik fog menni.
Persze ez most nem segít, de ha tudsz várni mondjuk februárig... :D Én addig is maradok az underclockolt Duronomnál :o
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest