Hirdetés
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Most kezdem el használni/tesztelni a Brave-et.
Tudnátotok nekem három dologban segíteni?1. A görgetési sebességet be lehet állítani valahol? Mintha dupla olyan sebességgel görgetné a sorokat, mint bármelyik más program. Olyanokat ugrik, hogy epilepsziás rohamot kapok.
2. Bekapcsoltam a Brave News-t, beállítottam pár RSS csatornát. Feltűnt, hogy csak a legfrissebb hírt dobja fel alul és ha legörgetek, akkor jelennek meg az RSS csatornák. Esetleg ezt a hírsávot fentebb lehet hozni, hogy ne kelljen legörgetni (tudom, kényelmi kérdés)? Illetve, ha nem iratkoztam fel semmilyen ajánlásra, se semmi, akkor miért dobál be olyat, amit elvileg nem is kéne látnom?
3. Ha megnyitom pl. a YouTube-ot és pl. görgettem a bal oldali sávban (ahol a személyes dolgok, menük vannak) és hirtelen átnyargalok középre a videók közé és ott görgetnék lefelé, akkor miért még mindig a bal oldali sávot görgeti és nem azt, ahol az egér éppen áll?
Remélem érthető volt
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs