- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dana36 #49204 üzenetére
Neem, az csak egy szervíz, semmi más.
Én odavittem. Se akksit, se töltőt semmit sem kérte, se dobozt. A papírokról leírták a cuccot, adtak egy papírt és majd hívnak. Na hát már délután hívtak, hogy kész a gép. Mikor odamentem mondták, hogy full tele volt kosszal, meg BIOSt frissítettek és isten hírével.
És ennyi volt.Az Asusnál a fixdirectnél meg úgyszintén hasonlóan jártam. Ott nem volt két nap hogy hívtak, hogy kész a gép. Mondták, hogy viszonylag mázlim van, mert volt alaplap a gépemhez, különben két hetet is várhattam volna.
De normálisak voltak teljesen. Kicsit sokan vannak mindíg, tehát egy 15-30 perc sorbanállás szinte garantált. Pedig full napközbe mentem oda.Jah a hp szervízfüzete sem ér fabatkát sem, más gyártó termékével is jártam így, hogy a forgalmazót hívtam, azt elhajtottak mint macskát... A HPt asszem felhívtam és akkor mondták ezt a szervizet, mert kerületet kérdeztek.
-
válasz
Dana36 #49202 üzenetére
Én régen Óbudán a Delta vagy mi volt a neve oda vittem a Bogdáni útnál van. Azok jól megcsinálták a garanciális tisztítást a gépen
Még halkabb lett, mint gyárilag volt. Bár előtte belekötöttek a papíron egy elírt számba, így a boltba visszamehettem másfél év után, hogy írjátok már újra. Néztek nagy szemekkel, de megcsinálták persze, aztán a HP nál is reggel leadtam a gépet, erre délután hívtak hogy kész van mehetnék érte. Gondolom éppen uborkaszezon volt.
Asus notival meg ugyancsak Óbuda fixdirect asszem az volt, velük abszolút jó tapasztalatom van.
Aztán vannak itt tapasztaltabb tagok, majd mondanak mást -
SZIGMA
aktív tag
válasz
Dana36 #49196 üzenetére
Szia!
Nem tudom a BIOS-ban a diagnosztikánál tesztelted-e a vinyót.
Ha ott bukik a dolog és a vinyó okozza, hogy nem használható a gép,akkor kicserélik gariban és kész.
Ha meg nem, akkor majd tájékoztatnak, hogy mennyi lenne, kéred-e és utána viheted a haverhoz. (Ez esetben bevizsgálási díj, szállítási díj felmerülhet.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest