Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlq
aktív tag
a nem rossz ar csak viszonyitas kerdese!
kar hogy a gen 8 eleg zajos gepecske es csak ivys procik mennek belemindezert osszesen azert eleg draga...
foleg ha a dell t20 szerveret nezzuk ami halkabb, kevesebbet fogyaszt, erosebb a haswell procija, intel a halokartyaja,
raadasnak 3 ev a garija a HP 1 evvel szemben...
cserebe nagyobb a haza (ami sztem nem hatrany, mert igy normal meretu az alaplapja es a tapja) -
-
worxland
addikt
No igen, a horror árú eszközöket kivéve - amiből lazán veszel egy sima LP HDMI-s kártyát a szerverbe. Már a kinti ára is sok, most képzeld el, mire ez ideér, ÁFA-val meg mindennel. Magyar webshopban nem sokat találsz hasonlót.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
DopeBob
addikt
Harmony nem jó, ahhoz nem adnak infra vevőt. Egyébként jó hogy mondod, mert van egy valahol, de évek óta nem használtam... talán 525-ös Lehet, hogy előásom, és megpróbálom majd beüzemelni.
Holnap végre összeáll a cuccos, Win7+XMBC lesz rajta nekem. Win7-hez találtam egy egy kis programot, ami engedélyez egyidejűleg több RDP kapcsolatot, így az XBMC szépen indulhat alapból, explorer helyett, ha meg valamit turkálni kell a gépen, akkor arra van másik felhasználó. Illetve ez nekem a "játszótér" egy csomó Virtuális Gép van rajta, minden féléket kipróbálni.
A rendszer maga SSD-n van, hogy gyorsan elinduljon. A letöltések egy notebook vinyóra mennek, így a 3,5" merevlemezek az idő nagy részében kikapcsolva maradhatnak. (2x 640GB Samsung F1, Raid0-ban, itt laknak a VM-ek, így egész érlemesen lehet dolgozni velük, plusz van egy Samsung EcoGreen 2TB adattárolásra, letöltésekre pedig egyenlőre egy 80GB-os 4500RPM-es notebook HDD)
A gép nem megy éjjel nappal, úgy lett beállítva, hogy kb akkor legyen bekapcsolt állapotban, ha otthon vagyunk. Hétköznap kb 17h-kor kapcsol be, és 24h-kor ki, hétvégén pedig 8h-kor indul, és szintén 24h-kor kapcsol ki. Távolról is el lehet érni, RDP-vel is, illetve távolról is be lehet kapcsolni, ha kellene valamiért (WoL)
Honap megjön a távirányító, a vga, és valamikor jövő év elején még a hangkártya, aztán kész is van minden! :-)
MZ/X
-
teleguru
csendes tag
Koszi a gyors valaszt!N40L ugy amugy Eroforrasigeny nem sokkal tobb??? Magam szeretnem csinalni linux alatt. Valaki csnalt mar ilyet ubuntu ala? Szetnezek hatha van valami komoly how to ebben a temaban. Mast estleg erdekel dobjak majd be linket mire jutottam?
[ Szerkesztve ]
Új gyári Apple kijelzők, érintők. HÍVJ bátran
-
n16
tag
Való igaz, én is megnéztem a minimumot. Hát jó brutál követelmény, és még emellett jó sok cucc telepítését is megköveteli.
Fogtam felraktam a jó öreg Sharepoint 2003-ast.
Fejlesztésre használom, pl dokumentumok iktatására írt alkalmazáshoz.Core I 777 2048 GB RAM Geforce Titanium 1024GB Mátrai Erőművel
-
zsolt501
nagyúr
Megjegyzem nálam is 7/24-ben megy a szerver és mellé még egy másik gép, de egy ventilátor miatt történő elhalálozás engem érzékenyebben érintene mint egy céget, aki akár mellényzsebből ki tud fizetni egy másik gépet.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest