Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Ott tartok, hogy nem érdekel. Majd szép lassan elkezdem hanyagolni a YouTube-ot, ha tovább erőlteti ezt az irritáló, telhetetlen, kapzsi üzletpolitikát. Remélem, mások is így fognak eljárni, aztán előbb-utóbb leesik nekik a tantusz. Ha meg nem, akkor YT helyett elkezdek (még több) ekönyvet olvasgatni.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Én amiben csak tudom lelövöm a telemetriát, de erősen kétlem, hogy az akasztaná meg böngészést. Még egy dolgot less meg be van-e kapcsolva: asztalin van RAM-kímélő üzemmód, nem tudom droidon azt beletették-e. Ha igen akkor kapcsold be neki, ha be van akkor ki. (Nagyjából annyit csinál, hogy az inaktív tabokat nem tartja frissen a háttérben, így van egy kis erőforrásspórolás.)
Ha nem oldja meg akkor valami összeakadhatott a rendszerrel. Esetleg az akkuhasználatot pörgesd végig, milyen folyamatok a leg erőforrásintenzívebbek...
Több ötletem nincs sajnos.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Az is előfordulhat. Nem volt frissítve a GBoard mostanában? Esetleg próbálj meg régebbi Brave-verziót feltenni, ha ott nem jelentkezik a hiba akkor a Brave a ludas.
(Playen nem tudom, tudsz-e régebbi verziót feltenni, ha nem akkor próbáld az APKPure-ról. Persze csak ha mersz más forrásból telepíteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GL.iNet OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha tudod tolerálni a hülyeségeit akkor viszont (szerintem) az egyik legjobb bönyó ami kint van a piacon.