Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rekid

addikt

válasz galacsindobá #13287 üzenetére

Semmi baj nincs a renew gepekkel tényleg nagyon jó ár érték arányuak. nekem is volt/van. Viszont felsőbb kategóriában éri meg igazan renew gépeket venni. (ott ahol 3-4 százezer forintos gepet kapsz 200 250 ezerért vagy 300ezreset 150 ért) Itt a lenti kategóriában (<140.000) már lehet van jobb alternatíva más gyártónál. Pl 140 ezer körül már vannak jó és uj dell inspirionok, vostrok amikhez 3-4 év garancia van.
    Amd-s processzorok ugy minden gyártónál neccesek melegedés szempontból.
    120 és 140 ezer forint között átlag felhasználóként mindenképp érezhetsz garanciaidőtartam beli különbséget ami nagyon fontos +1 év rengeteget számít, főleg ha az 2 ről 3 évre módosul. Sajnos laptopoknál ha valami elszáll az alaplapon az nagyon drága mulatság (majdhogynem uj gepet kapsz az aran) és ilyenkor egy garanciális +1 év amit az elején 10-20 ezer forint töblettel vettél aranyat ér.
    A hp business gépekről (b/p/w) annyit érdemes még tudni hogy lehet hozzá garanciabővítést venni. (Ez más gyártóknál is van tipustol fuggoen)

Pavilionokrol kérdezd meg SeniorTillát melyiket érdemes venni ő nagyon otthon van bennük. Pár hozzászolassal feljebb megtalálod.

• rekid

addikt

válasz galacsindobá #13285 üzenetére

5 -re végződő hp-k mind amd procival szereltek (ezért is olcsóbbak). Nem igazan javasolt az amd processzor laptopba nagyon melegszenek mely által a laptop s a hő kihat az alatrészekre de leginkább az akkura hosszu tavon.

business vonalon mindenképp b/p/w végüeket nézd, "s" semmiképp se. Általad linkelt verziobol 6730b már sokkal jobb mint az amd-s 6735 hőfok szempontból.

Én a helyedben még gyűjtenék pénzt olyan 140ezerig ott mar mérföldekkel jobb gépet kapsz mint a 120 ezres kategóriában. (140és 160 ezernél mar messze nincs akkora különbség mint 120 és 140 között).
    Ha mindenáron 120ezres kategória akkor lenovo g550 vagy toshiba l500.

Új hozzászólás Aktív témák