- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
SeniorTilla #45802 üzenetére
Hát ahol bevizsgálták a usernek a gépét, a szerviz szerint a táp gyilkolhatta le az alaplapot, ami mellesleg eredeti. Elektrós topicban azt mondták, hogy attól, hogy nyugalmi állapotban még normális értékeket mutat, terhelés alatt lehet, hogy olyan produkál ami kinyírja a deszkát. Elektronikához mindig is hülye voltam/nem érdekelt, így nem tudok ebben pro/kontrát mondani.
Annyi elvileg biztos, hogy az északi és déli híd adta meg magát. Legalábbis a szervit ezt állapította meg a bevizsgálás során. A tápos téma már csak spekuláció volt a részükről.
-
TheProb
veterán
válasz
MineFox54 #45798 üzenetére
Azt nem is gondoltam, hogy a táp garanciája a gépre is szólna. Arra voltam/vagyok kíváncsi, hogy megéri-e a majd 2x-es árat. Másik topicban azt mondják, hogy jó ez az utángyártott cucc is. És a HP is természetesen ugyan úgy tönkre mehet. Ahogy azt most pont azért kell cserélni, mert zárlatos lett és legyilkolta az alaplapot.
(#45797) BiOszi:Én se tudom hirtelen, hogy mik ezek. De az IT-ban is elmondható az, hogy amiről nem tudjuk, hogy mire való. Azt ne is piszkáljuk...
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Új adaptert kell vennem egyik ismerősnek a pavilion 17-es gépéhez. Milyen márkát ajánlotok, csak a HP-t érdemes venni vagy az utángyártottak is jók?
Pl itt ez az Akyga 3600ért, 2 év garival vs. eredeti HP 6000ért, de legalább csak 1 év garanciával.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Került hozzám egy Pavilion 17 e050sh/e6a88ea-es csoda, ami állítólag alaplapos, mert be se kapcsol a gép. Próbáltam keresni hozzá deszkát, de konkrétan ehhez a modellhez véletlenül se találok. A legközelebb egy olyan alaplappal került a megoldáshoz, ami e050US-hez való. Nemtom mi a különbség az sh és az us végződés között.
Tudtok segíteni, hogy hol érdemes keresni hozzá deszkát? Valamint arról, hogy győződjek meg magam, hogy valóban az alaplap-e a hibás? Plusz info még, hogy a szerviz szerint a táp lett zárlalos és az gyilkolta meg a deszkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest