Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Na most azt produkálja hogyha bejelentkezem youtubera hogy meglegyenek a lejátszási listák stb akkor nem megy lezárt képernyőn
Ha letörlöm újra rakom és nem jelentkezem be akkor megy lezárt képernyőn. -
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Xiaomi 13T hyper os 2.0.211.0
Chrome van még a telefonon azzal megy a lock screen alatt a zene, annyi macerával hogy mikor lezárom akkor megállítja de ha vissza ébresztem a telefont akkor nem kell feloldani mert a zárolt képernyőn már ott van a lejátszás és csak rá nyomok a play jelre és megy tovább és a képernyőt is ki lehet kapcsolni utána úgy hogy szól a zene.
Na most a brave csütörtök délután még tökéletesen működött és péntek reggel mikor használni akartam újra, na azóta kuka hiába csinálok bármit.Szerk.:
Tegnap este letöröltem most pedig feltelepítettem és hibátlanul működik.... -
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Már mint az Androidos Edge vagy Firefox is tudja azt mint a brave hogy blokkolja a YouTube reklámokat és lezárt képernyő mellett is megy a zene ?
-
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Így csináltam az elején is de nem segít, nem tudom mi lehet
Igen engedélyezve van -
Maxell014
senior tag
Köszönöm az ötleteket de sajnos nem vezetett sikerre... Ugyan úgy nem tud működni a YouTube a háttérben.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Tegnap még gond nélkül működött a brave Androidon és ment a YouTube lezárt képernyővel, ma viszont már nem. Mi lehet a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- No Rest for the Wicked
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest