Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Mateus>
tag
válasz
kraffel
üzenetére
Nah úgy csináltam hogy felvolt telepitve minden program, (mármint web'n'walk) és frissitettem a firmware-t, utána a web'n'walk managert, sikerült minden, és szépen is megy! a frissitések alatt benne volt a SIM-kártya (előfizetéses)
az lenne a kérdésem hogy ezt ugyebár nem látták fent a T-mobilosok? illetve ezek a frissitések miatt nem változik meg semmi az előfizetésemnél?
am. én ugy vettem észre hogy jobban fogja a térerőt! Ez is volt a cél? vagy ha nem mivel lett jobb ezekkel a frissitésekkel? -
kraffel
csendes tag
válasz
<Mateus>
üzenetére
E220 firmware itt található
http://rapidshare.com/files/344038173/huawei_firmware_E220_Update_11.117.10.02.00_B268.zip
Ha a zero cd részét (T-mobil internet manager) is frissiteni szeretnéd akkor innen leszedheted
http://www.t-mobile.de/fremdcontent/1,2790,121518,00.html
Innen a
Software-Update Version UTPS11.002.07.16.55_MAC11.201.04.00.55:
Um die Software zu installieren, laden Sie sich hier die Anwendung herunter.
Stand 02-2009 / EXE-Datei / 20 MBFile-t töltsd le.
Ez magyar nyelvet is tartalmaz, valamint statisztikát is tudó managert. -
<Mateus>
tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni, frissiteni szeretném a Huawei E220-as modememet, méghozzá T-Mobilos-t
a web'n'walk manager névjegye: 11.002.03.17.55
ez elvileg már jó régi ugyanis nem mostanába vettem a készülétek :S
Ha valaki ért hozzá hogy lehetne frissiteni, akkor legyenszives leirni, illetve hogy hol találom a szükséges programot, inkább ez a nagyobb bajom, ugyanis T-mobile honlapján találtam szoftvereket de ötletem sincs hogy meik lenne jo ezek közül:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tajekoztatok/huawei_szoftverek
most untam meg hogy nagyon lassú, föleg hogy folyton csak EDGE hálozatot lát:S
Elöre is köszi a seitséget! -
Isee
senior tag
Éppen ezt akartam írni, de ne mondjál nekik semmi olyat, hogy frissítetted...stb, mert akkor rádfogják, hogy te b@sztad el, és akkor vége a dalnak....
Szóval menj, tetesd a hülyét, hogy egyszer még ment aztán már nem, kipróbálják, és ha ott se megy tényleg, akkor adnak egy újat

-
kraffel
csendes tag
Írtam e-mail-t.
http://itcafe.hu/dl/upc/2010-04/15/243477_xccodw0jl1frt25t_kep1.jpg
http://itcafe.hu/dl/upc/2010-04/15/243477_zv0zgy5hzgfpzxxa_kep2.jpg -
kraffel
csendes tag
Melyik hálózatra akarsz felcsatlakozni ?
APN jól van beállítva ?
Statikus legyen mindenhol
Pannon GPRS internet beállítás
APN: net
T-Mobile GPRS internet beállítás
APN: internet
Vodafone GPRS internet beállítás
APN: vitamax.internet.vodafone.netHívószám mindenhol *99#
képen a T-Mobil minta, többi is ugyanaz csak APN változik
-
stigma
addikt
kraffel:Zölden villog, átállítottam de semmi
A progi feltelepítve, legújabb firm. frissítve rajta web'n walk progiból teljes mértékben kilépve elindítva az mdma-t ( 1.0.2.3) GPRS/edge only vagy preferred(remélem jól írom) tölt fenn a kis csík, midnen kinullázva és semmi sem jelenik meg sajnos.
Modem zölden világít, és ennyi.
Amúgy ha csatlakozom akkor milyen hálózatot állítsak be nála?Este újra próbálkozom majd, leszedek mindent felteszem a modemet, meg mdma-t is és meglátjuk mi fog kisülni belőle majd.
-
Isee
senior tag
Először telepítsd fel a momdemnek a rendes progiját ami a modemen van, mert akkor csinálja meg a kapcsolatot is. Az mdma nem telepít kapcsolatot, ezért kell felrakni azt ami a modemen van. viszont a gyári progiból lépj ki teljesen, hogy az óra mellett se jelentkezzen, és akkor felismeri az mdma.
Hogyha viszont neked meg -89dBm a jelerősség és mindez GPRS/EDGE alatt, akkor az eléggé úgymond szörnyű :SNekem HSDPA alatt van -65, -69 dBm között, igaz nekem ki van lógatva az ablakba a modem egy 3m-es hoszabbítóval....
-
stigma
addikt
MDMA-t leszedtem, feltettem, de nem ismerte fel az eszközt, ha meg felismerte akkor meg ha csatlakozásra mentem akkor kidobott egy hálózat varázslót, próbáltam konfigurálni , hogy modemes net, felhasználónév ( telószám) és jelszó alapján de semmi sajnos nem tudtam összehozni semmit sem.
MDMA alatt a jel -89dBm , ami nem tudom mennyire jó, de lehet hogy elba**odott a modem, vagy nem tudom.Valamit ötlet van akkor írjátok plz.
Amúgy a modem zölden villog tehát elvileg jó, működőképes. -
Isee
senior tag
-
robertel
senior tag
Sziasztok!
E220as pannonos modemem van és a gondom az, hogy win7 64bit-hez szeretném hazsnálni, a pannon oldaláról frissítettem is a vistás 64bites verzióra a modemet, no de az a baj, hogy telepíti magát a drivert de nem látja a modemet, vagyis nem telepíti magát sikeresen. A 3g komponens-t nem látja (telepítéskor pipa helyett piros iksz). Kérdésem az lenne, hogy van erre valami megoldás? Neten körbenéztem, de nem nagyon találtam semmit. Köszönöm a segítséget!
-
stigma
addikt
Hi.Érdeklődnék hogy az alábbi problémám lenne, és egy firmware frissítés megoldaná e problémát esetleg?
Adott egy Fujitsu laptop (LA1703) és egy Huawei E220as modem, (T-mobile).
Ha felteszem a programját majd a bekonfigolom hogy T-mobil H (magyar ) hálózatot keressen , akkor a pin code megadása után jó néhányszor még újra kell tárcsázni hogy legyen net kapcsolat.Valami ötletetek erre, amúgy Vista Home Basic oprendszer van fenn. -
Mtbsrác
senior tag
Nekem speciel e618-as kütyüm van Vodás!
Namost mikor a laptopot megvettem volt rajta egy sp3-as xp. Alap elvileg.
Nagy nehezen felszenvedtem rá akkor a kártyát. Boltba ment is szépen!!! De mivel
kísérleti fázisban volt a friss laptopom így win uninstall lett este, majd
ráraktam a voda connect me-t a gépre majd benyomtam a pci kártyát a gépbe.
Ekkor jött a meglepi hogy nemjó vmi .INF szakaszvég és fel se tette a kártyát.
Kétszer még a wint feltettem és ugyan ez a hiba bmelyik voda softal. Mostmár
nemtom hogy eljutottam addig hogy megy a net de a pci modem még mindig
ismeretlen.Van vmi installja ennek a kártyának? "Huawei e618" Neten kb semmit se
találtam róla nemhogy drivert. Pedig az kellene nagyon hogy normálisan menjen.ui.: Bocs a zavarosért de így történt kb.
-
Isee
senior tag
válasz
hellboyxtr
üzenetére
Revo uninstallerr-el próbáld meg leszedni a progit amit feltettél, de előtte eszközkezelőben távolítsd el a modemet valamint az illesztőprogramját is, gép restart, és próbált meg feltenni újra

-
hellboyxtr
csendes tag
Helló! Olyan kérdésem lenne h van egy t-mobilos stck,amit egy netbookkal használok és ment rendesen az internet 3 hónapig aztán úgy gondolta h ennyi,és nem lehet csatlakozni vele progija sem indul el.Leszedtem a progit újra telepítettem és ugyan azt csinálja.
A poén az h van egy notebook is azon meg hibátlanul megy!Elindul progija amivel csatlakozni tudok.A netbook-n Windows Xp van ha ez számít valamit.A stick pontos típusát nem tudom.
Ha valaki tudna valami okosat írni erre megköszönném.Üdv Hellboy!
-
Isee
senior tag
Üdv mindenkinek,
azt esetleg nem tudja valaki, hogyan lehetne "kényszeríteni" egy E220-as modemet, hogy ne váltakoztassa folyamatosan a HSDPA és a 3G-t?Magyarán mindig csak világoskéken vagy mindig csak sötétkéken világítson

-
fullwarez
csendes tag
Sziasztok.
1 olyan próblémám akadt , hogy megpróbáltam frissíteni a huawei e220-as modemem.Nah de sajna elment az áram
.És azóta nem is látja az xp. De a led sem villog rajta.Ha volna valakinek valamien ötlete hogyan tudnék ujjra életet lehelni bele az nagyon kérem segítsen.
Előre is köszönöm
Fullwarez
-
pereces
tag
válasz
ThunderBoy
üzenetére
D-Link Dir 655 router (1.31EU firmware) + e220 vodafone netet használom, gondolom a 635 menüje is hasonló lehet. Nállam ilyen beállításokkal működik a router:
Internet --> Manual Internet Connection Setup
My Internet Connection is : 3G usb adapter
Enable Advanced DNS Service : bejelölve
Country: -
isp: -
username-pass: törölve
Dial number: *99#
Authentication Protocol : auto (pap+chap)
APN: internet.vodafone.netha nincs az Advanced DNS Service bekapcsolva akkor kellhet ez is:
Primary DNS Server : 80.244.97.30
Secondary DNS Server : 80.244.96.1 -
hemo
tag
nem tudjátok e220-hoz ennél van frisebb firmware? 11.117.10.03.99
Most dashboardnál ez mit számit?
a régi host 11.107.05.00.03
ilyen lenne a firmwar mellett.... utps 11.030.01.10.99_mac11.202.01.00.99
most mi az, hogy host vagy utps? -
devald
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
ma került haza egy vodafone K3765 USB stick és én összedugtam a sticket a géppel.
a telepítés rendesen elindult egészen addig hogy kiírja hogy szolgáltatások elindítása és utána majdnem végig tölt de a vége előtt megáll és kiírja hogy visszaállítás elfogy a "csík" és eltűnik a telepítés.
Tudtok nekem segíteni hogy ez miért lehet?
Előre is köszönöm válaszotok.
Üdv: Dévald -
toy dolls
csendes tag
Helló! Nagyon remélem, hogy megtaláltam az oldalt, ami segít a nyomoromon! Az volna a problémám, hogy nem tudok tölteni a nettről. Ausztriában melózok, A1 mobilinternetet használok. Igazából minden okay vele. De aztán mikor elkezdek bizonyos programokat upgradeolni, vagy rapidról rarokat leszedni, vagy egyszerűen online filmeket nézni nem tölt rendesen.Gondolom megszakad a kapcsolat és nem indul újra. Az internet download manager "időtúllépés miatt nem lehet tölteni a filet "ír ki hibaüzenetként, a cFos pedig : "a pingek nem találnak célba". Mi lehet a probléma?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Nekem olyan problémám van hogy csináltam egy itthoni privát játékszervert amire minden gond nélkül fel tudok menni. Namost ez olyan szerver lenne amire más haverjaimat is felhívnám játszani de egyszerűen nem engedi őket csatlakozni. Mindig azt írja nekik hogy login server down. A kérdésem az hogy ez az E220-as modem egyáltalán támogatja ezta külső felcsatlakozást a saját szerveremre? Mert ügyfélszolgálaton nem tudtak bő információval szolgálni erről.
-
netreg
tag
Igen ez engem is érdekelne. Olaszországban használnám H3G (Tre Mobile) hálózaton és 169-est ajánlottak, de már nem lehet kapni. Jó lenne a 220-as is, úgyu látom itt sokan azzal hajtanak. Viszont fontos lenne megszabadítanom a korlátozástól, hiszen ott nem működne máshogy.
Mi a kettő között a különbség? Bár 169-est ajánlottak ide, de szimpatikus volt stevie76 leírása az antenna hosszabbításról a 220-nál
, úgy látom viszonylag egyszerű megejteni. A legközelebbi nagyvárosra rálátni, de 8-10km. Ott van csak H3G torony, kéne erősíteni külső antennával.Valaki kérdezett itt router-dongle kapcsolatról. Van, amivel ezt meg lehet csinálni? Tennék egy antennát a tetőre, SIM kártyát a dongle-be, USB-vel be a WiFi router-be és lenne net az egész házban... De jól hangzik
Van egy Thomson ST780i WL-em, de az nem hiszem, hogy jó lenne 
-
turkf
csendes tag
Tudom nem ebbe a fórumba tartozik, de az e169 mivel másabb?
Azt lehet nyitni? -
kraffel
csendes tag
huawei ingyenes unlock akit érdekel pü-ben kereshet (e220 kivétel)
-
kallok
csendes tag
valakinek sikerült már kinyitni egy e220at? tud vki segíteni hogy fogjak hozzá? egy vodás modemet akarok kinyitni.
-
Szatie
csendes tag
Na meg is van.

http://www.mobilebroadbandrocks.com/files/SwitchModem.zip -
Szatie
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy működő linket a Switchmodem-hez? Vagy akár mailben is jöhet. A korábbi linkek már nem élnek.
Köszi! -
Pret_1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Huawei e220 as vodafone-os modemem, szeretném függetleníteni, a fórumon belül számtalan megoldást találtam. pl:
http://unlocke220.blogspot.com/2009/03/unlocking-procedure-i.html , http://xvrsfrnssks.blogspot.com/2008/09/unlocking-huawei-e220manually.html
vagy olvastam egy srácnál, nem kell más csak egy kódot kérni a :
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=781410&page=2531
A problémám az az első esetben, hogy a 3. lépésig eljutok megvan a modem a port szám, de a QC Com Diag Window nem csinál semmit.
A második estben az unlock kód E220_SimLock_UnLock open port faild et jelent.
Másik unlock program kell?Lenne valakinek leírása ebben az esetben?
Köszönöm.
-
kwaki
csendes tag
sziasztok!Nekem e220 nem akar működni windows7en!Feltelpült rendesen de de nem tud csaTudna valaki segíteni?tlakozni!
-
válasz
mérgesöreg
üzenetére
stevie76 az E220 -as modemre rakott antennát.
Ezen a képen rajta van az antenna:
Jobb szélen USB csatlakozó aljzat, bal szélen a plexi fém kombináció pedig antenna.
A bádoglemez árnyékolás alatt van a tulajdonképpeni mobiltelefon.
Az aranyszínű pettyek érintkezők, ezeken keresztül lehet mondjuk tesztelni a modemet.Ezen a képen már le van szedve az antenna:

Az antenna alatt a két aranyszínű négyzet az antenna csatlakozója. -
mérgesöreg
csendes tag
válasz
stevie76
üzenetére
Találtam egy nagyon jó fórumot a K3520 kibelezéséről. Itt:
http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php?t=91044&highlight=K3520&page=2Rögtön nekiestem az enyémnek, de ők nem távolítják el a belső antennát, hanem oldalt lyukat fúrnak az antenna csatlakozóhoz. Nem túl jó, mert a CRC9 csatlakozót nagyon drágán mérik.
Tetszik a megoldásod, és kérlek írd meg, hogy a belső antennát hogyan szedted ki.
-
hemo
tag
Nekem u220 van és elvileg vodás de rendes huawei drivert raktam rá, nekem ez jobban tetszik... ver host 11.107.05.00.03
van ennél frissebb?
itt találtam sokat: http://www.mobilebroadbandrocks.com/download/huawei-e220-72mbps-firmware-update
a huawein is sok van a bánat tudja, hogy melyik lenne jó hozzá frissiteni...
ezt leltem még de az meg hibával megáll...utps 11.300.05.00.03.b409
most ez más?? -
ThunderBoy
tag
Sziasztok!
Mivel nem igazán találtam a témában hozzászólást, így lenne egy kérdésem:
D-Link 635-ös router + e220 megoldást használt már valaki? Elvileg tud 3G-s eszközzel tárcsázni. Nem szívesen venném meg addig, amíg nincs pozitív visszajelzés a témában, mégis 18ezer forintomba fájna.
Előre is köszönöm!
-
hazol
csendes tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Köszi a képeket!
Én még nem merem kinyitni az enyémet, mert még van egy pár hónap hűségidőm.
De már a további lehetőségeken filózok, otthagynám a vodát, és mikrohullámú netre váltanék.
A közeli jövőben kiderül, hogy tudok-e.
Elég volt az 5 GB-os korlátjukból, meg az egekbe ugráló pingjükből.
A letöltés meg -79 dBm-es jelerősségnél is éppen hogy eléri a 2 Mb-et.
Nyalják ki. :-) -
boeing
őstag
Sziasztok e220 mobile connectet használ valaki?
-
stevie76
csendes tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Pontosan!
Az antennacsatlakozóhoz közelebb lévő érintkezőhöz hozzáforrasztottam az RG-6 -os antennakábel középső vezetékét, a másikhoz az árnyékolást.
Ezt kizárólag jó minőségű pákával szabad csinálni (pillanatpáka kizárva)!!!!!
A házat ezután megfúrva a kábelt kivezetve összeraktam a modemet, a gyári antennát már nem szereltem vissza bele, és kész. -
beny9512
csendes tag
legáisan = nincs unlock-olva

Értem, szóval nem lehet ingyen ez van, jó lett volna
mind1 köszi a gyors választ! 
-
mukibuci
nagyúr
válasz
beny9512
üzenetére
Először, horitomy Megy win7 alatt

beny9512:
Ezt azért ugye te se gondoltad komolyan, hogy ingyen netezel egy kis programmal?
Az unlock arra való, hogy függetlenítsd a modemet, tehát elfogadjon pannon, voda, t-mo kártyát is.
Legálisan netezni? Mert milyen, amikor illegálisan netezel?
-
beny9512
csendes tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek, van egy t-mobile-os E220-as modellem. Találtam egy ilyen unlock csomagot, követtem az utasítást de nem működik. Ilyenkor mit lehet tenni? Ja és ez az unlock mit csinál? Vagyis ingyen lehet netezni vele? Ha nem akkor hogy lehetne ezt megoldani?

Amikor legálisan szeretnék vele netezni, akkor azt írja hogy nem jó a SIM, ez miért lehet ?
Vario SIM kártyaKöszi a választ előre is!

-
horitomy
tag
win 7 alatt megy nektek az e220-as? Köszönöm!
-
Ezen a képen rajta van a belső antenna, ezen nincs. Lehet látni, hogy a belső antennának van két érintkezője, erre talán rá lehet kötni külső antennát. További bontott képek, magyar képaláírással.
-
stevie76
csendes tag
Hétvégén megcsináltam a firmware frissítést is az E220-ason, csakhogy újraindulva a gépem nem ismerte fel a modemet, ezért hétvégén nem volt netem otthon.
Ma az irodában szedtem le újabb drivert és mobil connect programot, ezt feltelepítve az itteni gép felismerte simán, remélem az otthoni is működni fog.
Tanulság mindig legyen 2 féle neted kéznél... -
mérgesöreg
csendes tag
Csak kicsit off topic.
Vodás K 3765 modemem és térerő problémám van. Szeretnék cantennát építeni, Láttam képeket az interneten, amiből kiderül, hogy az E 220 modemnek belül van antenna csatlakozója, Szedett már szét valaki 3765-öt?
-
hazol
csendes tag
válasz
K-RoyF1
üzenetére
Én is ezzel szoktam csatlakozni. Érdekes módon rajtam segített a "lábasos" trükk, mert -90 dBm-ről ált. -85-re változik a jel, most meg ránéztem és -79-en van. :-)
Az az antenna elég jól hangzik, annyiért nem drága. Én is próbálkoztam már különféle megoldásokkal, többek közt parabola gyújtópontjába tettem a modemet, de nehogy azt hidd, hogy jobb lett... :-)
Valamit nagyon nem jól csinálok, plussz rossz irányban keresem az adót.
Eredetileg 2,4 GHz-es WiFi-hez vettem a parabolát, de azzal se lát semmit. :-(
Béna vagyok hozzá.Na ráadásul nem is neked, hanem stevie76-nak szántam a hsz-t. :-)
-
metalgod
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom pontosan, hova írhatnék, de azért remélem tudtok válaszolni.
Behalt a netem, 678-as hiba (megoldottam, adtam IP-t meg alhálózati maszkot is), most viszont elment megint, néha visszajön.
Kreáltam egy új csatlakozást, a régit kitöröltem, most viszont a az eddigi 100Mbps helyett 10et ír, és az 5 megás netem 1,5re csökkent.
Hogyan tudnám ezt megoldani?
Kérlek segítsetek!Szép napot!
Márk
-
stevie76
csendes tag
Sziasztok.
Nekiugrottam frissíteni a E220-at, úgy ahogy fentebb le van írva, elindult a frissítés, majd kb 3 perc után kiírta hogy " firmware not response" , majd leált. Ujraindítottam a modemet de hibát írt ki, újraindítottam a gépet is most működik rendesen, de a firmware maradt a régi!
Ötletek? -
stevie76
csendes tag
GPRS 3 vonalról felment maximumra, a 3G eredetileg be sem jött, felment 2 vonalra.
Kb 5000 volt, plussz 1500 10m kábel, plussz 1500 3 db SMA csatlakozó (1 fiú - 2 lány), hogy oldható legyen fent is és bent a házban is, a negyedik csatit adták 5m kábellel az antennához. Az volt a legnehezebb az egészben hogy kerítsek egy krimpelő fogót amivel a csatikat a kábelre rakjam, ugyanis venni nem nagyon akarózott ( 7000-től kezdődnek ).Közben találtam egy térerőmérő progit (persze linuxhoz és machez több is lett volna), dBm-ben mutatja, igaz hogy csak a saját pannonos hálózatot, de elég pontosan, és csatlakozni is lehet vele. Igy most a Mobil Connect helyett ezt próbálom használni. Holnap meg belövöm az antennát, most -73 dBm-et mutat.
Az a neve hogy "Mobile Data Monitoring "
-
tubazoltan
csendes tag
Sziasztok, szerintem jó helyen vagyok a kérdésemmel: az egész internetet feltúrtam, de közelítő megoldást se találok...
T-mobilos webnwalk netem van. Szükségem van egy megoldásra, amivel az internet szakadás után (térerő elmegy, akármi) magától újra tud csatlakozni, felügyelet nélkül. A közérthető(bb)ség kedvéért, bekapcsolt számítógéppel a városban mászkálva lehetőség szerint folyamatos legyen az internetkapcsolat anélkül, hogy hozzányúlnék a géphez az első csatlakozás után.
Bármilyen választ köszönök.
Zoli
-
stevie76
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok egy olyan térerőmérő szoftvert amelyet E220-al együtt alkalmazva megmutatná pontosabban hogy milyen hálózaton, melyik sávban mennyi a térerő, ugyanis én összehoztam egy E220-at egy 3G-s külső antennával, és szeretném pontosabban belőni az antenna irányát, esetleg szolgáltatót is cserélnék ha jobb lenne a jel a jelenlegi pannonosnál.
-
hazol
csendes tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Akkor szomorú vagyok... :-(
Pedig tudtommal a mi környékünkön max.5 (-10 ?) család (várostól messze - kertekben lakunk) használja a Vodásat. Kissé arrébb, ~100-200 m-el már a T-mobil is tökéletesen fogható, csak hozzánk nem ér el a hatótávjuk.
És a városban ilyen pinget se tudna hozni más se?, - hiszen ott a népsűrűség sokkal nagyobb. -
hazol
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a mobilnetnél a ping egy kényes kérdés.
Viszont normális az, hogy -85 dBm jelerősségnél 2Mb/s -os átlag letöltéssel a pingem
200 ms, és fölötte?
Nekem E220-as szappantartó modemem van, Vodás.
Azok akik a t-mobilnál vannak, nem panaszkodnak a magas pingre. A letöltés pedig hasonló náluk is.
Lehetséges az, hogy az E220-nak a feltöltési "sebesség" korlátja miatt magas a pingem?
És ezen a CFOSSPED-el se nagyon tudok segiteni, pedig fut a ping csökkentési módban.
Ja és ez a magas ping már 2 éves téma nálam, úgyhogy hosszú tapasztalatom van benne sajnos, nem most kezdődött... -
stevie76
csendes tag
Sziasztok!
E220-al kapcsolatban kérném segítségeteket, szeretnék firmware-t frissíteni, de nem akarom hogy szomorú véget érjen a modemem élete
Nekem még valami ősrégi 9-essel kezdődő verziószámú fw van rajta, felraknám a legújabbat amit találtam a "E220Update_11.117.10.00.00.B268.exe"-t
Kell e valamire vigyáznom közben? vagy csak simán lefuttatom és kész?
Kell-e Dashboardot is frissítenem rajta, ez egy pannonos, Mobil Connect- es E272.
Vagy használhatok más csatlakozó progit is? Egyelőre maradnék a pannonnál!Esetleg függetleníteném mivel már lejárt a hűség ideje, de a kód kiolvasásához ha jól értem a E220Update_11.117.09.04.00.B268 fw kell,
Tehát ha jól gondolom akkor frissít a 09.04-re, QMAT, HxDen, Unlock, kipróbál majd frissít a 10.00-ra?
Megköszönném ha összefoglalnátok a teendőket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.És azóta nem is látja az xp. De a led sem villog rajta.Ha volna valakinek valamien ötlete hogyan tudnék ujjra életet lehelni bele az nagyon kérem segítsen.
Van egy Thomson ST780i WL-em, de az nem hiszem, hogy jó lenne