- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Az OpenIndiana-t gyűröm.Sokkal jobban tetszik mint a Nexenta, pedig abban van valami Ubuntu.
Itt mindenki ismeri a cikket, hát bocsi, de az csak elvette a kedvem.Bazi bonyolultnak írta le,és még kihagyott belőle.Egy kezdő azonnal elfordul tőle.Ugye én az vagyok.Lehet, hogy csak az baj ,hogy amatőr vagyok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez volt a linkje: Nexenta Project - Transmission Bittorent Client Packages *Updated to 2.31* - The Nexenta Project
Hátha ki tudod hámozni valami Google cache-ből. De szerintem a mostani leírások alapján is mennie kell a telepítésnek. -
radi8tor
MODERÁTOR
Szervereknél ilyet ne keress. HP --> HP memóriát vesznek bele.
Ettől függetlenül más gyártók is kitesztelik a RAM-jaikat ezekkel a gépekkel.Én a Kingston nagykeren keresztül szereztem be a RAM-okat. Megmondtam, hogy ez a gépem, kértek valami kódot a gép adatlapjáról (Microserver nem sokat mondott nekik), és ajánlottak 4 féle RAM-ot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezt nem tudom megmondani.
Hynix oldalán kellene megnézni, hogy a támogatott szerverek listájában van-e a Microserver.
Esetleg megbeszélni az emberrel, ha nem megy a gépedben, akkor visszavinnéd neki.Én a gyárilag tesztelt Kingston-okat vettem bele. Tutira mentem.
Istv@n: Nem vagyok egy Linux guru, de szerintem akkor softraid-et kéne használod.
Hangsúlyozom nem kötelező az ECC RAM ilyen esetben, de erősen ajánlott, mivel a RAM hibája miatt előfordulhat, hogy hibás adatot ír ki az operációs rendszer a merevlemezekre.
ECC RAM esetén nem történhet meg ilyen, ha hibázik a RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged