Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuri
aktív tag
Offtopic, de hátha tudja valaki. Wnw sticket hogyan lehet rávenni, hogy magától újracsatlakozzon ha megszakad a kapcsolat?
-
válasz
formasu
üzenetére
Elvileg mikor bedugod, fel kellene ismernie, mint usb meghajtó, fel is kellene hogy telepítse magát, aztán pedig autorun bejön a program, feltelepíti, utána meg felismeri hogy 3G modem stb.. és azokat is felrakja maga..
Ha neked nem csinálja, akkor próbáld azt hogy bedugod, megnyitod az eszközkezelőt, ott ha van ismeretlen eszköz, akkor katt rá, és menj arra hogy automatikusan telepítse, ha nincs ott eszköz, akkor kerestess rá, vagy nézd meg hogy sajátgépben van-e meghajtója, ha igen akkor futtasd az autorun-t. Mennie kellene! -
formasu
tag
Sziasztok!
Egy jó barátom gépét / XP / telepítettem újra, és a Pannonos Huawei HSDPA E220-as USB modemet kellene újból életre keltenem! Sajnos a barátom semmire nem emlékszik, hogy hogyan ment, CD-jét nem találja, szóval nulláról indulok úgy, hogy én most látok ilyet először!
Egy kézikönyvet letöltöttem, de a Drivert hozzá nem találom. Amikor bedugom, és kihúzom, csinál valamit a gép, de a tárcára nem rak ki semmit, Mobile Connect-et nem csinál, szóval segítség kellene, és Driver is. Köszi! -
ktem
csendes tag
Hali!
Nekem van egy eladó, fél éves Vodafone-os E272-es modemem.
Ajánlatokat a ktem@freemail.hu ra várok.
Még garanciális! -
peter76bp
aktív tag
Nem pont Huawei, de hátha tudtok segíteni. Ajándékba adunk egy T-Mobile Web'N'Walk Sticket anyósnak domino kártyával. A Stick már megvan, frissítettem is, működik szépen.
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy telefonálhasson a stick segítségével a számítógépen keresztül? Nem Skype-ra gondolok, hanem rendes hívásra. Valahol olvastam, hogy megoldható (egy eladó stick hirdetésében volt), csak nem tudom, hogy pontosan milyen program kellene hozzá, és honnan lehetne leszedni. -
Dundy
tag
-
misirulez
senior tag
Hello!
Nemrég költöztem új lakásba, az előző lakásomban, a t-mobile 3g-s nete (egy usb stick, ez nem tudom melyik hauwei) tökéletesen maximális jelerőséggel.
Itt viszont csak minimális (az 5-ből csak egyik rublika).
De alapból EDGE-t talál, de letiltottam, hogy csak HSDPA/UMTS.Ha kijjebb húzom a sz.gépet a helyéről, akkor már egy picit feljebb megy, akkor már kettő rublika. De ez már így is kényelmetlen a lakás kialakítása miatt.
Na mármost én arra gondoltam, hogyha beírok neki egy fix apn-t akkor nem lehetséges, hogy gyorsabb lessz? T-Mobile-nak mit kell APN-hez írni, hogy ne automatikus legyen.
Utolsó lehetőségként, átrendezem a szobát, de annak nem örülnék, most minden pont jó helyen van (beleértve a sz.gépasztalt)
Valami tipp?
Üdv.:
Misi -
vohanyi
senior tag
Csodálatos...több szálon még több...éjjel-nappal ennyi!

-
Dundy
tag
Sziasztok!
E220as modememet akarok HSUPA-sra cserélni.
A VMC USB K3715 és az E220 közül melyiket ajánljátok és miért? Vista alatt használnám. Vannak még mindig az E220-nak olyan problémái, hogy elbontja a kapcsolatot? Vagy FW frissítés után ez megjavult?
Javaslataitokat előre is köszönöm!
Ha valakinek esetleg van eladó E220/K3715öse, akkor írjon nyugodtan.
-
XnikiX
csendes tag
Sziasztok!
Pannonos Huawei E220 modemet szeretnék függetleníteni. Találtam is egy oldalt[link],ami leírja,hogy hogy is kellene,csak az a gond,hogy nem indul el az egyik progi és anélkül nem lehet megcsinálni.
Ha valamelyikőtök esetleg rájönne,hogy miért nem indul,kérem segítsen! E-mailemre is írhattok! bodnar.nicky@citromail.hu Előre is köszönöm! 
-
Isee
senior tag
válasz
vohanyi
üzenetére
értem, én is próbáltam kifüggetleníteni a modemet, de valahogy nem sikerült, mindegy, felveszem majd a kapcsolatot Gery-vel, hogy segítsen nekem ha tud. ott akadtam el, hogy amikor kiolvassa az a letöltött progi azt az anyagot, amit majd hex-editorral kellene megnyitni, akkor a progi azt mondja hogy letelt a 10 perces limit, és egy kicsit több idő kellene neki mire kiolvassa a modemből azt a .bin file-t

-
Isee
senior tag
hello, van egy olyan megoldás, hogy engedélyezed a saját gépednek az internethasználatát más gépeken, de ugye ez csak akkor lehetséges, hogyha a te géped is megy és van aktív internetkapcsolat az e220-on, de ha a tied ki van kapcsolva, akkor másik nem tud csatalakozni a netre, ehhez egyszerű cross-kábel (keresztkötésű utp-kábel) kell.
a másik, ami pont a te problémádra lenne megoldás, az egy olyan router, ami képes internetkapcsolatként kezelni az usb-s eszközt, de sajna egy ilyen routernek asszem bőven 20k felett van az ára, de ha tévednék, és ha fórumtársaink közül akad valaki, aki tud ilyen routernek a pontos típusáról ill. áráról, azt szerintem megköszönnénk, hogy legalább megközelítőlőeg tudjunk vmit ennek a lehetőségnek az anyagi hátteréről.
de ha minden igaz, akkor egy jó pár hsz-szel fentébb már van belinkelve egy ilyen router, mert volt már erről szó ebben a topikbanüdv!

-
kutga
félisten
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy E220-szal két otthoni gép között megosszam az internetet? És ha igen mi ennek a módja?
Az egyikben lenne a modem, a másik viszont nem tudom hogy tudná ilyenkor látni. És ami még fontos lehet...nem mindig megy a két gép egyzerre, valami olyan megoldás kellene, hogy bármelyik gépen is fut a modem éppen, a másik bekapcsolásával ott is használható legyen az internet.
A segítséget előre is köszönöm!

-
peter76bp
aktív tag
Sziasztok!
T-Mobile internethez tudnék szerezni ilyen Huawei E160 modemet. Tud esetleg erről valaki valamit mondani? Sehol nem találok kifejezetten ehhez drivert/softwaret. Megy ez esetleg az E220-as progikkal vagy érdemesebb inkább egy E220-at beszerezni? Ezek kommunikációra/csatlakozásra saját szoftvert használnak, vagy a szolgáltatótól is le lehet tölteni és fel lehet tenni rájuk?
Köszi a válaszokat előre is
-
azsak
csendes tag
Tud valaki arról infót,h a T-mobilenál lehet-e torrentezni?
-
Isee
senior tag
nah, megvettem a t-mobile netet, csak viszonyításképpen a 2 mérés
T-MOBILE vs VODAFONE
ugyanazon a helyen volt a két modem, a vodafone-t tegnap este mértem, a t-mobile-t pedig ma reggel.
Vodafone:

T-Mobile:

erről ennyit, a számok mindent elmondanak szerintem

-
okibá
csendes tag
Szevasztok!
Segitségre lenne szükségem. Nem vagyok nagy zseni csak amatőr szinten számitógépezek.Kéne nekem egy olyan program a Huawei E220 modemhez ami mutatná az adatforgalmat folyamatossan a monitoron, úgy mint az időt, hogy mindig látható legyen. Előre is köszi. -
ktem
csendes tag
Hali!
Én nekem is sokáig probléma volt, hogy állandóan ledobott, megszakadt a net.
E272 -esem van.
Végül az vált be, hogy MDMA-t használok, az eszközkezelőben letiltok minden hálózati dolgot amit nem használok. (beépített modem, hálókártya, és a Huaweii modem usb-s háttértára.)
És ha esetleg így is ledob, akkor a reset-elés után már nem dob le többször.
Bár nálam nincs reset nevű gomb, hanem az "alaphelyzet" gombra kattintva végzi el ezt a műveletet.
Ilyenkor átrakja a modemet is egy másik COM portra ahol már stabilan megy.
A COM portokkal lehet valami gondja, -egy idő után meghülyül...
Így legalább nem kell az usb kábelt dugdosgatni ki-be!Nekem ez vált be.
-
revorder
csendes tag
Azóta is folyamatosan megy a PING-elés és nem dobja el a kapcsolatot...
A mérés folyamatos PING-eléssel a háttérben készült. Számít?
-
revorder
csendes tag
Egyébként végigolvastam az egész topikot(meg máshol is keresgéltem), hogy megoldást találjak a prolémára: az E272 nem stabil. Gyors, jó a vétele - nem kell antennázni, a HSUPA erős előnye a többihez viszonyítva, világít mint semmi más, stb... De eldobálja a kapcsolatot és nem lehet újracsatlakozni, csak ki-be dugdosás vagy "reset" segítségével.
Erre a hibára csak a folyamatos PING vagy a folyamatos webrádiózás ad gyógyírt - jelenlegi tudásom szerint - mivel mást nem találtam. Tehát kapcsolat felállása után --- START menü -> Futtatás -> Megnyitás: ping index.hu -t -> OK --- hozott olyan eredményt, hogy eddig nem dobott le órák óta. A "-t" egy paraméter, tudomásom szerint kell. Pedig már kikopott az usb-csati, annyit dugdostam régebben. Ez csak tüneti kezelés, de jobb mint a semmi. Persze nem csak az "index.hu" írható be, hanem akár a "freemail.hu" vagy egy fix IP. Ezek csak példák.
Talán nem volna szerencsés, ha mindenki ugyanazt az IP-t ping-elné. Ezt nem tudom, csak gondolom...
KÖSZÖNÖM azoknak, akik hasznos hozzászólásaikkal segítséget nyújtanak másoknak és így sikerült mindezt összebogarásznom. Viszont nagyon terhelő volt olyan hozzászólásokat tömegesen olvasni, amelyeknek semmi köze a "Huawei E220 / E172 / E272 / E630 / E870 modemek"-hez. Ekkora állomány átolvasásakor ez már fárasztó. Kénytelen voltam mindet megtekinteni, hátha ír valaki bennük az E272-ről. Érthetetlen, miért nem másik topikban panaszkodnak azok, akik a szerződésükkel vagy a korlátozásukkal bajlódnak - attól függetlenül, hogy maximálisan ellenzem a szolgáltatók hamis ígérgetéseit és a felhasználók kiszolgáltatott helyzetbe taszítását kötbérekkel, megtévesztéssel. Ez magánvélemény, tévedhetek. Sok időt spóroltam volna, ha leginkább a modemekről, buherálásról és a hozzájuk való alkalmazásokról olvasgattam volna. Üdv... -
revorder
csendes tag
Szia!
Nem használok MDMA-t. Minden Vodafone által hozzáadott állományt próbáltam "leirtani" a modemről, ami szerintem nem kell. Illesztés után már az usb-csatlakozás sincs jelölve , a "hardver biztonségos eltávolításánál" és én állítottgattam be a "telefonos kapcsolatokban" a tárcsázást, nem használok semmit. Minimalizálni akartam a futó programokat, hátha így megtalálom a hiba okozóját. Egyébként sem lennék elégedett reset-eléssel. Azt szeretném, hogy menjen, ha üzemel és kész. Ne szakadozzon. De valószínűleg firmware-probléma. Talán majd valaki "belemászik" egyszer, aki jobban ért hozzá...
Köszönöm, hogy próbáltál segíteni. Üdv... -
revorder
csendes tag
Szia!
Lehet, hogy már nem időszerű - fél éves a kérdés - de nálam is az a jelenség, hogy kiszámíthatatlan időközönként, de kb. óránként bont 3G-nél az E272. Csak akkor kapcsolódik újra, ha fizikailag eltávolítom és újra bedugom az USB-csatlakozóját. Vodafone-os, kb. 9 hónapja használom, Győrben vagyok, lefedettség jó(3G+).
[link]Üdv itt mindenkinek...
-
Isee
senior tag
nah, felhívott a vodafone 1 hét után (ahhoz képest, hogy sms-t küldenek 2-3 napon belül....mind1
), és fel tudom bontatni a szerződésemet, ami mint kiderült még szept. 11-ig köti hűség. 14 napom van rá, és ha felbontom, akkor megveszem a t-mobile-os netet.
kérdés: a t-mobile-nál is van sebességkorlát? mert ezt nem tudtam kideríteni a honlapjukon.üdv mindenkinek!

-
kutga
félisten
válasz
vohanyi
üzenetére
Üdv!
Sikerült beállítanom az MDMA-t működik is, de egy problémát sajna nem oldott meg.
Ez pedig az, hogy amikor fel akarok csatlakozni az internetre kb 5 percet kell várni, mire a modem megkapja az IP címét és használható (addig a teljes rendszer le van fagyva, persze utána működik minden).
Hasonló problémám volt az integrált LANnal, de ott az IP cím manuális beállítása segített (TCP/IP tulajdonságokban nem automatikus hanem 192.168.0.1), ennél is próbáltam, de nem segített.
Valaki már találkozott ilyen problémával? És ha igen mi lenne rá a megoldás?

-
vohanyi
senior tag
Hogy egyszerűbb legyen : MDMA1023-hun.
VMC-ben állítsd be előtte:APN: standardnet.vodafone.net ;
DNS:80.244.97.30;80.244.96.1---legyen kéziben!Majd VMC indítás-kézi!Semmiképp ne fusson a VMC!Tárcsázandó szám a kapcsolatoknál-*99# -
kutga
félisten
Sziasztok!
Én egy Vodás E220-ast használok VMCLite programmal. A hozzászólásokat olvasgatva azonban úgy tűnik érdemesebb lenne lecserélni vmi másra ami kevésbé terheli a gépet (notebookban használom, fontos az akkuidő).
Letöltöttem egy MDMA nevű segédprogramot, de elsőre elég kínainak tűnik.
Létezik ehhez vmi jó leírás, ami elmagyarázza hol és mit kell beállítani? Már ha egyáltalán jól értelmeztem-e és arra való a program amire használni akarom (a VMC leváltása..).

Egyébként mint kezdő Vodafone-os user mit ajánlotok még? FW frissítés megvolt, VMC frissítés is (bár ha most lecserélem akkor minek, mindegy
).Adatforgalom nem nagyon számít, 5 GB-os csomagban vok, igyekszem nem fogom túllépni.
-
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
Szeretnék segítséget kérni. Van egy vodás HUAWEI E220 modemem.
Szeretnék rajta firissiteni.
Láttam a neten ilyet "Huawei E220 - 7.2Mbps firmware update" de nem találtam letölthető firmware-t. Tudna nekem valaki küldeni egy használható linket ahonnan lelehet tölteni a legfrissebb ilyet?
Meg olvastam unlock-ról is, gondolom ez kártyafüggetleniti a modemet . Ja s még egy kérdés update-nél és unlock-nál ki kell venni a kártyát a modemből?
Előre is KÖSZÖNET a segítségért. -
Isee
senior tag
hello, most próbálgattam, hát a mobile connect eléggé instabil win7 alatt, de a mobile partner az megy nagyon szépen, nincsen vele probléma, szóval ha teheted akkor a mobile partnert rakd fel. az a 2008.03.20-i dashboard.
Üdv!

-
Isee
senior tag
hello, a 2008.03.20-i, az a mobile partner, a 2008.09.05-i az pedig a mobile connect. nekem a mobile partner az ment rendesen, most tettem fel a mobile connect-et, és megy win7 alatt is szépen. igazság szerint nem tudom hogy xp alól neki lehet-e esni, de szerintem nem lesz vele gond. én eddig vista alatt frissítettem gond nélkül. win7 alatt nem mertem

üdv!

-
Isee
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
hello, van 2 féle is a huaweinek az oldalán az e220-hoz:
2008.03.20 dashboard update [link1]
2008.09.05 dashboard update [link2]sima file-ként töltődik le, winrarral kell társítani ill. kicsomagolni.
telepítésnél alkalmazásból lépj ki és a sim-et és vedd ki arra az időre. lehet ezeket már tudtad, de azért leírtam

üdv!

-
Isee
senior tag
másik:
nemrégen beszéltem egy vodafone-os kollégával a 1270-en, és megkérdeztem hogy akkor hogyan is van ez a korlátozás?
lehet van aki tudja, én most tudtam meg biztosra, de azért közlöm veletek:
5gb adatforgalom felett csúcsidőben sebeségkorlát
10g badatforgalom felett non-stop korlát számlazárásig.megkérdeztem azt is, hogy fel tudom-e mondani kötbér nélkül a netet, mivel már 2007.09.11-e óta van meg a netem és olvastam itt a fórumon, hogy van akinek bontották kérésre hűségidőn belül. azt a választ kaptam, hogy 2-3 napon belül értesítenek sms-ben, mindez hétfőn történt, ma meg már vasárnap van és sms sehol

üdv mindenkinek!

-
Isee
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
hello, én amikor kipróbáltam a win7-et, nekem nem volt semmi bajom vele napokig, én is voda-s vagyok, de viszont nekem a dashboard-on nem vmc van, hanem mobile partner. lehet a vmc-nek van vmi baja a win7-tel, vagy fordítva, ha winben meg az mdma-ban catlakozik, csak a vmc-vel nem.
próbáld meg feltenni a mobile partner-es dashboard-ot, amit a huawei-nek a honlapjáról tudsz letőteni
üdv!

-
használ valaki win7 alatt voda connect lite-ot? ha igen elárulhatná hogy hogy. Nekem ugyanis miután feltelepítettem mindent, frankón ment, de egy restart, és utána elindul a progi, 70%-on pörgeti a procit, de csatlakozni nem tudok, mert azt írja, nincs csatlakoztatott eszköz
Próbáltam töbször, de ugyan ez, elsőre viszont jó volt
driverek, meg minden jó, mdma csatlakozik, sőt simán a win-el is tudok, de tesóm miatt kellene a vmc
-
Gabis
őstag
hello
tudtok olyan progit ajánlaniamivel le tudom tenni az mdma-t a systray-be ?
előre is
-
Na jó, bevallom miattam korlátozott le mindenkit a voda, mert amit tőletek elvett, azt odaadták nekem

-
FeRkE
őstag
már bánom hogy E272-t vettem
sehogy sem akar menni Windows 7-el, míg kollegám E220-a megy simán. Nem ismeri fel az eszközt, akármit csinálok 
Huaweinek meg még nincs Windows7hez drivere
Pedig jó kis cucc lenne ez a Win7, nade így 
-
Isee
senior tag
nah én visszakaptam most a sávszélességem ha minden igazn nekem már egész hónapban a http-s letöltés is 15-20 max 30k közöttt mozgott, de mostanra megjavult:

de nem tudom hogy ilyen feltételek mellett fogom-e tovább használni a netet

-
Blackdeath
aktív tag
nah asszem ez volt az utolsó csepp a pohárban
:
ez már azért nem kicsit k*cs*gség! hanem nagyon!!!

grat vodafone! remélem tömegével fogják otthagyni előbb-utóbb! rohadjon meg ott ahol van!!!

amúgy meg még sosem vagy csak majdnem értük el az 5 gigás (most már mittomén hogy milyen) korlátot. úgyhogy ennyi volt.
-
Blackdeath
aktív tag
üdv
nekünk is már tele van a hócipőnk ezzel a fos vodás nettel. most pl. nálam már a sima weboldalról történő (http-s) letöltést is bekorlátozzák 20k-ra. ez egyszerűen már GUSZTUSTALAN!!!

mostanában már egyre többször lassul be ez a fos, szal már a tesómnak is elege van belőle (övé ez a vodás előfizu). már ő is felmondaná, csak most vizsgaidőszak van. így ezzel kb. még pár hetet várni kell, amíg ez le nem cseng. utána meg jöhet a 8 megás t-kábelnet vagy mi a szösz (mert itt felénk most csak az van).

a nővéremé a net, ő vette/az ő nevén van a szerződés. pont 2008.08.07-én lett megvéve a cucc (meg a szerződésen is ez a dátum áll). ezzel még fel tudja mondani úgy az egészet, hogy egy árva kanyit sem kell fizetni?

-
Isee
senior tag
elviekben már nem kellene korlátozottnak lennie a netemnek, de ezen rajta van minden:

nevetséges....
még várok egy pár napot, ha nem változik semmi, akkor felmondom.
-
Isee
senior tag
-
Én is várom Pannon kontra T-mobile tapasztalatokat.
-
Isee
senior tag
na, ha minden igaz, akkor holnaptól megszűnik a korlátozásom ezzel a e220-as vodanettel, és végre gyorsabb lesz
de ha nem, akkor gondolom én is fel tudom bontatni, mert én még 2007 augusztusában vettem a netet, szóval lassan másfél éve. aztán ki kellene próbálnom másik netet, aminek szintén mobilnetnek kellene lennie, ugyanis helyileg ez az egyetlen internet-megoldás.
kérdés hozzátok, fórumtársak:
a másik két mobilnetszolgáltatótól melyiket lenne érdemes venni? t-mobile vagy pannon?
üdv! -
ludsimon
veterán
Nemtudom, de nekünk egyre xarabb ez az egész vodafone.
Az még haggyán, hogy 160Kbit/s a letöltési sebesség, ráadásul tegnap 1 magyar oldalt se akart behozni, kb. 3 perc alatt jött be az egyik magyar oldal.Ennyit a mobilnetről, elpostáztuk a felmondási levelet, azt mondták lehetőségünk, van díjmentes szerződésbontáshoz, hát majd hülyék leszünk nem élni vele

Vagy T-Home 2Mbit/s Kábelnet (Nem ADSL!), ha nem jön be, 30 napig felmondhatjuk mindenféle befizetések nélkül, és akkor majd kipróbáljuk a többi kábelnetes szolgáltatást, azt ott ragadunk ahol jó.

Majd talán 1-2 év múlva érdemes lesz vásárolni mobil internetet, ami korlátlan lesz, de kitudja, ez az ország jól le van maradva a többitől.
Én biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában a T-Mobile is fog majd korlátozni, ezért nem választottuk azt.
Nemtudom mi lesz a modemmel se (E220), mivel nem járt le a hűségidő, gondolom vissza kell adni, mert ingyen adták nekünk.Üdv
-
válasz
Szplöttyy
üzenetére
hát lehetne...
Ma kezdek már kijönni a sodromból
Addig oké a dolog, hogy 1 és 0 közti térerőn szarakodik a HSDPA, de eddig ment hiba nélkül, most ráadásul 2es térerőt jelez, ami szinte még osem volt, de fél napot azzal kínlódtam hogy egyálltalán tudjon csatlakozni
még sima GPRS-en sem akart 
-
Szplöttyy
senior tag
Térerőben, és sávszélben gazdag új évet mindenkinek!
-
Szplöttyy
senior tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket, korlátlan szávszélességet, jó rálátást és stabil kapcsolatot kívánok mindenkinek!
-
-
Isee
senior tag
válasz
Pannonos
üzenetére
hello, én vettem még régebben antennát ehhez az e220-hoz abból az okból, hogy helyileg csak külső hsdpa lefedettség van ahol lakok, viszont kb 25-méterrel arrébb már van belső hsdpa.... mindig ledobott a hálózatról és azt gondoltam hogy az antenna megoldja a problémát, de az mdma szerint a jelerősség csak 5-6 dbm-et javít rajta, akárhogyan helyezem el az antennát.
azt az antennát vettem, amelyiket belinkelted, azok közül is a legutolsót, ami a legalján van. igaz a coax végén a csati nem pontosan ráilleszkedett, ezért egy kicsit meg kellett műteni, de szépen megy. igaz mostanában nincsen használva, mert nem érzem, hogy a sebesség vagy a stabilitás valamivel jobb lenne, pláne ezzel a korlátozással.
de amikor nem volt még lekorlátozva, akkor is a modem fel volt ragasztva cellllux-szal a falra, és így is 450-nel téptem ftp-ről, és mdma szerint a jelerősség -78dbm volt antenna nélkül.
szóval ha nem nagyon akad a netet, nem dobál le folymatosan, akkor nincsen értelme megvenni ezt az antennát.
de ha neked mindenféleképpen kellene az antenna, akkor el tudom neked adni minimális összegért, mert én nem használom már. annyi baja van az antennának, hogy ugye a végéről le lett vágva az az aljzat, de ha érdekel akkor a többit priviben megbeszélhetjük.üdv: Isee

kellemes ünnepeket mindenkinek! 
-
gyuri66
csendes tag
Még mindig probálkozom az e220 unlockal de nem sikerül a diagnostikai program inditásakor benkel lenni asim kártyának?
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Nah további érdekes dolgok..
Tegnap először a VLC-vel kapcsolódva neteztem, és az adatforgalom számlálója alapján elment ~350Mb, aztán letiltottam a VLC-t, és mdma-val kapcsolódtam, ami szintén kb 350-400Mb adatforgalmat figyelt be(közben szinte semmit sem csináltam neten), tehát az összesen kb 700Mb lenne. ma reggel lekérdeztem a vodától a forgalmam, ami 833 Mb. Mai az utolsó frissítés, ugyh tuti benne a tegnapi is. Itt nem is az a gond, hogy ők többet mértek, mert az a forgalom 14.-e óta összesen.. abban meg már volt jópár youtube videó, ez az letöltése, meg 2 hét netezés. Szóval tegnap "kicsit" sokat mértek a mérőim
Tud még valaki valamilyen mérőprogot? Mert a netméter amit ajánlottak sajna nem jó pista alatt
-
Pannonos
csendes tag
-
Pannonos
csendes tag
Szevasztok! Szeretném a hozzá értő fórumtársak segítségét kérni, hogy melyik antennát vegyem meg az E-220-as modem hez? Külterületen lakom, az udvaron még van 3G jel, igaz gyenge a lakásban már nincs. A torony tőlem cc 2-2.5 km-re van. 1, vagy ezek közül valamelyik?. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Észrevettem egy furcsaságot..
Mig csak gprs-el ment a net, ugy vettem észre, hogy nagyjából jol számol a VLC adatszámlálója, most hogy hsdpa-n töltöttem(nem ment semmi csak a flashget) mikor az a 3xx megából 150-nél tartott, addigra a VLC már 300 mega felettit számlált.. Enyit csalna?? Vagy annyi adatforgalom ment volna pluszba? -
utomi
senior tag
Nem tudom jó helyen kérdezősködöm de valaki nem tud unlockot E870-es vodás Huawei-hez?
A másik, hogy nekem az utóbbi időben az agyamra megy a cucc. Mostanában állandóan azt csinálja, hogy fogja magát és eltűnik egy pillanatra az eszköz(tudom mert kiírja a VMC, hogy nincs eszköz) majd újra visszajön. Eközben természetesen nem húzom ki és nem is dugom vissza. Nem értem mi lhet a baj? És ezt óránként eljátssza. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha valamelyikőtök esetleg rájönne,hogy miért nem indul,kérem segítsen! E-mailemre is írhattok! bodnar.nicky@citromail.hu Előre is köszönöm! 

), és fel tudom bontatni a szerződésemet, ami mint kiderült még szept. 11-ig köti hűség. 14 napom van rá, és ha felbontom, akkor megveszem a t-mobile-os netet.
Meg olvastam unlock-ról is, gondolom ez kártyafüggetleniti a modemet . Ja s még egy kérdés update-nél és unlock-nál ki kell venni a kártyát a modemből?

Addig oké a dolog, hogy 1 és 0 közti térerőn szarakodik a HSDPA, de eddig ment hiba nélkül, most ráadásul 2es térerőt jelez, ami szinte még osem volt, de fél napot azzal kínlódtam hogy egyálltalán tudjon csatlakozni