Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli
üzenetére
Ok, válaszoltam.

Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli
üzenetére
Na utánanéztem:
GR649ES: ilyen termékszám nem létezik

GR649EA: Ezt forgalmazzák itthon is, valóban.Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli
üzenetére
Ezek a számok termékszámok, lehetett elírás is. Vsz. ezt a termékszámú modellt itthon nem forgalmazzák.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli
üzenetére
Melyik oldalon kerested? A magyaron? Azért nem találhattad talán, mert ezt a modellt nem forgalmazzák itthon...
De ha nagyon akarod, utána tudok nézni...

Üdv!
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli
üzenetére
Valószínűsítem, hogy mindegyik 6720s modellben egyezik a zármechanika, mivel a változások szinte csak a specifikációkban észrevehetők. A kaszni mind1iknél totál ugyanaz, kivéve esetleg olyan dolgok, hogy némelyik perifária esetleg nincs benne, oda vakdugó kerül.

-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli
üzenetére
A GR649EA modellhez volt szerencsém. Úgy tudom, ez a matt. Alapvetően ugyebár nagy fény mellett egyik notebook sem díjnyertes. De a 2 rossz közül válaszd inkább ezt. Ennek a szériának az a fő hibája, hogy nincs rajta "zár", így billenőpántos. Nagy a surlódás, így ha valami tönkre megy a szerkezetén, a csuklók lesznek az elsők. Természetesen ez a probléma majd valószínűleg a gari lejárta után fog jelentkezni. Ha ez bekövetkezik, csak csuklót nem tudnak majd cserélni, hanem full kasznit. Borsos az ára. Annyi a jó benne, hogy a billentyűzet része nem színrefújt, így a tenyérlenyomatod nem kopik bele.
Persze ez csak az én szerény paraszti véleményem.Másik dolog: Ha megnézed ezt a listát, látod, hogy a hivatalos 6720s kiadások között nem is szerepel GR777-es.
-
Maxiri
tag
válasz
pinterzoli
üzenetére
Az FSB-t itt megnézheted és össze is hasonlíthatod: [link]
Amúgy Te honnan veszed és mennyiért, mert én is akarok egy ilyet venni.Srácok, a kérdésem továbbra is az, hogy akinek van, 6720s -je, annak mennyit bír az akksija?
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli
üzenetére
"A másik kérdésem, hogy erre a gépre problémamentesen feltehető a WIN XP Pro?"
Attól függ, mit veszel problémának. A windows maga a probléma.

6720s telepítése előtt a SATA native módját be kell kapcsolni, mivel az XP telepítő nem tartalmaz SATA drivert. Az XP feltelepülése után vadászni
kell pár drivert, mert nem prezentál eleget a HP oldala (kapásból kártyaolvasóét sem). Mindezek előtt BIOS updatet kell csinálni, mert a friss LAN driver összeakad a BIOSsal, ha nem a legfrissebb van fenn (10-15s-ként merevre fagy az egér, szinte használhatatlanná válik a windows). De ha itt olvasgatod a fórumot
, mindent infót megtalálsz. Sok szerencsét! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx