- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlovi
senior tag
válasz
Steelheart2 #33981 üzenetére
Lehet,hogy a memória vacakol. Jártam már így én is - főleg asztali gépekkel. Memtest-et futtass le rajta.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Steelheart2 #15239 üzenetére
Olyan horror árat fogsz kapni csak az alaplapra, h belőle kettő ugyan ilyen notebookot tudnál használtan venni. Az ebay-on lehet kapni használt alaplapokat is de mint már linkeltem valószínűleg neked is a szériahibás változat van. Add el belőle az alkatrészeket, jobban jársz!
-
pumukli23
senior tag
válasz
Steelheart2 #15239 üzenetére
Ha alaplapcserét mondanak, akkor esetleg megérheti még elvinni egy olyan helyre, ahol foglalkoznak javítással áramköri szinten. Pl a pcdokinál elvileg vannak ilyen ügyeskezű mesteremberek, és asszem nincs bevizsgálási díj sem, viszont fontos, hogy ha otthagyod a gépet, szögezd le, hogy amíg nem kapsz előzetes árajánlatot, nem vagy hajlandó fizetni a javításért.
(Elvileg ez logikusnak tűnik.. gyakorlatilag sajnos nem mindig így működik..) -
válasz
Steelheart2 #15232 üzenetére
Több oka is lehet, érdemes megnézetni valami normálisabb szervizben. Az egy villanás a CPU hibát is jelentheti.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Steelheart2 #15232 üzenetére
Nekem anno még villanás sem volt, se akkuval, se töltőről, se akku nélkül töltőről sehogy..
Asszem töltésjelző led se világított.
A cserélhető alkatrészek közül szerintem semmi nem jön szóba, szóval a hiba valszeg az alaplapon leszHp szervizbe vitted javítani? Vagy "univerzális" helyre.. pl pcdoki?
-
pumukli23
senior tag
válasz
Steelheart2 #15228 üzenetére
Ha bekapcsolod, akkor mi történik? Vagy egyáltalán be se kapcsol?
Volt egy Albacomp gépem, ott a tápáramkör halt meg, mert egy műanyag bizgentyű megrepedt a házban és egy kiscsavar elszabadult és rövidre zárt ott valamit. Ott ez az áramköri rész lecsavarozható az alaplapról, szóval nem kellett az egészet cserélni, egy ügyes srác meg tudta javítani. Hp-nál (és a laptopok 95%nál) szerintem ez egyben van már az alaplappal. -
spyduck
nagyúr
válasz
Steelheart2 #15225 üzenetére
-
spyduck
nagyúr
válasz
Steelheart2 #15222 üzenetére
Milyen VGA volt benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Mazda topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Haditechnika, harcászat
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest