Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Aha, ezt nem tudtam. Kosz az infot. Mi csak harman vagyunk, aki meghivott, meg a felesegem, de mindenki b@szik ra, ugyhogy csak en tolom alapjaraton
#182 Nimrod
Nalam kb. semmit sem szinkronizal. A legnepszerubb beallitott lapokat sem. Illetve meg azt is irja nalam, hogy a payout atmenetileg nem elerheto (nem mintha volna mit...).
Kb. ennyi a Brave Rewards az en mobilomon:
-
Bubee82
őstag
En is ezt csinalom, plusz meg mobilon is nyitogatom az ertesitesekben felbukkano reklamokat, szoval itt megakad a tudomany. Lehet irok a supportnak. Szerintem 1 honap alatt mar kellett volna valami mannanak termelodni.
Ja, en is tolom a Pi-t ezerrel, kivancsi leszek meddig jut a projekt

#172 Nimrod
Neked legalabb par nap utan mar annyit mutat, hogy mennyi a varhato. Nekem 1-1.5 honap utan meg azt se. Total zero.
-
K0zm0
aktív tag
Én eleinte még guglit használtam, de aztán én is azt kezdtem el használni. Általában 99%-ban meg is találom amit keresek vele, csak 1-2 kivétel volt amikor egyszerűen muszáj volt kigugliznom, mert nem dobta fel a keresett oldalt.
Akkor csak az indítás után bizonyos idővel homályosodik el? Kb. mennyi idő telik el addig az indulástól?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen joysticket vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen ez a piramis jatek, na
Nekem meg egy nagy budos 0