- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MIUI / HyperOS topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Most kezdem el használni/tesztelni a Brave-et.
Tudnátotok nekem három dologban segíteni?1. A görgetési sebességet be lehet állítani valahol? Mintha dupla olyan sebességgel görgetné a sorokat, mint bármelyik más program. Olyanokat ugrik, hogy epilepsziás rohamot kapok.
2. Bekapcsoltam a Brave News-t, beállítottam pár RSS csatornát. Feltűnt, hogy csak a legfrissebb hírt dobja fel alul és ha legörgetek, akkor jelennek meg az RSS csatornák. Esetleg ezt a hírsávot fentebb lehet hozni, hogy ne kelljen legörgetni (tudom, kényelmi kérdés)? Illetve, ha nem iratkoztam fel semmilyen ajánlásra, se semmi, akkor miért dobál be olyat, amit elvileg nem is kéne látnom?
3. Ha megnyitom pl. a YouTube-ot és pl. görgettem a bal oldali sávban (ahol a személyes dolgok, menük vannak) és hirtelen átnyargalok középre a videók közé és ott görgetnék lefelé, akkor miért még mindig a bal oldali sávot görgeti és nem azt, ahol az egér éppen áll?
Remélem érthető volt
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest