Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerii

addikt

válasz gerii #20515 üzenetére

Ezt Spyduck írta egy másik topicban:
    C - win 7 32 bit
    D - recovery
    E - hp tools
    F - filmek, progik, játékok stb.....

C meghajtót megformáztam és ráraktam egy 64 bitet. Azóta nincs F11-es leehtőség az indítás elején. Azért nem gondoltam, h ilyen után van megoldva.....
    Na mind1, kérek majd egyet a HP-tól

Azok alapján amit írt lehet hogy az én gépemmel is ez a helyzet, ezért nem működik a recovery. Annyi a különbség hogy nekem van F11 lehetőség és be is tölti, de csak az üres kékséget látom, majd újraindul a gép.

Namost ez a 8540p akciós volt( a 300.000-es fHD, i7, SSD verzió), és a dobozán is 4GB RAM-mal árulták(valójában 8GB van benne), szóval eredetileg lehet hogy ennyi volt benne amikor rárakták a windowst, ami 32 bites lehetett, lévén 32bites DVD-t kaptam.
    DE a gépen előretelepített win 64bites, most is az van rajta. Ezt lehet hogy a 4-ről 8GB-ra történt RAM upgrade után kellett feltenniük hogy tudja kezelni a több RAM-ot. DE elfelejtették a recovery-t is 64bitesre állítani.

Ezt az egész történetet csak én találtam ki most, nem tudom hogy igaz-e!
    Szerintetek?

Ezért lehet hogy nem működik rendesen a recovery, és ezért kaphattam 32 bites DVD-t, mikor a gépen 64bites a Windows???

Igazából azért vagyok rápörögve a témára mert nem tudom hogy a HP garancia megmarad-e ha letörlöm az összes partíciót és újrapartícionálom.
    Illetve hogy az újratelepítéshez honnan szedjek 64bites telepítőt, ha a recovery-ben nem 64bites van.

Akinek ilyen gépe van vagy tudna segíteni azt megköszönném, már jó lenne tisztán látni hogy most mit is kaptam. :R

Új hozzászólás Aktív témák