Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
cynosure
csendes tag
Apropo P222.
Hétvégén kínlódtam egy sort, van egy P222 -es vezérlőm, rajta 4 SAS lemezzel. A gépre felraktam egy ProxMox -ot, és abba szerettem volna egy TrueNas -t, de nem tudom átadni a vezérlőt, ha minden igaz a BIOS bugos. Minden a legfrissebb a gépben, iLO -tól BIOS -on át a P222 firmware -ig. Valaki talált már rá megoldást, vagy eresszem el örökre? A TrueNAS -ra is lehet VM -eket rakni, tudom, de a ProxMox erre alkalmasabb felületet biztosít, lényegesen nagyobb a tudása.
Egyébként ha a lemezeket adom át a truenas -nak akkor is ki tudja használni a gigabitet, 110MB/s körül másol, de szinte az összes RAM -ot át kell adni a VM -nek, különben a ZFS nagy méretű fájloknál (7GB ISO például) megroppan. Legalábbis 8GB -tal ez történt.
Próbáltam átadni neki egy pool -t, hogy a ZFS -t a külső ProxMox kezelje, de a TrueNAS mindenáron magának akarja a ZFS kezelését megoldani, gondolom nagyon szét kéne faragni, hogy ez ne így legyen.
Ha a TrueNAS natívban fut, akkor semmi probléma, igaz hozzáfér mind a 16GB memóriához.
Bármi ötlet jöhet, ki hogy oldotta meg ezt? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest