Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HipHop4Ever
csendes tag
válasz
bbgabor2 #1661 üzenetére
bbgabor2
hello, nekem is voltak ilyen problémáim, mondjuk nekem debrecenben és nem pannonnál, hanem a vodánál vettem a modememet kb egy éve. nekem sem volt hajlandó működni, állandóan ledobott a hálózatról. megnéztem a lefedettségi térképet, és gondold el, olyan szörnyű helyen van a kecó itt debrecenben, hogy a kertünk területén nincsen 3g lefedettség, hanem kb 20 méterrel arréb... végül vettem egy 3m-es usb hosszabító kábelt, és a modem kint lóg az ablakban, amióta ez van, nem bontja a kapcsolatot, hibátlanul megy és kb 2mb-es netet tud kiszorítani magából.
nem kerül sokba egy ilyen kábel én 890-ért vettem egy itteni pc boltban. ez csak egy ötlet, ami hátha megoldja a problémádat. én specie a mobile partner dashboard-ot használom, nem a gyári vodás programot ami rajta volt, és a legújabb firmware-t. ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan priviben vagy itt.
üdv: HipHop4Ever
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest