- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van már Gen8 topic.
-
Fifi
őstag
Így van iLO-hoz oprendszer nélküli gépen is hozzáférsz még kikapcsolt állapotban is.
Első körben kell neki DHCP, mert iLO azon kér magának IP-t, utána már átírható fix-re. Mivel én most láttam először iLO-t, azt hittem, hogy BIOS-ból kell felkonfigurálni, de ott nem láttam semmit. Kicsit meglepett, hogy DHCP nélkül nem lehet életre kelteni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor rosszul láttad, nincs benne.
-
Sárpac
nagyúr
Holnap elvileg megérkeznek a cuccok is hozzá, vga, memoria kingston cl11 1600Mhz 1.5V, slim bluray mind beszerelésre kerül. Ki fog derülni, hogy jó-e bele!
Mellesleg az n54l-et 3 féle nem ecc-s rammal próbáltuk gond nélkül ment mindegyikkel!
(#4302) golya87 : ventillátora nekem picit hangoska, de van 3 féle abból is, cserélem ha nem sikerül belőni. Egyelőre még oprendszer felett gondolkozom, de hajlok rá, hogy debian linux lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Úgy tudom RAID létrehozásakor bele íródik az MBR-be vagy hova egy flag, ami jelzi az oprendszernek, stb-nek, hogy ez egy RAID-ben levő kötet és úgy is viselkedik vele.
Lehetséges, hogy oprendszer alatt létrehozott tükrözés esetén csak sima adat kettőzés történik és minden gond nélkül át lehet rakni a meghajtót egy másik gépbe, de szerintem BIOS-ban létrehozott RAID tömbök esetén már más a helyzet. (bevallom RAID1-et még nem csináltam, csak RAID0-val bohóckodtam régen) -
Maximusz
aktív tag
Ezek közül szerinted melyiket openelec disztribúciót lenne érdemes megpróbálnom?
-
winben
aktív tag
-
wierra
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest