Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Van már Gen8 topic.
-
Fifi
őstag
Így van iLO-hoz oprendszer nélküli gépen is hozzáférsz még kikapcsolt állapotban is.
Első körben kell neki DHCP, mert iLO azon kér magának IP-t, utána már átírható fix-re. Mivel én most láttam először iLO-t, azt hittem, hogy BIOS-ból kell felkonfigurálni, de ott nem láttam semmit. Kicsit meglepett, hogy DHCP nélkül nem lehet életre kelteni.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor rosszul láttad, nincs benne.
-
Sárpac
nagyúr
Holnap elvileg megérkeznek a cuccok is hozzá, vga, memoria kingston cl11 1600Mhz 1.5V, slim bluray mind beszerelésre kerül. Ki fog derülni, hogy jó-e bele!

Mellesleg az n54l-et 3 féle nem ecc-s rammal próbáltuk gond nélkül ment mindegyikkel!

(#4302) golya87 : ventillátora nekem picit hangoska, de van 3 féle abból is, cserélem ha nem sikerül belőni. Egyelőre még oprendszer felett gondolkozom, de hajlok rá, hogy debian linux lesz.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Úgy tudom RAID létrehozásakor bele íródik az MBR-be vagy hova egy flag, ami jelzi az oprendszernek, stb-nek, hogy ez egy RAID-ben levő kötet és úgy is viselkedik vele.
Lehetséges, hogy oprendszer alatt létrehozott tükrözés esetén csak sima adat kettőzés történik és minden gond nélkül át lehet rakni a meghajtót egy másik gépbe, de szerintem BIOS-ban létrehozott RAID tömbök esetén már más a helyzet. (bevallom RAID1-et még nem csináltam, csak RAID0-val bohóckodtam régen) -
Maximusz
aktív tag
Ezek közül szerinted melyiket openelec disztribúciót lenne érdemes megpróbálnom?
-
winben
aktív tag
-
wierra
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérek szépen egy linket hozzá!