- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11227 üzenetére
NE! vegyel univerzális töltöt. Csak gyárit. Asszem itt apron talalsz is. Az ultimate meg enterprise totalisan felesleges otthoni felhasznalasra a kettö ugyan az csak egyik othonra keszult masik cegeknek mind2 távoli biztonsagos kapcsolatok támogatasában különbözik a home illetve professional valtozatoktól amit az otthoni userek 95% nem hasznal.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11225 üzenetére
Igen tud! Nekem win7_rtm.090713-1255 verziójú Home Premium volt fent az 1giga rammal rendelkező 6910p-n, érdekes módon csak 500-600mb-ot zabált.
Most is ez van a 8530p-n és sokkal gyorsabb mint az Ultimate, azzal volt vmi gixer.szerk: neked a töltőd nem vmi forrasztott kókány izé? Csak mert nekem az apróból az rémlik.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11209 üzenetére
Ehhez a notihoz alapból 90w-os töltőt adnak, csajom régi 6910p-jéhez is 65w-os töltő volt. Semmi probléma nem volt vele, csak kiírta ezt a hülyeséget.
A 2óra az elég sovány, vmi nem stimmel. Milyen oprendszerrel használod? Fényerőt levetted minimumra?A win7 ultimateot hagyjátok a francab vmi nem jó vele, a home premiummal nincs semmi gond!
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11219 üzenetére
Igen arra is jó
A te akksid 6 cellás. Azokhoz jár a 65W-os semmi baj nincs vele. A 8 cellásokhoz adják a nagyobat. Ugyhiszem. Win7 alatt nekem is alig két órát írt a win7 32 bites pro a 8530wre. Xp 3,5-öt.
Csinald azt hogy szedj le egy linux (javaslom ubuntu) live cd-t bootolj be arrol és nézd meg az mennyit ír. Ha többet mint a win 7 akkor ott a gond.
Innen letudod tölteni. -
rekid
addikt
válasz
cellpeti #11195 üzenetére
kérlek menny fel a hp.hu ra keress rá a notidra és szedd le a leirasokat mindent megtalalsz magyar nyelven.
Az I betü szerepét is megtudhatod sőt (segítek) hp quick launch button segedeszközzel konfiguralhatod is. Kérlek amit leirtam komolyan venni és miutan vegigragtad öket utana kerdezni.
Mindezt azert mondom mert nagyon jol le van dokumentalva a notebook. -
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti #11180 üzenetére
Nálam volt már angol, német, francia és spanyol bill.-es 6910p. Az angol-ról hiányzik a hosszú "í", a francián pedig össze vissza vannak a betűk. Én az angolt szerettem nagyon, a francia pedig egy rémálom.
Mindennek megvan a helye csak nem ott ahol a bill.-re rá van írva. A bill-es megoldásra én tudok okosat és pénzes megoldást is
Ha érdekel keress meg privátban -
kacsyx
aktív tag
válasz
cellpeti #11180 üzenetére
8530p-n biztosan megvan a hely minden ékezetes betűnek, de szerintem 6910p-n is ugyanolyan a billentyűzetkiosztás, csak a noti két széléig teljesen kiér a klaviatúra. Legalábbis nekem így rémlik a 6910-es
Nem a legszebb megoldás, de 2e Ft körül kapsz matricákat, azzal is megoldható jóval gazdaságosabban a "magyarosítás".Edit: találtam egy nagy felbontású képet róla, hosszú ű-nek és í-nek a gombja nincs rajta 8530-hoz képest.
-
Kácsa
aktív tag
válasz
cellpeti #11170 üzenetére
Egyszerű a megoldás,lefuttatod a Windows 7 Upgrade Advisor.Kiírja,hogy mi a kompatibilis ,és mi nem .
-
válasz
cellpeti #9314 üzenetére
Az idle mód az oprendszer üresjáratát jelenti. Nyomsz egy ctrl+alt+del-t, és elindítod a feladatkezelőt. Ott a teljesítménynél látnhatod, hány % a CPU kihasználtsága. Rosszindulatú prg. okozhat állandó terhelést a CPU-nak és HDD-nek, ekkor jóval hamarabb lemerül az akksi. Olyan, mintha folyamatosan pl. játszanál a géppel.
-
-
válasz
cellpeti #9308 üzenetére
12 órát nem lehet tölteni, mert az elektronika lekapcsolja a töltést az akksiról 100%-nál. Ezért nem kell kivenni az akksit hosszabb töltős használatkor sem. Milyen alkalmazást futtattak? DVD-t néztek, játszott, vagy csak sima windows és internetezés volt? Sokat számít. Az is számít, hogy idle módban, amikor nem fut semmi, mennyi a proci terheltsége.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Temu
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest