- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
gianone
őstag
válasz
moldvany #1232 üzenetére
Azt én is szeretek törölni, le is szedtem és tiltottam, amit lehet. De 200 MB-ért nem biztos, hogy érdemes téglázni. Még ha valami nélkülözhetetlen roothoz kötött feature-t mondanál, akkor érteném.
Vodás romot nem ismerem, de függetlenen gyors számolással kb. 200 MB az összes előtelepített program, letiltással, amiket nem lehet leszedni. Ha vodáson sokkal több, akkor inkább tegyél fel függeltent szerintem, ha más indokod nincs. Bár nem hinném, hogy olyan sok vodás cucc volna. -
gianone
őstag
válasz
moldvany #1226 üzenetére
Az. Szolgáltatóst még nem rootoltunk, nekem dualosított telekomost nem sikerült. Twrp felment, de SU taccsra vágta a systemet. Ez nem jelenti azt, hogy nem is lehet. Viszont a kérdéseidből ítélve te sem vagy profi.
Az IMEI-ed meg személyes adat. Nem szokás kitenni a netre.
Bármit is csinálsz, TWRP mentést kötelezően csináld meg.
-
jeni
félisten
válasz
moldvany #1092 üzenetére
nem tudom talán segítene ha
Factory resetre rábökni
több gomb egyszeri lenyomásával érhető el.
hátha helyre hozható
Amúgy a másik topikban épen a "Pannon" telónál van,hogy nem szabad ráereszteni a 6.0-t mivel zárt a rendszer a Telenor szolgáltató által és emiatt nem lesz jó darabig frissítés a P8 Lite mobilra.(ezt más írta csak ide bemásoltam)
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest