- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarzoltan
tag
Igen és nem. 2016 és 19 esetében ugyan azok a nyűgök mint egy win10-nel. Szóval kell a bios frissítés. Utánna megy minden ahogy kell. Esetleg ha használsz vga-t akkor ott lehetnek driver gondok ( amúgy megéri használni mivel már egy 4-5000 ft-ot alap VGA kari is csodákat tesz remote desktop performance-al)
-
magyarzoltan
tag
Hát én végig jártam mindent aztán most jelenleg egy Win server 2019 Essential lett, viszonylag olcsón lehet hozzá retail kulcsot venni ( 25-40k) de szerintem a többi fasorban nincs szolgáltatásban ehhez képes.
Nekem Plex megy róla ( Plex pass-al) videók képek zenék megosztása nem csak helyi hálón, egy ftp szerver, ami nekem fontos volt az a fullos gdrive és onedrive integráció ( sok fiók ) back up megoldások, fasza lemez kezelés. VPN szerver. A távoli menedzsmentben meg szerintem egy Remote desktop verhetetlen
deduplication egy kicsit hiányzik de a CAL-ok miatt egy standard drága lett volna, így maradt az essential, mivel a kulcs retail vihetem jobbra balra ha elmegy a vas
Annyi van hogy a 16gb ramot azért szereti ( pláne ha menne deduplication ) viszont 5x4TB hdd-vel és 5x5TB sharepoint távoli meghajtóval "elboldogul", de azért kezdem érezni a korlátait
-
parandroid
félisten
Keress valami vékony, de erős cuccot, amilyen gagyi az a zár, rmek alkalom lesz ez, hogy gyakorolj egy kis zártörést. Ha meg sikerül tönkretenni, akkor vagy kifúrod, vagy hónod alá csapod az egész rendszert, és elviszed egy lakatoshoz, aki megszabadít tőle. Én is gondolkoztam már rajta, hogy kiszerelem a zárat az enyémből, pont ilyesmik miatt, de aztán fogtam a kulcsokat, és a hátulján egy kiálló csavarhelyre lógattam őket egy kicsi karabínerrel.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest