Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Hozod fel a gen 7 ez amikor leírtam, hogy gen8 képest ( egy gen8 as topokban) Gratula.
PCI. Kevesebb a hely és még belehánynak egy pci riser-t, hogy legyen hely az ILO-nak (ami opcionális) Persze lehet ez csak szerintem probléma...
A külső táp csak tovább korlátoz... microszervernek nevezni valamit ami kűlső tápos... nevetséges. Pont az előző szériához megértettem volna, de ez a "PRO"... fordítva kellet volna megjelennie AMD vel külső tábbal ezzel a kisebb form factorral aztán egy értelmesebb socketes intelessel nagyobb mérettel...
Na 150k-s gen10 et hasonlítsd már össze teljesítményben egy T30-40-el kvázi ugyan azon az áron...Gen10 PRO meg lesz kb 2x annyi. Még mindig semmi köze ahhoz ami a gen8 volta és még mindig drágább mint a konkurencia....
Szerinted ennyire egekben lennének a gen7-8 microserverk használt árai ha tényleg megérné a gen10-et venni? Ez az egész gen10 pro "csoda" is csak jelzi, hogy elkúrták a sima gen10-et.... de sajnos még mindig nem vagyunk ott a PRO val ahol kellene lenni. Persze szándékosan csinálja ezt a HP.
Amúgy egy értelmes NAS nak jó lenne a gen10 PRO (akár a sima gen10 is), mert ahogy írtad is teljesítményben árérték arányban mindig fényéveket ver egy fapad nas-ra. Viszont egy frissítést, SŐT egy upgradet nem ér a gen8 képest, és egy T30-hoz képest egy sima gen10 is necces.
Én veszek inkább használtan dell T330 at. Most kaptam ajánlatot rá 170k ért értelmes procival, 16gb rammal 8 caddy-vel, iDrac exp-el. Persze nekem most kell is a nagyobb NAS ezért a T330, de még bottal se piszkálnám meg a se a GEN10-et se a GEN10 PRO-t úgy, hogy itt csücsül 3 gen8 inkább veszek helyettük T30-40 eseket (T30 amúgy is lassan megy ki és nyomják majd le még az árát)
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest