- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2746 üzenetére
Ok, válaszoltam.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2676 üzenetére
Na utánanéztem:
GR649ES: ilyen termékszám nem létezik
GR649EA: Ezt forgalmazzák itthon is, valóban.Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2676 üzenetére
Ezek a számok termékszámok, lehetett elírás is. Vsz. ezt a termékszámú modellt itthon nem forgalmazzák.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2670 üzenetére
Melyik oldalon kerested? A magyaron? Azért nem találhattad talán, mert ezt a modellt nem forgalmazzák itthon...
De ha nagyon akarod, utána tudok nézni...
Üdv!
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2670 üzenetére
Valószínűsítem, hogy mindegyik 6720s modellben egyezik a zármechanika, mivel a változások szinte csak a specifikációkban észrevehetők. A kaszni mind1iknél totál ugyanaz, kivéve esetleg olyan dolgok, hogy némelyik perifária esetleg nincs benne, oda vakdugó kerül.
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2666 üzenetére
A GR649EA modellhez volt szerencsém. Úgy tudom, ez a matt. Alapvetően ugyebár nagy fény mellett egyik notebook sem díjnyertes. De a 2 rossz közül válaszd inkább ezt. Ennek a szériának az a fő hibája, hogy nincs rajta "zár", így billenőpántos. Nagy a surlódás, így ha valami tönkre megy a szerkezetén, a csuklók lesznek az elsők. Természetesen ez a probléma majd valószínűleg a gari lejárta után fog jelentkezni. Ha ez bekövetkezik, csak csuklót nem tudnak majd cserélni, hanem full kasznit. Borsos az ára. Annyi a jó benne, hogy a billentyűzet része nem színrefújt, így a tenyérlenyomatod nem kopik bele.
Persze ez csak az én szerény paraszti véleményem.
Másik dolog: Ha megnézed ezt a listát, látod, hogy a hivatalos 6720s kiadások között nem is szerepel GR777-es.
-
Maxiri
tag
válasz
pinterzoli #2654 üzenetére
Az FSB-t itt megnézheted és össze is hasonlíthatod: [link]
Amúgy Te honnan veszed és mennyiért, mert én is akarok egy ilyet venni.Srácok, a kérdésem továbbra is az, hogy akinek van, 6720s -je, annak mennyit bír az akksija?
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2654 üzenetére
"A másik kérdésem, hogy erre a gépre problémamentesen feltehető a WIN XP Pro?"
Attól függ, mit veszel problémának. A windows maga a probléma.
6720s telepítése előtt a SATA native módját be kell kapcsolni, mivel az XP telepítő nem tartalmaz SATA drivert. Az XP feltelepülése után vadászni
kell pár drivert, mert nem prezentál eleget a HP oldala (kapásból kártyaolvasóét sem). Mindezek előtt BIOS updatet kell csinálni, mert a friss LAN driver összeakad a BIOSsal, ha nem a legfrissebb van fenn (10-15s-ként merevre fagy az egér, szinte használhatatlanná válik a windows). De ha itt olvasgatod a fórumot
, mindent infót megtalálsz. Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Cyberpunk 2077
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest