- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
Hasonló megoldáson dolgozom én is, a régi házból kidobtam az alaplapot, helyette szereztem egy laptopot, ha belefér az alaplap, örülök, ha nem, a tetejére teszem. A merevlemezekhez vettem egy nvme->sata kártyát (5 portos). Kb egy hete tesztelem, még nincs összerakva, de működik!
Nyilván nem lesz olyan szép, mint a videón, de a legkevésbé sem érdekel, be lesz téve egy jól szellőző szekrénybe. -
keyman
tag
Üdv!
Én utána néztem.
Sok éve nem foglalkoztam a mediaplayer témával, az írtózatos áruk miatt.
Most meg csak pislogok és mosolygok. Negyed akkora méretben, ötöd áron jóval több tudás.
Felragasztom a tv hátuljára és csókolom.
Köszike.
Hétfőn összekalapálom n54l-t egy xpeno-val és kész. -
nvyktor
aktív tag
Na most már nem mobilról vagyok, megnéztem.
A másik, jól működő vason simán megjeleníti a RAID képernyőt.
Mivel a srácnak a linkelt topikban az volt a gondja, hogy a monitor nem támogatta az adott felbontást, ezt ki is pipálnám.Feltételezve természetesen, hogy a két vason ugyanolyan felbontásra akarna ugrani...
Mondjuk monitort cserélni nem nagyon tudnék, mert csak ilyenem van...
-
DopeBob
addikt
Elfér, van foglalatba rakható hosszabbító.
TV tuner csak jó lenne, főleg arra, hogy streameljem tabletra a tv adás képét, egy tv-nk van, néha kevés. Hangkártya nem kéne, de kellet tegy digitális kimenet nekem, sajnos az erősítő nem tudja kezelni a hdmi hangot, csak továbbküldi a tv-re.
Rick4: Én és még gondolom sokan mások, akkor vettük a cuccot, mikor nagyon olcsón szórták őket... 26.000 Ft-ért mégis mit vettem volna helyette? Egy ilyen minőségű házat nem kapni ennyiért... nekem N36L van, azóta is bőven elég a teljesítménye mindenre, amire szántam... több mint 3 éve
-
Möhe
addikt
szuperszervízzel beszéltem, közöltem a problémát, ő közölte ezt egy kollégával (2 perc zene) majd benyögi hogy ennek biza mennie kellene, és publikus ip van nekem,és csak evvel az eszközzel megy a 120/50-es optinet...faxa
de 8k (kiszállás) +3300/fél óra áron kimegy egy szaki és megoldja,rendbe rakja a hálózatomat ('nyád) -
Fifi
őstag
Köszi, közben megtaláltam a megfelelőt: KINGSTON 8GB DDR3 1600MHz KTH-PL316ELV/8G.
Nem tudom, hogy eddig miért nem vettem észre. -
Brogyi
őstag
Értem én, de minek ECC egy mozifilmhez ami 1x nézős. Elveszik, na bumm ugyis letörlöm 1 héten belül.
Ez nálam hobby nem pénzkeresés. A kölök meg csak seed-re használja. Erre minek UPS meg ECC?
Mint írtam ha pénzt hoz a házhoz ne félj lesz UPS meg ECC. Sőt lesz hot spare is. Nehogy má azzal töltsem az időmet, hogy nézegetem mikor melyik HDD esik ki. Csinálja magától, és hétvégén esetleg 1 hónapban egyszer megnézem, és kész, de gagyi home server nem ez a kategória. Mindenki mondja ECC meg UPC meg jaj áramszünet. Ha nekem nincs negatív tapasztalatom ECC, és UPS nélkül akkor elismerhetitek, hogy nem is olyan rossz az a zfs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest