Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TaylorPro

addikt

válasz Jabby #12765 üzenetére

Én a Bip-ről váltottam Pace-ra, nagyon jó és nagyon minőségi: [link]
    Fekete szijjal vettem.

Vagy ennek az utódja a Stratos: [link]

Mindkettő olyan kijelzővel van mint a Bip, csak sokkal szebb. Bődületesen sok számlap van hozzá. És a kerámia keret bitang jó.

[ Szerkesztve ]

Pixel 9 Wintergreen 256

• SztiviVander

őstag

Ha a négyzet forma jön be akkor esetleg a GTS? Minőségibb anyag, ugyanaz az rtos rendszer mint a bip-en és ugyanazokkal az appokkal működik mint a bip, csak némileg bővebb tudással (pl zenevezérlés van benne alapból) és fejlettebb szenzorokkal (komolyabb pulzus érzékelő, több irányú gyorsulásmérő). Az amoled kijelző minden előnyével (sokkal szebb és a direkt napsütésen kívül minden más környezetben sokkal jobban olvasható, nagyobb felbontás, ezerszer szebb színek) és hátrányával (always-on kijelzés esetén nagyon rövid üzemidő, direkt napsütésben kb annyira látható mint egy bármilyen amoledes telefon azaz érdemes a napnak háttal állva nézni) együtt. És igen, nyilván a "komolyabb" dolgoknak az árcédulája is komolyabb. Ha a használatoddal a bip elment több mint egy hónapot akkor ugyanolyan szokásokkal a gts kb két hetet fog menni (always-on nélkül persze, de pl a csukló felemelésre bekapcsolás nem meríti látható módon és amúgy is ha csak oldalt lógatod a kezed akkor max a macska látja raja az időt vagy metrón a melletted ülő/álló). Ha fontos a hosszú üzemidő is akkor ugyanezt tudja csak dupla akkora akksival (azaz kb havonta 1x töltéssel) és kerek formával a gtr. Sportra kb annyira jók mint a bip, azaz használható éppenséggel de már egy komolyabb hobbi szintű sportolásra kevés. Ha viszont neked bejön a bip féle kijelző és ragaszkodsz hozzá akkor ezzel a megoldással egy komolyabb kinézetű (és persze tudású) van, a stratos2 és a 3. De azok bazi nagyok (a kettesnek ráadásul a középső gombja eléggé tudja nyomni a kézfejet, szóval pl alváshoz nem igazán kényelmes) és bazi nehezek és még a 3-as se megy el egy töltéssel 8-10 napnál többet. Viszont sportolásra nincs ellenfele az árkategóriájában. A pace,verge, trex és az új ares órát azért nem is említem mert azoknak szerintem mindent lehet a kinézetére mondani csak azt nem hogy "komoly". Vedd sorra mi a fontos neked, azok alapján minimális kompromisszummal fentiekből szerintem tudnál választani. Vagy marad az hogy veszel egy másik bip(s)-et :)

• DaDa

senior tag

Tudtommal nincs még egy - minőségi - transflectiv kijelzős óra. A komolyabbak mind Amoled és valószínű ennyi sw-es támogatás sincs nagyon másik órához. De valaki majd kijavit. Sokan voltunk már dilemmában, hogy mire is váltsunk. Végül sokunknak maradt a Bip. 😊

[ Szerkesztve ]

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

Új hozzászólás Aktív témák