- Yettel topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Igen, szerintem igy van. Igazabol nem is ertem, hogy ez miert nem egyertelmu.
Az emlitett 200eFt-bol marpedig sokkal jobb szervert lehet venni hasznaltan akar itt a hardverapron-n is, de mas kulonbozo hasznalt cikk oldalakon is.
Mar eleve tobb RAM-mal, sokkal jobb RAM bovithetoseggel, sokkal erosebb processzorral.
Pl. 1 perc alatt ezt talaltam, az elso ami szembe jott.
https://hardverapro.hu/apro/hp_proliant_dl380g8_192_g_ram_2_x_xeon_e5-2630_3_x/hsz_1-50.html
Igen rack-es, igen, hangos, de a szerverek mar csak ilyenek.
Hapedig NAS-nak akarod hasznalni, marpedig 200eFt-bol vadi ujonnan sokkal jobbat ossze fogsz tudni rakni Xpenology-val, vagy barmi massal.
Mondom ezt ugy, hogy nekem ilyen van, tehat magam ellene beszelek...
-
dchard
veterán
Objektíve lehet azon vitatkozni, hogy a Gen8 volt-e "túl olcsó", vagy a semmit érő "NAS"-ok túl drágák, de abban igaza van, hogy ott valami nem stimmel az arányérzékkel, ha most dupla-tripla olyan drága a 6+ éves hardver (ami ECC memória ide vagy oda, de ugyanúgy beszarhat ennyi év üzem után), mint amikor új volt, suporttal, garival. IT területen ez nem is jellemző nagyjából semmire sem, sőt inkább pont az ellenkezője igaz. És ha mellé tesszük, hogy a méreg drága Gen10-ben hol is az IPMI (?) akkor meg pláne érdekesen néz ki a dolog. Lehet erre azt mondani, hogy a piac beárazta, ha elmegy ennyiért akkor elmegy, de örülni még nem biztos hogy kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- D5 Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb DDR5 RAM + GARANCIA
- TÖBB TÍPUS ELÉRHETŐ!!! Apple Mac Late/Mid 2012 / 2014 / 2011
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő