Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyíl
tag
Ha arra gondolsz amikor a stream átmegy kis képernyőre, és a stream helyén fut a reklám azt még a Ublock Origin sem blokkolja, nekem telepítve van az is. Szerintem azokat nem lehet blokkolni sajnos, de legalább nem szokták sűrűn adni őket (legalább is nekem ritkán tölt be olyat). Szerintem az egyetlen módja ha fizetsz, akkor elvileg nem tölt be olyan reklámokat sem.
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem a legtobb felhasznalo elgondolkozik most, hogyan tovabb, most, hogy a chrome es az edge tiltani kezdte a reklamblokkolokat. Ertem, hogy meg lehet oldani, letezik manifest v3 blokkolo, de itt most nem ez a lenyeg, hanem a trukkozes nelkuli, nyugodt bongeszes. Ebbol a szempontbol marad a Firefox es a Brave. Viszont Firefox haza táján gondok vannak, jonnek a bongeszobe epitett reklámok, a felhasználók adataival valo uzleteles es igy tovabb, ami rossz fenyt vet rajuk. Nalam a Firefox az utobbi idoben produkalt fura dolgokat youtube alatt, ami Brave alatt egyaltalan nincs( sima beletekeres, felbontas megtartasa). Nekem ez a 2 bongeszo, ami bejott, de most elsődlegesnek a Brave van teszteles alatt.
-
zizidor
őstag
A Brave-nél is van profilmappa:
Windows: C:\Users\felhasználó\AppData\Local\BraveSoftware\Brave-Browser
Linux: /home/felhasználó/.config/BraveSoftware/Brave-BrowserVagy bekapcsolod a szinkronizálást, elmented a kódokat, újratelepítés után meg bemásolod a mentett kódot és a szinkronizálásból visszatölti.
-
K0zm0
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest