- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
-
Pcm
tag
válasz
gianone #1211 üzenetére
Ennek semmi köze a roothoz.
Nézz utána külföldi fórumokon."Balong means you had a brand partition before flashing. If you had flashed a no brand firmware, you must even flash the vendor folder you can find into only some fw, such as b049.
Vendor will format your status.
Balong will disappear and your build number will come back! "Amit én feltöltöttem, az a B049-es rom vendor/update fájlja.
Természetesen már a dload mappában. -
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1197 üzenetére
Volt múltkor ilyen az MM-be frissítették és az is balongos volt de ott szerencsére volt mert a B564-helyre lehetett hozni.
(#1196) porterocka
Én se tudom.. De már megy neki az a lényeg.
Az érdekesség nem is találok ilyen oldalt, hogy laptopexpress.com
(#1193) Bandiii7
Küld már el nekem annak az oldalnak a linkjét légyszíves..
olcsó húsnak híg a leve
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
-
bubus66
nagyúr
Ez a németek oldala de itt is csak 550 van
-
törölt tag
-
törölt tag
Illetve vannak widget kreátorok is, pl. a Zooper. Ennek az az előnye a normál ikonokkal szemben, hogy saját UI -n bármekkora ikonokat tudsz csinálni. Csak hozzá kell rendelni egy alkalmazást.
Pl. lefotózod az Árkád -ot és beteszed rá a Play áruházat, hogy azt nyissa meg.
-
törölt tag
Keresel egy olyan témát, ami 5.+ vagy 6.+ ikonokat "imitál" korábbi droidon, akkor abból is ki tudod szedni pillanatok alatt. Azokban a Google programok ikonjai is benne szoktak lenni.
Egyébként témában a legegyszerűbb megoldani.
Apk editor helyett meg átnevezed zip -re a fájlt és máris turkálhatsz benne.
-
bubus66
nagyúr
Én már meg oldottam úgy, hogy nem is foglalkozok vele többet. Eladom aztán meg van oldva (de ezen kívül mással oldottam meg) a Google térkép meg egy fos tegnap éppen ellenkező irányba akart elvinni mint amerre mennem kellett volna...
(#10502) pesta66
Gratulálok az olvasás hiányi itt jön ki...
-
Tityahome
aktív tag
Igen...elgépeltem! Jogos! De remélem azért még nem omlott össze a topic!
Megértem hogy nem találtad meg. ...De ha valaki követte a beszélgetést (gondoltam akit érdekel követi! Vagy kérdez ha valami nem világos!) akkor az szerintem meg találta azt a programot!
Az activity launcher egyébként nem olyan launcher mint amilyenre te gondolsz. Inkább olyasmi program mint amivel ki tudtad rakni az adatforgalom figyelés ikont! Persze te ezt nem tudhattad szóval ezért magyarázom el. -
bubus66
nagyúr
Na mindegy hadjuk mert ebből csak vita kerekedik meg nem is ide való.
119800+36000=155800
Mondjuk előfizetés nélkül meg 169 000.
a másik az ilyen bankos 0% kamat az meg egy hatalmas kamu én banknál semmilyen kölcsönt nem veszek fel főleg nem az OTP-nél Ezt tudom mert pert nyertem ilyenért velük szemben..
-
bubus66
nagyúr
Ez amit te írsz ez csak akkor érvényes, ha díjcsomagot váltasz ha abba vagy és hosszabbítod akkor már nem annyi.
Mint én most pl a 7990 (8990) ez sem ennyi csak e-packal 119 800 Ft =5990 Ft + 19×5990 Ft/hó ennyibe kerül nekem majd augusztus körül. nincs semmi különbség.
Nekem meg nem is lesz mert most nézte, a Magentába 50/120 MB nethez mehet a Next S-is
-
bubus66
nagyúr
Na jó látom nem érted lezárom ezt a témát mert agyhalott vagyok...
Én meg akkor is fent tartom, hogy a Társkártya soha nem kellene még ha agyhalott is vagyok akkor sem mert én ne függjek senkitől, és akkor módosítsam az előfizetésemet amikor én akarom és ne akkor mikor a fő kártya tulajdonos engedi vagy könyörögni kell neki.
Csak a Magentában van a kedvezmény hozzá
Különben nem csak 14990 Ft
-
bubus66
nagyúr
79800 azt nem kell lefizetni
20x3990=79800 abban a díjcsomagba ennyibe kerül a telefon nem kell összeadni pont ezert van a hűség idő különben meg ha úgy kellene akkor érdemes meg venni elő fizetés nélkül
Ez így van és miért is kellene hozzáadni?
119800+20x5990 FT +9900 Ft
+
-
bubus66
nagyúr
Aranytárskártyánál is fizeted a készüléket miért ne fizetnéd? Viszont a társkártyát meg te nem tudod módosítani a fő kártya tulajdonosa nélkül én meg úgy vagyok, hogy ne kötődjek meg függjek már mástól. Érdekes módom a lányomé se társ kártya lett inkább új elő fizetés.
Nekem meg kell mer a Magenta csomag az itthoni előfizetésem..
Különben meg ha bemész máshova MM és meg veszed részletre mennyit fizetsz egy 140 000 készülékért.minimum 20-30-40 % többet akkor az mennyire is jön ki..
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest