- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
-
Akkor te vagy a kivétel ami erősíti a szabályt.
Megértem miért van szükséged ezekre, erre nem tudok mást mondani minthogy a kiforratlanság miatt most szívsz, de remélhetőleg hamarosan meglesz minden ahhoz, hogy minden jól menjen.
A Linux történetedre kiváncsi vagyok, küld el priviben. -
petis77-nek szántam a választ, de ezek szerint mellé kattintottam.
1-2. Tudom hogy kb 30%-al gyorsabb lenne de minek ha szar az egész????
Nem csak az a probléma, hogy nincsenek 64bites driverek. Senkiről nem hallottam aki stabil rendszert tudott volna futtatni ezzel az oprendszerrel.
Melyik ez a progi ami csak ''AMD64'' alatt indul?
3. Mi volt vele a problémád?
Kinek mi...engem a bluetooth érdekel utoljára. -
Nand_i
tag
Nem, ez nem sxga sajátosság. Nekem volt már másik sxga-s gépem is, az nem ilyen volt. Ennek azért ilyen a képe, mert wva-wide viewing angle, vagyis nagy látószögű a tft.Nézd meg, szinte 0 szögből is el lehet olvasni. Ennek az az ára, h télleg kicsit porosnak hat a kép.
Nekem 2 nap után fel se tűnt.
Ja még valami: most futtattam 3dmark2003at: 32 megával 1059, 128cal 1064 pontot kapott, szóval nyugodtan vissza lehet venni 32re, így több marad a rendszernek.[Szerkesztve]
-
Jester
aktív tag
A GPU sebességét a Catalyst Powerplay részén tudod állítani korlátozottam. A CPU-t pedig emlékeim szeirint az energiagazdálkodási sémáknál kell állítani. (Most nincs előttem win, ezért nem tudom pontosabban megmondani.)
Mod: SXGA+: nem használsz véletlenül natív felbontás mellett is ClearType-ot? Nekem akkor tűnt olyannak a kép.[Szerkesztve]
-
HERR Z
veterán
igen a mobil sempron ugyanazt a magot kapta mint a turion csak le van tiltva cache meg a 64bites utasításkészlet...ettől függetlenül akkumlátort ugyanannyira eszi és sebességbe is csak minimálisan /1-2%/ lasabb az is a l2 cache levágása miatt
64-bites sempron csak asztaliban létezik még és megint intel fanságod jön elő mert ugyanazt a kódot kapták meg...vagyis a 64-bites sempron csak annyival lasabb az azonos órajelű sempronnál amennyivel kisebb az l2 cache-e /ez játékokban 1% körüli, 3dsmaxnál már több/
-L2 cache akkor szól turion mellett ha kihasználod....inkább a 64-bit szól csak a turion mellett
-SXGA monitor megint olyan dolog hogy officeba meg pár dologba nagyon jó, de játékokban meghal....q3 engines játékokat még tudsz futtatni 1400*1050-be játszható sebességgel, de újabb fsp*-eket pl már ne...
bt az egy 4 ruppós usb eszköz, wlan meg pont van a 245 rugós sulinetes gépbe -
HERR Z
veterán
na csak rájöttél mi a bibi
az x64-es asztali rendszert az AMD fejlesztette ki ez van a teljes A64 turion családban...az intel a P4-ekbe /ami támogatja/ ugyanezt az utasításkészletet építette be lényegében/naggyon minimálisak a különbségek/ Az itanium meg egy akkora fejlesztési zsákutca hogy server windowson kívül semmi nem támogatja...vagyis az amd 64-bitet kell referenciának venni nem pedig az intelt.
ezért van az hogy a windows xp 64-bites verziója zokszó nélkül megy intelen is, mert ugyanazt az utasításkészletet használja /lényegében az intel ugyanúgy átvette, mint ahogy az SSE1-2-3-mat az amd az inteltől../
teljesítményben a turion jól teljesít, kb egy szinten van az azonos órajelű 533-mas dothanokkal, játékokban ahogy a teljes a64 család pedig jobb
VGA szempontjából az x200 vs x700 kérdést az dönti el hogy kell-e neked erős vga, akarsz e sokat játszani rajta...ha igen akkor x700, ha csak minimálisabban akkor x200 is elég -
zsimboj
csendes tag
Hűha!
Most olyan dolgokról írtál, amiről nem is tudtam, hogy léteznek, ezért figyelembe sem vettem.
A Turion64-est kizárólag a Windows Vista miatt prefelálom(nám). Egyenlőre más előnyét nem találtam. (Biztos van)
Bár mostanában körbenéztem a fórumokban és egyre zavarosabb az egész. Többek szerint lesz 32 bites és 64 bites változat is. A jelenlegi béta változatokkal meg főként driver problémák vannak (gondolom ez azért változik a hivatalos bejelntés után)
Ezek szerint akkor nem különsebben kellene ragaszkodnom a Turion64-hez, elég egy Dothan is?
Nem tudom.
A lényeg, hogy a gépemet ne kelljen lecserélnem 2-3 év múlva, fusson rajta rendesen a Vista, meg a hozzátartozó egyéb progik. Nem programozok, csupán felhasználói progikkal van dolgom (még csak nem is játszok)
Kicsit más, szerinted egy Turion 1,8-as hogy viszonyul egy 1,8-as Dothan-hoz, így a 32 bites rendszereken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest