- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dexter68 #868 üzenetére
Sok sikert hozzá persze leírás van hozzá, kíváncsi leszek majd ha megfekszik az UPDATE.APP-al akkor mint írnak róla. Akkor is egy adatlopó, és én akkor se használnám, ha jó lenne mert nekem nagyobb érték az adataim mint, hogy ROOT jogom legyen.. Pl közünk nagyon sokan nem ajánlják..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dexter68 #865 üzenetére
Detto édes mindegy mind a kettő egy hatalmas adat lopó. Meg az hogy most jól működik nem jelent semmit majd a frissítés után hogyan működik..
Nem gond majd jönnek sorba telok de sajnos nem nagyon fogok vállalni mert nincs már P8 Litem. Ezen a héten a mai volt a 7. amit meg csinálta ROOT és TWRP hiba miatt..
Igaz a mai volt eddig a legjobb mert a páciens..
-
bubus66
nagyúr
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Dexter68 #804 üzenetére
Attól függ, ha vonzanak az MM és EMUI 4.0 újdonságai (vagy ha recseg hívás közben), akkor igen, de egyébként felesleges szerintem.
Xposed és GB: Ezt az Xposed verziót javaslom: [link] nálam MM alatt tökéletesen teszi a dolgát. GB ugyanakkor az EMUI miatt kicsit csonka, vannak funkciók amiket ha ki- és bekapcsolok semmi sem történik, míg mások (pl.: a pie control) tökéletesen mennek. Van egy bug, xposed miatt, még ha egy darab modul sem aktív, néha nem lehet vele hívni, de egy reboot helyrerázza. Ha lesz időm, akkor megnézem, hátha log-ban benne van mi a nyűgje.
Zenés témához: App shortcut makerrel esetleg nem tudsz parancsikont készíteni? [link]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest