Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

válasz Egon #4948 üzenetére

"Ismerek olyat, aki G7-es microservert is Windows-al használ fájlszervernek."
    Akkor ott a win10 (vagy akár a win8.1), az is elég sokáig támogatott, ha fájlszervernek használja nem kellenek a plusz funkciók, csak a biztonsági frissítések.

"A Xpenology is elég népszerű ahhoz, hogy a vele kapcsolatos problémák fájjanak sokaknak."
    Még mindig kivétel, és béta/tesztelés állapotban vannak a 6.2.4/7.0.1-es xpenology loaderek (RedPill). Egyszerűen nonszensz, hogy ezt is felhozod hibának.
    Egyébként meg a g8 népszerű xpeno alany szóval idővel még az is lehet, hogy lesz rá támogatás, sőt hozzáértőbbeknek már van is: [link].

"Tévedésben vagy. Nem a használt ára irreálisan magas, hanem az új ára volt irreálisan alacsony"
    Szóval csomóan olcsón megvették újonnan, és még mindig jó áron tudják használtan eladni. És a mostani ára (kb 60-70ezer az alapmodell) akkor a reális? Mert akkor meg jól tartja az árát :)
    Ha nem alapmodelled van (pimpelt), azok 110-130ezrekért mennek, ebben az esetben én eladnám a helyedben, és a pénzből építenék egy nas-t.

• dchard

veterán

válasz Egon #4948 üzenetére

"Nem a használt ára irreálisan magas, hanem az új ára volt irreálisan alacsony"

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a szir-szar NAS-ok ára túl magas ahoz a semmihez képest, ami be van éptíve, ennek tükérben pedig nem nehéz a mikroszerverért is sokkal többet kérni. Abban igazad van, hogy az új ára irreálisan alacsony volt, de a 240K ami jelenleg van, az meg irreálisan magas. Ha egyszer a G8-am bedöglik, biztosan építeni fogok magamnak. 120k körül kijön egy masina, és végre elfelejthetem majd a semmivel nem kompatibilis kidobható HP házakat... Vagy esetleg belefaragom az mITX lapot a régi G7 üres dobozába :)

Új hozzászólás Aktív témák