- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11227 üzenetére
NE! vegyel univerzális töltöt. Csak gyárit. Asszem itt apron talalsz is. Az ultimate meg enterprise totalisan felesleges otthoni felhasznalasra a kettö ugyan az csak egyik othonra keszult masik cegeknek mind2 távoli biztonsagos kapcsolatok támogatasában különbözik a home illetve professional valtozatoktól amit az otthoni userek 95% nem hasznal.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11225 üzenetére
Igen tud! Nekem win7_rtm.090713-1255 verziójú Home Premium volt fent az 1giga rammal rendelkező 6910p-n, érdekes módon csak 500-600mb-ot zabált.
Most is ez van a 8530p-n és sokkal gyorsabb mint az Ultimate, azzal volt vmi gixer.szerk: neked a töltőd nem vmi forrasztott kókány izé? Csak mert nekem az apróból az rémlik.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11209 üzenetére
Ehhez a notihoz alapból 90w-os töltőt adnak, csajom régi 6910p-jéhez is 65w-os töltő volt. Semmi probléma nem volt vele, csak kiírta ezt a hülyeséget.
A 2óra az elég sovány, vmi nem stimmel. Milyen oprendszerrel használod? Fényerőt levetted minimumra?A win7 ultimateot hagyjátok a francab vmi nem jó vele, a home premiummal nincs semmi gond!
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11219 üzenetére
Igen arra is jó
A te akksid 6 cellás. Azokhoz jár a 65W-os semmi baj nincs vele. A 8 cellásokhoz adják a nagyobat. Ugyhiszem. Win7 alatt nekem is alig két órát írt a win7 32 bites pro a 8530wre. Xp 3,5-öt.
Csinald azt hogy szedj le egy linux (javaslom ubuntu) live cd-t bootolj be arrol és nézd meg az mennyit ír. Ha többet mint a win 7 akkor ott a gond.
Innen letudod tölteni. -
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11195 üzenetére
kérlek menny fel a hp.hu ra keress rá a notidra és szedd le a leirasokat mindent megtalalsz magyar nyelven.
Az I betü szerepét is megtudhatod sőt (segítek) hp quick launch button segedeszközzel konfiguralhatod is. Kérlek amit leirtam komolyan venni és miutan vegigragtad öket utana kerdezni.
Mindezt azert mondom mert nagyon jol le van dokumentalva a notebook. -
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11180 üzenetére
Nálam volt már angol, német, francia és spanyol bill.-es 6910p. Az angol-ról hiányzik a hosszú "í", a francián pedig össze vissza vannak a betűk. Én az angolt szerettem nagyon, a francia pedig egy rémálom.
Mindennek megvan a helye csak nem ott ahol a bill.-re rá van írva. A bill-es megoldásra én tudok okosat és pénzes megoldást is
Ha érdekel keress meg privátban -
kacsyx
aktív tag
válasz
cellpeti #11180 üzenetére
8530p-n biztosan megvan a hely minden ékezetes betűnek, de szerintem 6910p-n is ugyanolyan a billentyűzetkiosztás, csak a noti két széléig teljesen kiér a klaviatúra. Legalábbis nekem így rémlik a 6910-es
Nem a legszebb megoldás, de 2e Ft körül kapsz matricákat, azzal is megoldható jóval gazdaságosabban a "magyarosítás".Edit: találtam egy nagy felbontású képet róla, hosszú ű-nek és í-nek a gombja nincs rajta 8530-hoz képest.
-
Kácsa
aktív tag
válasz
cellpeti #11170 üzenetére
Egyszerű a megoldás,lefuttatod a Windows 7 Upgrade Advisor.Kiírja,hogy mi a kompatibilis ,és mi nem .
-
válasz
cellpeti #9314 üzenetére
Az idle mód az oprendszer üresjáratát jelenti. Nyomsz egy ctrl+alt+del-t, és elindítod a feladatkezelőt. Ott a teljesítménynél látnhatod, hány % a CPU kihasználtsága. Rosszindulatú prg. okozhat állandó terhelést a CPU-nak és HDD-nek, ekkor jóval hamarabb lemerül az akksi. Olyan, mintha folyamatosan pl. játszanál a géppel.
-
-
válasz
cellpeti #9308 üzenetére
12 órát nem lehet tölteni, mert az elektronika lekapcsolja a töltést az akksiról 100%-nál. Ezért nem kell kivenni az akksit hosszabb töltős használatkor sem. Milyen alkalmazást futtattak? DVD-t néztek, játszott, vagy csak sima windows és internetezés volt? Sokat számít. Az is számít, hogy idle módban, amikor nem fut semmi, mennyi a proci terheltsége.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest