- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmegtette
tag
Pókerezésre használom a notebookot. 17"-es kijelző, második kijelzőnek, a 24-es Dell mellé. i7, 8GB RAM és SSD, hogy reccenésmentesen mennyen a 16+ asztal statisztikai és hotkeyprogrammal egyidőben. Win7 64bit és így is van 60% CPU usage-em. Szóval azért szerintem van aki megveszi és nem csak azért, hogy menőzzön vele, hanem tényleg kell a teljesítmény. Emellett a mobilitás is egy olyan dolog ami fontos az embernek. Szeretném ugyanazt a munkakörülményt megteremteni ha otthon vagyok, vagy ha a "munkahelyen" és nem szeretnék erre két külön gépet.
Ettől nem hinném, hogy sznob lennék. Ha Apple-t vennék ugyanerre a feladatra, már ezt a jelzőt használnám magamra.
-
Z86
őstag
Még az egyetemen gyakran előfordult, hogy több napig folyamatosan maximum terhelésen gondolkozott a gép az épp aktuális szimuláción. Arra azért nem minden noti alkalmas. Meg aztán ez a gép lassan 3 éves, és néhány vékony karcolás kivételével szinte pont olyan mint új korában. Vásárláskor volt 1 olyan kitétel, aminek eleve elég kevés gép felelt meg, konkrétan a nagy felbontású matt kijelző. Nálam lényegében ezen dőlt el a dolog
Csakúgy mint itt (valószínűleg) mindenki én is jóárasítva vettem, az eredeti árhoz képest 200k-val olcsóbban, és úgy kimondottan megéri. Meghúzni egy határt, hogy efölött hülyeség gépet venni értelmetlen, mert mindenkinek mások a preferenciái. Először én is 150k környékén nézelődtem.
szerk: off -
pumukli23
senior tag
Alapvetően egyet értek Veled, viszont megértem azokat is, akik üzleti kategóriás gépet vesznek. Általában főleg cégekről van szó, rendelnek több tucatot, azzal el vannak 2-3 évig.. utána pedig odaadják maradvényértéken a dolgozónak, akitől pedig megvehetem én az anno újonnan 400k-s gépet 2 évesen 100k alatt
És ekkor még valószínű simán kibír két évet az akkori csúcsgép, és masszívabb, mint egy új, belépő szintű lapos, ami szintén ~2 évre van tervezve. Persze ott a lutri, hogy ki, -mennyit, hogyan használta.. de ez minden használt terméknél ott van.. Meg kell próbálni még garisat kifogni..
Epölhöz minap láttam egy találó képet(bár sok más termékre is rá lehetne aggatni, a lényeg az olyan felhasználón van, akinek azért kell pl az ájfón, mert azon fut az engribördsz meg odaírja a fészbúk posztok alá, hogy honnan írta stb..)
Egyébként minden elismerésem az Apple-é, mert el tudják adni, veszik mint a cukrot. -
Syl
nagyúr
(nem láttam grafikust aki a munkához laptopot használt volna)
Én igen. Egy ismerősöm hetilapot szerkeszt egy 13-as MacBook Pro-n. (szerintem nem százas
)
De jómagam is néha igénybe veszem a kis G62-őt, ha valamit gyorsan, itthon meg kell csinálnom. 4 giga ram, 7200-as vinyó, meg egy full hd ips monitor - tökéletes munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest