Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Elég sok meló van, nincs időm fusizni. A ház összehegesztését (meg utána a festést is csak a munkahelyemen tudom csinálni, máshol nincs lehetőség rá
. A huszadikai hetet -na jó, három napot- kivettem szabinak, de megdumáltam hogy bemehetek megcsinálni a saját holmimat, addig nem várható haladás. Illetve lehet hogy mégis... Kitaláltam hogy az asztali gépnek is magam építek házat mert elérhető árkategóriában nincs ami maradéktalanul kielégítené az igényeimet. Arra gondoltam hogy a hátralevő másfél hétben megtervezem és kivágatom azt is és akkor abban a 3 napban összereakom és lefestem egy füst alatt azt is. De ez még a mostani fizutól függ... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. A huszadikai hetet -na jó, három napot- kivettem szabinak, de megdumáltam hogy bemehetek megcsinálni a saját holmimat, addig nem várható haladás. Illetve lehet hogy mégis... Kitaláltam hogy az asztali gépnek is magam építek házat mert elérhető árkategóriában nincs ami maradéktalanul kielégítené az igényeimet. Arra gondoltam hogy a hátralevő másfél hétben megtervezem és kivágatom azt is és akkor abban a 3 napban összereakom és lefestem egy füst alatt azt is. De ez még a mostani fizutól függ...