Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casto
csendes tag
Köszönöm a gyors reakciókat! :-)))
A Zyxel én is néztem, de úgy láttam, hogy elég kicsi a proci, ram infót pedig egyáltalán nem is láttam hozzá. Ahhoz képest a synology már nem sokkal drágább és nekem nagyon tetszik a kezelő felülete. Persze ez egyéni vélemény, nagyon köszönöm a ti véleményeteket is, hiszen pont erre voltam kíváncsi! De a lényeg, hogy a médiabox + NAS megoldás is életképes ezek szerint :-))))
Igen-igen, ha MS, akkor mindenképpen VGA-val bővítve, hiszen pont az a lényeg, hogy nem csak szerverként, hanem HTPC-ként is használnám, tehát HDMI kábellel ráköt a TV és hajrá! :-)) Fejből nem tudom, tavalyi LG modell, 3D-s LCD. Amúgy a synology azért is tetszik, mert az inteles verziókban már fut a plex média (jó kis média szerver, juke box-al, meg minden), ami gyárilag megy már ezeket a tv-ken, így a filmek/zenék hálózati megosztása izléses és egyszerű lenne.
De visszatérve: tudom, hogy sima win7-el is elfut, de ezt amúgy is akartam kérdezni: akkor miben is különbözik egy asztali PC-től? Ha már van az embernek egy szervere, akkor azt használná pl. FTP-nek, mail szervernek, nyomtató szervernek, stb.... Ez win 7 alatt nem megy. Bár OMV-t sem ismerem, hogy azzal mükszik-e. Win Server 2012 pedig megfizethetetlen. Bár pont most találtam egy Microsoft Windows Home Server 2011 nevű cuccot, nem ismerem, nem tudom, hogy mit tud, de talán ez is jó lehet.
Ja, és ez utóbbi megfizethető! :-)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- YouTube
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC: RYZEN 5 7400 /// 16 GB DDR5 /// RX 9060 XT /// 512GB SSD
- Ryzen5 alapGamer(GTX 1080/16gb/ryzen5-2600/480gb SSD/win11)
- GAMER PC: i5-13600K /// 32 GB DDR4 /// RTX 3080 /// 960GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest