Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
OtrebroN
csendes tag
Amúgy kösz ludsimon!
-
OtrebroN
csendes tag
Nah látom az értelem itt megvan mi előtt elkezdtek flegmázni légyszíves olvassátok el amit írtam figyelmesen és utána válaszoljatok a kérdésekre .... ... ..
Mert ,h a korátozásra én is rájöttem! -
ludsimon
veterán
válasz
OtrebroN
üzenetére
"az alap pingem 90-100-120-150"
Barátkozz meg vele.
A mobilnet hátránya a magasabb ping.
Egy picit tudsz rajta javítani, hogyha kiteszed az ablakba a modemet, hogy nagyobb jeled legyen, de ne várjál tőle csodát.
"miután letöltök kb 10gigát utána a netem lelassul 14-20/kb/sec re"
Milyen mobilneted van? Mert az is fontos, lehet hogy korlátos.
Próbáld meg feltenni a Cfosspeed-et, az javítani fog a pingeden, és a sebességeden is (inkább a pingen). -
OtrebroN
csendes tag
Helló Sziasztok!
Kéne nekem 1 kis help!
Szóval nekem is ilyen fajta netem van és van 1 oan problémám h az alap pingem 90-100-120-150 és hát nem nagyon tetszik ez nekem nem tudnék ezen valahogy javítani?!?!
Meg ,h ha lehet valami kis hecckelést akár vagy akármit nem érdekel ,de nagyon idegesítő ,h miután letöltök kb 10gigát utána a netem lelassul 14-20/kb/sec re ,h ezzel nem lehetne esetleg valamit csinálni? -
-
ludsimon
veterán
Szerintem borzasztó lett az új Speedtest.net.
Ez a Mb/s-os kiosztás szerintem nem a legjobb megoldás.Ha már újítottak lehetne kB/s, a legtöbb program ezt a sebességet írja ki, beleértve a letöltésvezérlőket is (pl
lashGet). -
Isee
senior tag
Hello mindenkinek!
Nekem olyan gondom lenne, hogy van ez a T-mobile w'n'w stickem, és létezik egy játék aminek a neve az hogy Starcraft. Namármost, nem mutatja battle.neten, hogy laggolnék, és ha joinolok game-hez akkor sincsen semmi baj. Hanem olyan gondom lenne, hogyha én crealok akkor nem tudnak bejönni hozzám high latency miatt. Kb 2 hónapja váltottam voda netről, és amíg e220-am volt, addig nem csinálta ezt, pedig a T-mobile sebességben odaveri a vodát rendesen, a voda netem rendszerint 2-2.5 mb-tel ment, de a T-mobile meg folyamatosan, még csúcsidőben is 5-6 mega, van amikor eléri a 7mb/s-os sebességet is.
Ez most készült, és nem tudom mi az oka. Nem vagyok benne biztos hogy a ping miatt van ez, mert a vodánál is kb ekkora volt a ping.
Ha valakinek valami ötlete......

Szerk.: Természetesen eredeti játék, nem hekkelt verzió
-
Vastyan
csendes tag
Help!Ez a QC BQS Analyser amit ltöltöttem még csak nem is hasonlít arra ami a képen látható.Hexa Editort meg honnan tudom letölteni?És azt hogy használom?
-
Vastyan
csendes tag
Sziasztok!
http://xvrsfrnssks.blogspot.com/2008/09/unlocking-huawei-e220manually.html
Ez mi célt szolgál?Ezzel lehet unlockoni a modemet?
Lejár a Pannon szerződésem és át szeretnék menni a vodához mert gyorsabb,és hát a modemet szeretném kifüggetleníteni.
Valaki tud segíteni? -
Xmodule
őstag
Hi. Nekem olyat szokott csinálni a modem E220, hogy idönként kiírja, a tárcsázó programja, ahol be kell irni a pinkodot meg connect gomb, hogy ismeretlen eszköz. Net persze megszakad. USB -t kihuz majd bedug ujra megint pin connect és ujra van net. De ez a szakadás mi miatt lehet? Nektek is van ilyesmi? XP,SP3, és a netszolgáltató Telia.
-
sbazsi
veterán
tehát összefoglalva:
adott egy gép.
amin működött a vodafone 3g mobilnet huawei e220 modemmel.
A gép: Lenovo A57 thinkcentre. C2D E8200 2gb ram, 250gb hdd, P35/G33/G31 chipest.
A gépben volt egy hdd csere, (seagate 250gb -> hitachi 250gb.)Azóta nem megy a 3g mobilnet.
Többször csináltam rajta recoveryt, alap recoveryvel sem ment, próbáltam csak sp3-at rátenni, úgy sem ment, meg összes létező frissítés a windows update webhelyről köztük sp3 is, és úgy sem ment. drivereket szintén frissítettem.
Vírust is néztem a gépem, meg spywaret. (bár egy gyári recovery lemezen elég cikis lenne
)Viszont ha 2g-vel csatlakozom, akkor megy.

Kékhalál: STOP: 0x0000008E (0xC0000005,0x00000000,0xA8B3A6B0,0x00000000)
a hibajelentés küldése létrehoz egy .dmp filet, ehhez leszedtem a windwos debigging toolt, és azt mondta:
Probably caused by : wanarp.sys ( wanarp+5404 )
ezt próbáltam törölni, de semmi.majd ez alapján próbáltam a start/run/verifier, ez a win illesztőprogram ellenőrzője.
eszerint a ewusbmdm.sys okoz fagyást.
vagyis amikor bekapcsoltam, hogy minden illesztőprogramot teszteljen, kékhalálnál ezt a fájlnevet írta ki.Erre keresve a google-ben egy hasonló esetet találtam, hogy kékhalált okoz.
Mindenféle ötletet szívesen veszek.
-
sbazsi
veterán
xpsp3-am van, és nincs a tcpipbm.sys file. sem a megadott könyvtárban, se a gépen.
rendszerfájlokat mutatja a totcom, és se a tc keresője, se xp kereső nem talált a vinyóna másik gép amiről most írok, azon sincs a fenti file.
a modem firmware-je nemrég lett frissítve a vodafone honlapjáról.
3.2.2.201 verzió.hibajelentésbe ezt is akarta írni:
BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : 00000000 BCP3 : BA5031AC
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 -
vohanyi
senior tag
Akkor ez csak a stick-hez van!
Neked melyik modem van?E220-hoz legfrissebb firmware??!!
E220Update_11.117.10.00.00.B268 -
ludsimon
veterán
Na milyen?

Mióta feltettem a Cfosspeedet mintha egy "kicsit" furcsán viselkedne.
De nem baj ha elér néha ilyen sebességeket is.

-
ludsimon
veterán
-
iipenwin
csendes tag
asszem visszatérek a jó kis E220 ra...

-
iipenwin
csendes tag
gyors sim csere...
ugyanazokkal a paraméterekkel, csak T.mobile web'n'walk stickkel...
-
iipenwin
csendes tag
harmadjára csak sikerüll...

-
iipenwin
csendes tag
ajaj nagyon újonc...
[IMG:%3Ca%20href=%22http://www.speedtest.net%22%3E%3Cimg%20src=%22http://www.speedtest.net/result/427589037.png%22%3E%3C/a%3E][/IMG]
-
iipenwin
csendes tag
Üdv Huawei rajongóK...

Szeged városában jelenleg a következő paraméterekkel száguldok Huawei E 220 assal ...
[IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/427589037.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D][/IMG]
-
-
ludsimon
veterán
válasz
vohanyi
üzenetére
Bánom, hogy nem a T-Mobile-t választottam.
Főképp azt, hogy a Vodafone így elszúrta az egészet.
/korlátlan opció március 1-vel megszűnt új előfizetőknek!!!/
Várható volt, de legalább korrekt a T-Mobile, tesz azért hogy ne legyen túlterhelt a hálózatuk, és örömteli hogy nem a Vodafone-os megoldást választották, az egyoldalú szerződésmódosítást.
-
vohanyi
senior tag
Tényleg nem cukkolásképpen:vodánál ilyenkor este 6-kor kb.2 Mbit/s,T-Mobil web'n'walk stickjével:
/korlátlan opció március 1-vel megszűnt új előfizetőknek!!!/
-
vohanyi
senior tag
válasz
iipenwin
üzenetére
Pedig én városban lakom,tehát sok voda/T.M felhasználó van,de tényleg jó helyen lakom....
"Elvileg csak a modem korlátoz.
A hálózat terhelése, sebesség vesztéssel jár. "
Ez így azért laza....
A hálózat terhelése kihat a felhasználókra...így leegyszerüsítva maradjunk ennyiben!Voda/TM--ég és föld!!!TM más rendszert használ.ezért is éjjel-nappal 6Mbit/s feletti a let.sebesség,de spórólni kell,mindíg az utolsó 7 naptári nap/20Gb. a korlát!!! -
-
válasz
iipenwin
üzenetére
Hú de jó lenne ekkora feltöltés, E220-al csak 150-200Mb tudok feltölteni óránként, és mai is fel kellet nyomnom már 500Mb, ami 3 óra volt. Ezzel, meg ha a hálózat is engedné, akkor 20 perc alatt végeztem volna, és nem lihegne a nyakamban a megrendelő, hogy mikorra leszek kész.

-
iipenwin
csendes tag
Mindenképpen célszerű váltani és ha lehet feljebb lépni, már ha nincsenek másfajta akadályok.
Feltöltési határ biztos nem akadály...
' But that's not all. i-Mo supports plug-and-play and data transmission speeds up to 7.2 Mbps (downlink) and 5.76 Mbps (uplink). '

-
iipenwin
csendes tag
Üdv,
Egy kicsit más!!!
Ha már Huawei modemek akkor legyenek pofásak.
Aki még nem ismerné, csak ajánlani tudom.
[link]

-
gg72
veterán
Sziasztok!
Azt nem lehet valahogyan elérni, hogy a modemet (E220) ne CD-Rom-ként lássa az oprendszer? Nálam egy csomó program (pl. Nero DiscSpeed, ImgBurn, DVDFabDecrypter) lekapcsolja a modemet, amikor elindítom őket, vagy bizonyos programokat nem is tudok futtatni addig, amíg a modem csatlakoztatva van, pl. Plextools, KProbe.

-
ludsimon
veterán
-
vatizs
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy régi PII. es laptopot. Most ezen XP van, de a 466mhz, és a 128 RAM megeszi a gépet. na mármost nekem van E220as vodás eszközöm, amit ha feldugok olyan szinten belassul a gép, hogy ihaj. gondolkodom rajta hogy teszek fel win98at, de nem tudom, van e hozzá driver. Ha valaki, tud, vagy próbált már 98ra feltenni E220at, annak szívesen várom, ötletét, tanácsát.
-
iipenwin
csendes tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Üdv,
Sajnos eredmények nincsenek meg. Arra emlékszem, hogy
Ping : 60-70 ms között
Download : 750 kb/s felett nagyon ritkán
Upload : 95-290 között
Én vállaltam a szerződés bontást a Vodafone-nál az ezzel járó 25.000,- Ft plusszal. Kiszámolva még így is jobban jártam a váltással.
A különlegesség, hogy egy olyan területen lakom, ahol nagyon sok a magasfeszültségű vezeték. A Vodafone ügyfélszolgálatos rögtön lecsapott erre az infóra, mikor bejelentettem náluk, hogy nem teljesítik a letöltési adatokat amit ígértek. A T-Mobile-nál érdekes ez nem okoz problémát.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Makulátlan Apple Watch Ultra 3 49MM Cellular Natúr Titán Ocean Band 2028.11.06. Apple.hu Garanciás E
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fficial&client=firefox-a

Éjjel-nappal ennyi!

lashGet).

)