Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lestib

csendes újonc

sziasztok.
    elsősorban köszönet neked, vampire17 az itteni munkádért, sokat segít.
    kb. a topicnyitás óta használom a kütyüt, megvolt a fentebb jelzett problémák többsége. jelenleg 4.28.4 Amazfit Notify és v0.0.9.59fw, kínairól angolra.
    tapasztalataim:
    - csomó esetlegesség a amazfitnél (nem pro) szívmonitor on-ra állítva, azóta dobja is a reklámokat fel, csakhogy emellett állandóan visszaáll off-ra. értesítések mind kikapcsolva, nem is volt aktív soha. emellett bejövő hívásnál esetlegesen rezeg az óra. alvás ciklus értékelésénél minden szinkronizálás után változik egy-egy alvás alvási- és ébredési ideje, az értékelésnél pedig még nem sikerült semmilyen szabályszerűség nyomára akadnom.
    - pulzusmérés. nyugalmi állapotba, vagy alacsony pulzusnál érzésre megfelelő. tegnap 2 órás futásnál tudtam először élesben tesztelni, kb 20 percig rendben volt, 150-es riasztási küszöböt állítva helyesen változott a mért érték, lassításnál csökkent, kb. helyes értéken. aztán kb 1 órán keresztül 180-190bmp-el percenként riasztott, majd 20 percre ismét jól működött, maradék időben szintén 180. Hazaérve a telón azt láttam, hogy a hibás működési zónákban, szignifikánsan a valós (érzésre) érték fölött, kb. 35bmp-el többet mutat, de ezt a különbséget stabilan tartja. tehát a mutatott érték a hibás üzemben korrelál a helyessel, csak eltolva. úgy kalkulálok, ez nem méréstechnikai hiba, hanem szoftveres lehet. van erről valakinek valamilyen infója, esetleg kiküszöbölési módot ismer?
    - ami nagyon pozitív, az a gps pontossága és az üzemidő. 14 és 23 kilométeres távokon 20-20 méter különbséget mértem a redmi3s-hez képest, ami az autostop küszöbök különbségéből adódhat, és ha nem is számolom ki a tűrés értéket, bőven megfelelő. 2 óra gps módban 16%-ot merült, kb. 100 riasztó rezgetéssel.

Új hozzászólás Aktív témák