- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
Halihó. Nem sok P60-as tulaj lehet, de azért leírom.
Ma végre sikerült fizetnem NFC-vel OTP-s kártyával. Nem volt zökkenőmentes, mert 2 Simple app is van. Elsőnek is mind a 2 appból törölnöm kellett a rögzített kártyát (azért volt fent mind a kettő, mert anno a régivel is próbáltam), majd mind a 2 appot töröltem. Aztán Aurora Store-ból felraktam a legújabb Simplet. Megadtam a kártya adatokat, kértem kódot SMS-ben, hogy legyen aktiválva az NFC-s fizetés. Sikerült. Aztán félsiker az ATM-nél, mert a telefont odaérintve tovább engedett, de az egyenleg lekérdezésnél kért PIN kódot, amit megadtam, de mégis hibásnak írt. Mivel 10-en álltak mögöttem sorban (fizetésnap gondolom), így meguntam és elmentem próba vásárolni. Önkiszolgáló kassza, szépen odatartottam a mobilt a terminálhoz és ekkor a Simple app bejött, kért kódot (az app kódját) és meg is történt a fizetés. Majd még az ATM-es pénzfelvételt megpróbálom valamikor (bár nem szeretnék egy darabig levenni casht).
Szóval mindezt úgy tudtam megoldani, hogy a Youtube videó alapján ráraktam a Google Servicest. A Play Áruház appjait ha pl. a böngészőben kikeresem, akkor az Auora Store-al van össze párosítva (onnan kellett valami Google Services dolgot leszedni és beállítani).
Mivel a P50-re is jött már az EMUI 14.2.0, lehet ott is működhet a dolog. Nekem a videóban még a 13 volt és arról frissült, a Google dolgokat nem rontotta el. Most már elmondhatom, hogy 99%-os a készülékÁtmásolom oda is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Főkamera állítható rekeszértékkel, makróra is használható nagy felbontású teleobjektív, korrekt ultraszéles. Cserébe áldoznunk kell a szolgáltatás- és alkalmazáskínálatból. De telefonálni azért lehet vele.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest