Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
[Team Cup 2018] !!!
Ha van idotok / kedvetek, lehet szemezgetni es tolni eredmenyeket !!
-
Alpi.
addikt
Hát tévedtem ! Le van írva a dolog ! Csak eddig nem játszott nálam a w8 / w10 és nem is néztem ezt.

"Please note that the windows8/10 restrictions are still valid for all non skylake systems because rtc bug is still not solved. This means you have to provide a futuremark validation link using latests enabled sys info for vantage and all other futuremark benchmarks that does not show time measurement error or timer off if you use one of these operating systems on haswell e or broadwell e or amd for example. Thanks" -
Alpi.
addikt
A Team Hungary 13. helyen zarta az idei csapat versenyt !
Koszi mindenkinek, aki hozzajarult az eredmenyhez !
-
Alpi.
addikt
Véget értek Hwbot Challenger 2016 2. fordulói. Gratulálok minden résztvevőnek, különösképp Jocinak (Johni5) a zsinórban második dobogós helyezésért !!!

[DIV 4 végeredmény] -
Alpi.
addikt
Én más gonddal is kűzdök. Kicsit meg vagyok bolondulva.

Egész nap Athlonokat tettem be, aztán vettem ki, mire sikerült találni egy középszart, ami legalább megközelítette a 3 ghz-et. Utána fél napig értetlenkedtem, miért nem adja hozzá a csapathoz.
Kétségbeesésemben elolvastam a szabályzatot. 1 ember csak egy subbal vehet részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest