- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Ott tartok, hogy nem érdekel. Majd szép lassan elkezdem hanyagolni a YouTube-ot, ha tovább erőlteti ezt az irritáló, telhetetlen, kapzsi üzletpolitikát. Remélem, mások is így fognak eljárni, aztán előbb-utóbb leesik nekik a tantusz. Ha meg nem, akkor YT helyett elkezdek (még több) ekönyvet olvasgatni.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Én amiben csak tudom lelövöm a telemetriát, de erősen kétlem, hogy az akasztaná meg böngészést. Még egy dolgot less meg be van-e kapcsolva: asztalin van RAM-kímélő üzemmód, nem tudom droidon azt beletették-e. Ha igen akkor kapcsold be neki, ha be van akkor ki. (Nagyjából annyit csinál, hogy az inaktív tabokat nem tartja frissen a háttérben, így van egy kis erőforrásspórolás.)
Ha nem oldja meg akkor valami összeakadhatott a rendszerrel. Esetleg az akkuhasználatot pörgesd végig, milyen folyamatok a leg erőforrásintenzívebbek...
Több ötletem nincs sajnos.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Az is előfordulhat. Nem volt frissítve a GBoard mostanában? Esetleg próbálj meg régebbi Brave-verziót feltenni, ha ott nem jelentkezik a hiba akkor a Brave a ludas.
(Playen nem tudom, tudsz-e régebbi verziót feltenni, ha nem akkor próbáld az APKPure-ról. Persze csak ha mersz más forrásból telepíteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha tudod tolerálni a hülyeségeit akkor viszont (szerintem) az egyik legjobb bönyó ami kint van a piacon.