- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
Érdekes, amúgy a kapcsolat a telóval ugyanúgy megvan, telóról tudok kijelző tesztet, rezgést, pulzusmérés tesztet indítani, egyszer még az activity is elindult, a kijelzőn mutatta, akkor a menüben is tudtam lépkedni, onnan ki tudtam kapcsolni az órát, de visszakapcsolva megint csak az x jött elő...
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
Egyik telefon sem látja, kivéve az enyémet, amivel össze van párosítva, Notify-vel szinkronizál is, be van állítva, hogy az óra látható legyen, mégse látja más eszköz. Frissítés semelyik fw-vel nem megy.
A guta megüt, ha várnom kell több hetet, mire teljesen lemerül, és ki tudja, utána jó lesz-e?
De hogy miért nem lehetett egy nyomorult reset gombot rátenni, mint minden valamire való eszközre...
És ugyebár szétszedni sem lehet, hogy az akksit leválasszam...
Minden ötletet szivesen fogadok. DÖrökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
válasz vampire17 #103 üzenetére
Persze engedélyezve van, ennek ellenére más telók nem látják. A saját nyilván azért, mert már párosítva van. Letöltöttem, feltettem a Mifitet, amit ajánlottál, most elvileg update-eli...a körben a kék csík háromnegyednél... ha nem sikerül, a kardomba dőlök...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz gyemipapa #107 üzenetére
Nincs mit
Masok is belefutottak ebbe.
Fontos, ha le is torlitek a gyari MI Fit-et, mindenkepp azzal update-eljetek (Nem tudom ,h neked most ott bicsaklott el, vagy mas progit hasznaltal) mert a legkisebb esely a problemara, azzal van! (Max a frissitesig rakjatok vissza csak...)
-
-
mucsgyver70
aktív tag
Sziasztok. Gatgetbridge-el frissítettem firmwaret amikor is az óra előbb fejezte be frissítést mint a program. Újraindult, és most nem csinál semmit, bluetooth eszközként látszik, de nem tudok csatlakozni rá, és semmivel nem tudtam firmwaret rátölteni. Neten több ilyen eset is van, de megoldást nem találtam. Valakinek ötlet?
-
Upo
addikt
válasz gyemipapa #109 üzenetére
FB csoport szerint azért voltak a 49-el gondok, beragadó/véletlenül aktiválódó compass (szívja az akkut), túlműködő pulzusmérés (szívja az akkut), amiket az 59-ben javítottak.
Én a FB csoportból a Yener Durak féle forced-en firmware-t használom, abban csak annyi a változás, hogy mindig angolon áll a nyelv, amúgy full gyári.
Első full töltésem már majdnem lemerült, 28 nap alatt 7%-ra, értesítésekkel, pulzusmérős alvással, heti 2-4 futással (8-15km, de volt benne félmaraton is), úgyhogy felraktam tölteni, meglepően jól bírta.
Most rendeltem egy világos szürke órát a lányomnak, meg a gearbestes fóliát, az az enyémen bevált.
[link][ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
FingR86
őstag
hali mindenki. használ itt vki kínai bip-et angol firm-el (BIP 0.0.9.14 EN Mauronofrio.zip) és módosított 3.1.7.1 MiFit-el? Amikor a lépés adatokat akarom ki részletezni, kifagy az app. Az alvás adatokkal nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
Értem. Ez a Durak gyerek nagyon ott van, én is figyelem...
Hát aki meg az óra iránytűjével tájékozódik, a 21. században a GPS elterjedtével, az meg is érdemli. Amúgy nem a compass volt sokaknál a ludas, hanem az új funkció azon belül, ami a hosszúsági és szélességi fokokat, illetve a légnyomást mutatta. És ha valaki azon hagyta kilépés előtt, nem először vissza a compassra, na annak szívta, mert úgy bekapcsolva maradt a GPS...
Nekem a tegnapi sikeres frissítés óta jól működik, bár érdekes módon az alvásfigyelés grafikonján pulzusértékeket is mutat, pedig nincs bekapcsolva sehol az automatikus pulzusmérés.Ja, és bár bekapcsoltam a BT láthatóságát, más telefonok továbbra sem látják. Megnéznéd, a tied láátható más telóval?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz mucsgyver70 #110 üzenetére
:-S Sikerült megoldani?
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz szabi__memo #114 üzenetére
Nem sikerült megoldani. Más fórumokon sem találtak rá megoldást, marad a várakozás, de nem fűzök hozzá sok reményt.
-
vampire17
addikt
válasz mucsgyver70 #115 üzenetére
Legujabb Mi Fit-el probaltad?
Beleirom majd az osszefoglaloba is, hogy jelenleg a legbiztosabb modszer a hivatalos app-al valo frissites, minden mast csak sajat felelossegre tegyetek!!!
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz vampire17 #116 üzenetére
Mivel nem tudom engedélyezni a párosítást, nem kapcsolódik. Notify írja egyedül hogy megtalálta, de ott sem hajlandó rendesen csatlakozni. Firmware verziónak 0-t ír a notify , és nem tudom frissíteni benne. Az az irónikus az egészben, hogy fölöslegesen flasheltem mikor már benne van az angol nyelv a legújabban, csak elő kell csalogatni.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz mucsgyver70 #117 üzenetére
Ugyannak a telonak csak masik appal meg kene talalni elv... A parositas nem app, hanem telefon fuggo.
Gadgetbridge el probaltad mar?
[ Szerkesztve ]
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz vampire17 #118 üzenetére
Sajnos töröltem a párosítást. Mifit, notify, gadgetbridge, ezekkel próbáltam, és másik telóval is. Látják, csak csatlakozni nem tudnak. A mifit nem is találja. Amikor újraindult frissítés közben a gatgetbridge-nél, folyamatosan próbálta keresni hogy befejezze, de már nem találta.
[ Szerkesztve ]
-
Imike_80
aktív tag
válasz vampire17 #116 üzenetére
Üdv. Még azt is írd bele, hogy ha valaki vesz akcióban, NE válasszon DHL szállítást véletlenül sem.
Bár, attól tartok csak én voltam ennyire rutintalan. Azért leírom hol tartok.
Ugye volt innen az E-mailes akciónak a linkje, 49.99 dollárért. Gondoltam jönnek az ünnepek, nehogy ne érjen ide időben, kértem rá DHL HK csomagküldést. 14 dollár nem a Világ, legalább nem kell várni. Így Ft-ban 17.303 Ft-ot vontak le a kártyámról. Ma kaptam egy levelet a DHL-től, hogy vámkezelés történik éppen, s nemsokára megy tovább a NAV-hoz vámkezelésre a dolog, csak előbb küldjem vissza a számlát, áru pontos megnevezését, PayPal igazolást, hogy mennyibe került, stb. Ja, a tájékoztató szerint amire számíthatok: 5.990 Ft + ÁFA Vámteher, plusz még egy ügyintézési költség a NAVtól. Illetve ha nem veszem át 3 napon belül, akkor tárolási díjat kell fizetnem, 4.200,-Ft + 30,-Ft/munkanap/kg + ÁFA.
Tudom, én voltam a balfék, de nem gondoltam, hogy ennyire megszívom! 35-40 ezer Ft körüli áron talán meg is jön az óra valamikor..... -
FingR86
őstag
válasz mucsgyver70 #119 üzenetére
ugyanígy jártam mint te, csak én a miband 2-mmel.
most azt várom, hogy lemerüljön csutkára, mert semmilyen más módszerrel nem fogja újra látni a teló.
de más teló sem. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Ha valaki látja akcióban az órát, legyen kedves ide is beírni!
(A korábban már írt 40$ környéki ár már baráti lenne.)
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz vampire17 #124 üzenetére
Nem rossz.... Köszi!
Reggel még 6x$ volt.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vampire17
addikt
válasz szabi__memo #126 üzenetére
30-ert meg nem lattam azert A minimum eddig 41 volt.
-
kano
nagyúr
Gondolom kupon beváltással + akció. Ahogy néztem a legolcsóbb, kuponnal 39$ volt?
Lehet még várok egy kicsit. Nem sürgős, addig legalább gyűlnek a tapasztalatok.
Az óriási BF-es akcióban volt 57$.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ráadásul már 58$.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gyemipapa
senior tag
Tapasztalta valaki, hogy frissítve 59 fw-re ha az órán a statust megnyitjuk, megméri a pulzust, de utána villogva maradnak alul a ledek? Nem tudom, meddig, nem akartam megvárni, ne merítse feleslegesen, de ki-bekapcsolva az órát helyreállt. Ezt többször kipróbáltam, nem véletlen esemény.
Notifyben ki van kapcsolva a folyamatos pulzusmérés. Ez az új fw bugja lehet?[ Szerkesztve ]
-
CSAVI38
tag
-
gyemipapa
senior tag
LED villogás: ha így nézné, hogy rajtam van-e, akkor ha levenném az órát, akkor is villogna. Nekem csak manuális pulzusmérés után produkálja, óráról indítva a statust. Ki-bekapcsolás után esze ágában sincs villogni.
Viszont az érdekes, hogy frissítés óta a Notify az alvásfigyelő grafikonján pulzus szinteket is mutat, mint ha éjjel folyamatosan mérné, pedig nincs ilyen funkció bekapcsolva. Ezek vajon kamu értékek, vagy álmomban tényleg folyamatosan méri? Ez esetben jobban kellene merítenie, nekem pedig 2 nap után is 100%-on van.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Cabrio
aktív tag
Tools & Mi band alkalmazást használja valaki? Lassan már annyi program van hozzá, hogy ki sem lehet igazodni, melyiket érdemes megvenni
-
gyemipapa
senior tag
válasz vinczetibor #142 üzenetére
Ha merül az akksi, az nem az alkalmazástól van, hanem a beállításoktól, milyen funkciók mennek, vannak bekapcsolva. Nekem bevált a Notify, mondom, alvásfigyeléssel, fw frissítés után újra feltöltve 2 nap után még mindig 100%-on van.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Tools & Mi band nem jo hozza, nem a Tools and Amazfit-re gondolsz?
-
vinczetibor
aktív tag
válasz gyemipapa #143 üzenetére
Az merítette, hogy a beérkezett üzenetek szövegét tolta át. Biztos, a kijelző és a bluetooth használat együttesen rontotta le az üzemidőt drasztikusan, de ezért a funkcióért vettem meg az alkalmazást és ezért kell vennem egyet a Bip-hez is. Ha lehet, akkor nem szeretnék megint ugyan ebbe belefutni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest